foto bij post van narcisme.blog VKoN met als titel

Narcistisch misbruik veroorzaakt essentiële problemen voor uw gezondheid.

Stress levert een enorme bijdrage aan ziekte, want als je ziek bent, is je interne omgeving het grootst voor een ziekte.

Ook, hoe moeilijk is het om te proberen de dingen te doen die een goede gezondheid vereisen als je in een strijdzone bent om te overleven?

Natuurlijk zult u waarschijnlijk niet goed eten en slapen en goede dingen doen om een ​​gezond evenwicht te behouden.

Welke gezondheidsproblemen veroorzaken narcistisch misbruik?

Kunnen deze gezondheidsproblemen worden genezen?

Zo ja, hoe?

Dit alles en meer zullen in deze video worden beantwoord dankzij Melanie Tonia Evans.

Oké, dus voordat we beginnen, bedankt iedereen, die zich heeft geabonneerd op mijn videokanaal en voor het ondersteunen van onze missie. U kunt dit doen via de sociale knoppen aan het einde van deze pagina.

En als je je nog niet hebt geabonneerd, wil ik je eraan herinneren dat je het alsjeblieft moet doen.

En als je deze video leuk vindt, zorg er dan voor dat je op de like-knop drukt.

Laten we doorgaan!

 

Wat gebeurt er met uw stressniveau wanneer misbruikt?

 

Ik geloof nu in onze evoluerende wereld.

Het is ongelooflijk naïef van ons als we geloven dat stress geen belangrijke aandoening is die onze gezondheid beïnvloedt, ook fysiek.

Vanuit het perspectief van Quantum en Thriver Healing is het toxiciteit, namelijk stress, die de symptomen van narcistisch misbruik veroorzaakt, inclusief gezondheidsproblemen.

Wanneer je wordt kleineren, vernederd, verward, gemanipuleerd en gedolven, zul je een afname van levenskracht ervaren.

Wat betekent dat eigenlijk?

Het betekent dat je zelfvertrouwen, eigenwaarde begint te verliezen.

Je begint de kennis van je interne kompas in de wereld te verliezen.

De realiteit wordt scheef en het is moeilijk om veilig te zijn – niet alleen in je omgeving en met de persoon die je misbruikt, maar misschien ook met vele andere aspecten van je leven.

Je kunt je ongelooflijk alleen voelen in deze ervaring, en zelfs niet ondersteund.

Misschien voel je je verkeerd begrepen door de mensen met wie je vroeger veilige connecties had.

Je vraagt ​​je misschien af: ‘Wie kan ik vertrouwen?’

En naarmate je meer geïsoleerd raakt, kun je jezelf zelfs de schuld geven: ‘Ben ik het met alle problemen?’

Hier hebben we de afbraak van de structuur van je fundamenten als menselijke geest, in je eigen lichaam, in de wereld.

Herinneringen aan je verleden zijn traumatisch.

Je cadeau is vol angst en depressie; en je toekomst is angstaanjagend en overweldigend.

Je hebt geen idee wie je bent of hoe je zal eindigen, vooruit.

Degenen onder ons die narcistisch misbruik hebben meegemaakt, melden meestal dat het de meest stressvolle tijd van ons hele leven was.

Echt, tenzij je dit hebt meegemaakt, zou je het je niet eens kunnen voorstellen.

Wat zijn de fysieke effecten van stress?

We beginnen ons te realiseren in en na narcistisch misbruik dat we ongelooflijk verschillende gevoelens en viscerale ervaringen in ons lichaam hebben.

Het lijkt op het hebben van een vreselijk virus in ons.

Het voelt alsof er zwarte inkt door onze aderen stroomt.

We zitten vast in onszelf – voelen ons vreemd verbonden met en niet in staat om verbinding te maken met onze buitenwereld.

We voelen ons ook niet in staat om toegang te krijgen tot onze verlangens en dromen, en misschien zelfs contact te maken met degenen waar we van houden en om geven.

Misschien werkt alles wat we proberen te doen om deze vreselijke zielsangst te baren, die zich van binnen heeft vastgehouden, gewoon niet.

Maar wat gebeurt er echt  chemisch in ons  om deze obscene gevoelens zo alomvattend te maken?

 Neurowetenschappers begrijpen nu veel over de effecten van trauma op ons chemische en cellulaire zelf.

We weten nu dat gebeurtenissen die ons traumatiseren, berichten over hersensynopsies en de harde bedrading van angst en machteloosheid veroorzaken.

Deze gevoelens genereren dan meer van hetzelfde en versterken de voortzetting van de traumatische emotionele ‘rushes’ die we voelen.

We lijden dan een peptideverslaving aan de vreselijke emoties die ons traumatiseren, zoals ‘angst’, ‘hartzeer’, ‘machteloosheid’ en ‘slachtofferschap’.

Al deze emoties hebben hun eigen overeenkomstige peptide dat wordt gezocht door de cellen van ons lichaam, die op hun beurt verslaafd zijn geraakt aan de ‘ruisen’ van pijn (hoewel ze ons vernietigen).

Pijnlijke emotionele peptiden, die ons letterlijk fysiek pijn doen wanneer onze cellen ze ontvangen, vernietigen het vermogen van onze cellen om zuurstof en voedingsstoffen te absorberen.

Dit creëert dan een omgeving waarin ons hele wezen vatbaar is voor ziektes.

Onze lichaamsbiologie is helemaal niet goed en ons immuunsysteem begint te werken.

Ironisch genoeg, als we vastzitten aan dodelijke peptideverslaving, waardoor meer intern trauma ontstaat, dan maken we keuzes die bijdragen aan de toxiciteit.

Om te proberen te ontsnappen aan het trauma dat we in ons lichaam voelen, zijn we geneigd drugs, sigaretten, alcohol of andere verslavende middelen of gedrag op te pikken, om te proberen de pijn te verdoven. Dit veroorzaakt dan meer schade aan onze Wezens en draagt ​​alleen maar bij aan het trauma.

Onze acties en verslavingen kunnen het opzoeken van de Ex op sociale media zijn, verslaafd zijn aan informatie over narcisten, of woedend zijn op misbruikforums voor andere slachtoffers.

Er kan op dit moment enige opluchting zijn – wat echt gaat over je verslaving aan slachtofferschap die chemisch wordt vervuld – maar dan komt de pijn weer terug, twee keer zo sterk.

Obsessief nadenken over het trauma, erover praten en het onderzoeken, maakt het trauma alleen maar beter en versterkt het en vervult de chemische verslaving van het zijn van een getraumatiseerd slachtoffer.

Zoals alle verslavingen neemt ook het niveau van voldoening toe, evenals de drang om zelf medicijnen te maken met denken, praten en onderzoeken.

Maar het is alsof je een korst kiest die nooit geneest en altijd groter wordt.

Vroeg of laat heeft je innerlijke identiteit je situatie als slachtoffer omarmd als de absolute waarheid voor jou.

Dit is de reden waarom mishandelde mensen, zelfs decennia na het daadwerkelijke misbruik, steeds meer in de loop van de jaren steeds verder uiteenvallen.

Als je op eigentijdse misbruikfora bent geweest en de berichten van mensen tientallen jaren na narcistisch misbruik hebt gelezen, zul je weten wat ik zeg waar is.

Zelfs proberen het trauma te negeren door jezelf af te leiden, is niet gezond. Onbeheerd trauma is net zo trouw als huishoudelijk werk – het stapelt zich alleen op, neemt toe en doet push-ups op de achtergrond terwijl je wacht op een opening om door te breken!

Natuurlijk maakt de spanning van het onbeheerde en groeiende trauma in je je binnenste giftig en neemt je mee naar afbraak.

Dit komt omdat trauma dat niet wordt aangepakt, zich meer dan emotioneel en mentaal zal gaan uitdrukken.

Het zal fysiek verschijnen.

Het zenuwstelsel is al aangetast, omdat de emotionele / viscerale en zenuwstelsels, waar trauma gevolgen heeft en zich ophoopt, allemaal diep met elkaar verbonden zijn.

Het zenuwstelsel begint af te breken met dingen als gecompliceerde posttraumatische stressstoornis (C-PTSS), paniekaanvallen en agorafobie.

Angst en depressie zijn ook bijproducten.

Dan beweegt de ziekte het lichaam in.

Fibromyalgie kan zowel bijnierstoornissen, haaruitval en andere bijbehorende storingen veroorzaken.

Vreselijke auto-immuunziekten komen vaak voor, net als nog ernstiger ziekten, die kunnen aanhouden naarmate uw cellulaire en immuunsysteem achteruitgaan vanwege het niet-genezen trauma – de letterlijke toxiciteit – in u.

Het is in feite heel gebruikelijk dat mensen die lijden aan narcistisch misbruik op het punt van lichaamsafbraak moeten komen voordat ze klaar zijn om te genezen.

Immers, de meesten van ons zijn tot nu toe heel goed in staat om ‘op te staan ​​en ermee door te gaan’!

 

De waarheid over het vermogen om te genezen van chronische gezondheidsproblemen.

 

Helaas is ons medisch beroep bezig met het behandelen van symptomen van misbruik, maar niet het genezen van de oorzaak van deze symptomen.

Er is u mogelijk verteld dat u C-PTSS voor het leven zult hebben, of dat elke remedie heel geleidelijk zal zijn en jaren zal duren.

Dit is gewoon NIET de waarheid.

Hetzelfde geldt voor de vele andere emotionele en fysieke aandoeningen waaraan u mogelijk lijdt als gevolg van narcistisch misbruik.

In de loop der jaren hebben mensen me deze vraag gesteld: ‘Als het de stress van deze persoon was die me zo ziek maakte, waarom werd ik dan niet beter nadat ik deze persoon verliet?’

Het kan schokkend voor ons zijn dat zelfs als we wegkomen van een misbruiker, we nog steeds niet genezen.

Dat schokte me ook altijd.

Waarom is dit hetzelfde voor ons allemaal?

Vanwege het trauma dat in je vastzit, blijft, staat je voor een leven lang proberen te overleven en het trauma te beheren – in plaats van er vrij van te leven .

Het trauma moet genezen worden, echt, om beter te worden – emotioneel, mentaal, spiritueel, financieel en fysiek.

Er is geen andere weg.

Ik en zoveel mensen binnen deze gemeenschap leden aan ongelooflijke stoornissen waarvan ons werd verteld dat we er NOOIT van zouden herstellen.

Mijn persoonlijke diagnose was dat ik de rest van mijn leven antipsychotica nodig zou hebben; dat ik nooit meer normaal zou functioneren en mijn hersenen en lichaam nooit zouden herstellen.

Dat was allemaal  een complete leugen.

Toen ik de trauma’s uit mezelf losliet en verving die verantwoordelijk waren voor mijn ziektes, begon ik te genezen op manieren die ik me niet eens kon voorstellen.

Binnen enkele maanden waren mijn symptomen volledig verdwenen en was ik geëvolueerd naar hogere staten van gezondheid en zelfvertrouwen en uitbreiding dan ik ooit had kunnen dromen.

Het is een andere leugen dat je jaren of decennia moet worden geïnstitutionaliseerd in een systeem van medicatie en therapie om te overleven wat er met je is gebeurd.

Wees alsjeblieft geïnspireerd.

 

Ik kon niet eens beginnen met het vertellen van duizenden ongelooflijke verhalen over genezing en opstanding op alle niveaus, inclusief natuurlijk fysiek, binnen deze gemeenschap.

Er zijn maar weinig Thrivers die GEEN gezondheidsverbetering, genezing of volledige kwijtschelding van eerdere aandoeningen hebben ontvangen, na het gebruik van NARP om het trauma van het misbruik dat ze hebben geleden vrij te geven.

En als dat niet mogelijk was, omdat gezondheid gewoon te ver weg was, zijn deze Lieve Zielen in staat geweest om een ​​vrede van Zelf te bereiken, die ze voorheen niet konden bereiken.

Wat consistent is voor iedereen die narcistisch misbruik ervaart, is dat we onder de stress van het misbruik BREKEN.

Toch kunnen we daar in de meeste gevallen op terugkomen.

Net als Frances.

Die eind jaren veertig bij een narcist was.

Ze had een pech vanwege zijn zaken en triangulatie.

De dingen waren zo slecht, zelfs haar geliefde zonen lieten haar in de steek.

Toen Frances de diagnose ernstige maagkanker kreeg, wist ze dat ze moest genezen.

Frances brak weg en sprak haar interne trauma met NARP aan, liet het los en bracht het omhoog, totdat ze niets voor hem voelde, ook al woonde hij in dezelfde buurt.

Haar zonen keerden terug naar de moeder van wie ze altijd hadden gehouden, maar die ze voorheen niet konden zien vernietigen.

Frances, zes jaar later, is kankervrij en heeft een nieuwe en mooie echtgenoot, roeping en thuis.

Haar leven is een bewijs van het volledig veranderen van haar leven van binnenuit.

Dan is er Nancy, die op 61-jarige leeftijd alleen misbruik heeft gekend, zelfs als kind.

Nancy werd gediagnosticeerd met ernstige reumatoïde artritis (RA), een auto-immuunziekte, die in misbruikrelaties zou oplaaien tot bijna ondraaglijke niveaus die zelfs haar krachtigste medicijnen niet konden verlichten.

Na slechts een jaar toegewijd te zijn geweest aan het innerlijke werk met NARP, rapporteerde Nancy dat ze niet alleen vrij was van haar pijnlijke en narcistische relatiepatronen, maar dat alle symptomen van RA ofwel enorm waren verminderd of volledig verdwenen.

En dan is er Anki.

Ze leed aan de verschillende chronische ziekten van fibromyalgie en ernstige ME (myalgische encefalomyelitis). Dit is een verwoestende multisysteemziekte die dysfunctie van de neurologische, immuun-, endocriene en energiemetabolismesystemen veroorzaakt.

Anki was aan huis gebonden, bijna altijd in bed, en kon alleen naar de badkamer kruipen. een extreme

Ze kon niet staan ​​of lopen omdat haar spieren te zwak waren.

Ze zou ook last hebben van uitputting of koorts door de kleinste dingen zoals haar tanden poetsen of haar gezicht wassen. een extreme

Individuele lichten of geluiden sloegen Anki dagenlang uit.

Anki kon niet werken of zelfs het huis verlaten.

Ze kreeg te horen dat ze nooit meer zou kunnen werken en alleen maar erger zou worden; dat ze nooit zou herstellen. Anki was toen 47 jaar oud.

Maar dit alles was voordat Anki begon te genezen met NARP. In minder dan twee maanden voelde ze zich totaal anders en kon ze buiten wandelen. significant

Anki begon ook parttime te werken.

Na vijf maanden kreeg Anki veel van haar medicatie, waarvan sommige al 25 jaar!

Binnen 18 maanden werkte Anki fulltime, was volkomen medicijnvrij en trainde en wandelde tot een uur per dag. Haar diagnoses / chronische ziekten werden door haar arts uit haar medisch tijdschrift gehaald.

Je bent je genezing waard.

Oké, dus ik wil echt dat je met heel mijn hart weet dat, ongeacht je misbruiksituatie, wanneer het begon, van wie het was en welke chronische aandoeningen je hebt gehad (zelfs voor het leven), het genezingspad voor jij bent IDENTIEK voor mijn helende manier en die van alle andere Thrivers.

Namelijk – haal het trauma weg en begin de genezing te zien beginnen – dat is wat het Narcistische Misbruik Herstel Programma (NARP) doet.

Ik zou graag willen dat je meer leert en precies ervaart hoe je dit kunt doen in ons gratis programma.

En als je dit leuk vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’. Deel het ook met je communities zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Zoals altijd verheug ik me op het beantwoorden van uw opmerkingen en vragen hieronder.

 

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!