excuses verantwoordelijkheid,vrouwelijke narcisten, meditatie verschuiving

Heropbouwen van je leven na narcistisch misbruik

Verlies van gezondheid, levenskracht, middelen, welvaart en de energie, inspiratie en hoop om door te gaan is het gevolg van misbruik. Heropbouwen van je leven ziet er uit als een hele klus. Je kunt zelf dingen doen om een nieuwe toekomst te genereren.

Ik weet hoe verwoestend dit is, en ik zeg je dat ik er op al deze domeinen ben geweest. Ik wil echter dat je weet dat er een manier is om het heropbouwen van je leven te bevorderen.

Ikzelf en zoveel anderen hebben dit tot nu toe op spectaculaire wijze bereikt. En we gaan daarmee door. Voor sommigen was dit tegen alle verwachtingen in en zelfs ondanks zogenaamde ongeneeslijke medische diagnoses.

Hopelijk kan ik je inspireren om te weten dat er een geweldig leven voor je beschikbaar is na narcistisch misbruik, hoeveel je nu ook kwijt bent.

Vandaag ga ik dieper in op de verschillende verliezen en hoe je ze kunt herstellen. Maar voordat ik dat doe, wil ik jullie allemaal bedanken die onze missie hebben ondersteund door zich op mijn kanaal, onze IG accounts of deze website te abonneren.

Als je dat nog niet hebt gedaan, doe dat dan. Zorg er ook voor dat je op de knop ‘abonneren’ klikt. Als je dit artikel leuk vindt, deel deze dan met anderen waarvan je weet dat dit kan helpen.

Na narcistisch misbruik is het normaal dat je het gevoel hebt dat je jouw levenskracht en jouw welzijn bent kwijtgeraakt. Je gelooft zelfs dat je leven voorbij is.

Je kunt je niet voorstellen hoe het zou zijn om weer normaal of gezond te zijn. Natuurlijk willen we in eerste instantie dat er dingen veranderen in onze omstandigheden, zoals dat de narcist verantwoordelijk wordt gehouden. In eerste instantie denken we dat we niet willen dat de narcistische persoon het geluk heeft om alles om te draaien. Het kan ook dat we hopen dat er een geweldig persoon in ons leven komt om ons op te halen en ons te redden van al deze trauma’s en verwoestingen.

Wil je gewoon wakker worden uit de nachtmerrie die je leven is geworden.

De waarheid is dat er niemand komt, want je Innerlijke Wezen is de basis van je hele leven. Het wacht op je om naar binnen te keren en je eigen redder te zijn. En natuurlijk heb je in eerste instantie het gevoel dat je niet de gezondheid, gezond verstand of innerlijke middelen hebt om jezelf te redden.

Toch is de totale ironie dat we onszelf niet kunnen herstellen en herbouwen totdat we ons naar binnen keren met de bedoeling onze eigen redder te zijn. Zelfpartnering is essentieel.

Het is zelfs cruciaal. En de reden is dat het je terugbrengt in je lichaam. Je denkt dat de angst, depressie en trauma alleen het gevolg zijn van wat je is overkomen. Ja, dit gaat echter door en wordt niet opgelost, als je je niet naar binnen wendt om aan deze voorwaarden te voldoen en jezelf te helen tot heelheid.

Dat is precies waar zelfpartnering over gaat. Het is de allereerste essentiële stap om te herstellen. In feite is het waar de meeste herstel programma’s en zelfgenezers cirkels over gaan.

Ik leer je hoe je naar binnen kunt kijken om al wat je trauma veroorzaakt en de symptomen van misbruik veroorzaakt te vinden, te laden en los te laten. Daarna leer ik je dit te vervangen door je Hoogste Bron of ware zelf, wat de verschuiving en ruimte creëert om jezelf te genezen.

Dit proces kan niet plaatsvinden zonder zelfpartnerschap.

Als resultaat van zelfpartnering, zul je organisch beginnen te verschuiven in de wetenschap dat je lief en waardig bent. Dat je als volwassene in staat bent om je eigen veiligheid en overleving te genereren.

Dit is wanneer het eerdere misbruiktrauma van de narcist en de pogingen van de narcist om te ontsporen en te terroriseren allemaal zullen wegsmelten.

Ik verzeker je dat deze capaciteiten niet van buitenaf komen. Ze moeten van binnenuit worden versterkt. Door dit te doen evolueer je voorbij de breuken, trauma’s en angstgevoelens van dat je je macht hebt overgegeven aan beledigende mensen die niet het beste met je voor hadden.

heropbouwen van je leven
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren!

Verlies van mensen

Als gevolg van narcistisch misbruik kunnen relaties in je leven onvermijdelijk kapot gaan. Het is gruwelijk hoe narcisten je kunnen belasteren. Ze kunnen je in diskrediet brengen en mensen zullen zich tegen je keren. Wees niet bang!

Mogelijk ben je familieleden, vrienden, medewerkers kwijtgeraakt. Ben je zelfs vervreemd van jouw eigen kinderen? Ik weet dat dit wreed is. Mijn hart gaat naar je uit als je deze vreselijke dingen hebt meegemaakt.

En ik wil je echt inspireren om te weten dat vastzitten in het vreselijke trauma en slachtofferschap alleen maar betekent dat deze omstandigheden niet kunnen veranderen in je leven. Ik heb een manier gevonden om mijn kracht terug te vinden.

Het is volkomen begrijpelijk waarom je vast zou zitten in deze gevoelens.

Ik valideer je volledig als je in die positie bent, maar er is een veel effectievere oplossing en manier om hiermee om te gaan. Die heb ik op mezelf toegepast.

Met mezelf, en zoveel andere mensen die ik heb geholpen om zich te versterken ontdekten we iets bijzonder. Toen we het trauma losmaakten van deze vreselijke onrechtvaardigheden, belasteringen en vervreemding die we hebben geleden, veranderde ons innerlijke wezen.

Toen begonnen de uiterlijke ervaringen te verschuiven om de innerlijke verandering te evenaren. Eerst moest de pijn hanteerbaar worden. Dan kon ik mijn gedragingen stap per stap veranderen.

Dit is hoe krachtig ik ben. We zijn scheppers van binnenuit. We hebben eerst een sterk model, een sterke droom nodig, vooraleer het waarheid kan worden. Mensen komen dan terug. De narcist wordt betrapt. Geliefden keren terug. Er gebeuren allerlei wonderen. Ik verzeker je dit met heel mijn hart.

Er zijn talloze mensen die herenigd zijn met mensen en hun kinderen van wie ze vervreemd waren. Sommigen waren al tientallen jaren vervreemd en toch als gevolg van het loslaten van alle pijn, wrok en liefdesverdriet veranderde de situatie.

De volledige en volkomen ironie is dat wanneer je in vrede bent en alleen liefde in je hart voelt zonder pijn, ongeacht de uiterlijke omstandigheden, dat is wanneer de uiterlijke omstandigheden krachtig veranderen.

Dit is het geheim van het veranderen van ons leven, inclusief onze belangrijkste relaties.

Wanneer we de groeitaken gebruiken om dit te bereiken, wordt het zeer krachtig mogelijk.

De Gezondheid verliezen

Velen van ons zijn verwoest door vreselijke gezondheidsproblemen als gevolg van narcistisch misbruik. Trauma creëert dit.

Uiteindelijk breken niet alleen je emoties af, maar ook je fysieke wezen. Ik ken zoveel mensen, waaronder ikzelf, die schokkende diagnoses kregen als gevolg van het uiteenvallen van onze persoonlijkheid door narcistisch misbruik.

Velen van ons kregen te horen dat we leden door onze emotionele storingen, bijnier- of mentale storingen, evenals PTSS, fibromyalgie, bijnierfunctiestoornissen en zenuwstelselaandoeningen, zoals agorafobie, nooit echt konden worden genezen.

Ik kreeg te horen dat in het beste geval ik kon hopen te symptomen te beheersen met medicatie en strategieën. Dit is niet echt herstel. Dit is gewoon proberen te bestaan ​​met de door trauma gegenereerde symptomen van misbruik die nog steeds actief in je zijn.

Nu weten ik, en zoveel anderen, dat er een echte hersteloplossing is voor onze misbruiksymptomen.

Namelijk het loslaten van het trauma vanuit je Innerlijke Wezen dat deze symptomen veroorzaakt. Wanneer je dit doet, laat je het welzijn de ruimte betreden waar het ongemak ooit was. Dan heb je het ultieme potentieel om beter te worden.

Misschien wel beter dan je je hele leven bent geweest, zelfs vóór misbruik. Dit is de opstanding die volledig mogelijk is voor jou. Echt waar. Ikzelf en zoveel anderen hebben dit bereikt.

We hebben geen last meer van narcistische traumasymptomen door misbruik.

Financiële verliezen

Een groot deel van narcistisch misbruik is financieel misbruik. Het is een wijdverbreide verwoesting. Zoveel mensen vragen: ‘Hoe kom ik over het financiële misbruik heen?’, ‘Hoe kan ik vertrekken als ik financieel afhankelijk ben van de narcist?’ en “Hoe zal ik mijn leven ooit weer opbouwen?”

Financieel misbruik kan een vreselijke verwonding in ons leven zijn. Ik verzeker je dat het aanvankelijk een enorme uitdaging voor mij was. Een fulltime job en 3 kinderen om op te voeden, met heel weinig alimentatiegeld.

Oorspronkelijk wilde ik gewoon op de een of andere manier succesvol worden en weer opbouwen wat ik verloor.

Maar hoe meer ik dat probeerde, zonder mijn innerlijke genezing onder ogen te zien, hoe machtelozer ik me voelde.

Ik had gewoon niet wat nodig was om op te staan ​​en weer aan de slag te gaan. Het was ook niet mijn bedoeling. Omdat de tijd was gekomen dat ik diepgaand onderzoek moest doen. Ik moest de redenen genezen waarom ik zo’n financiële verwoesting had geleden door misbruikers.

Er gebeurde iets ongelooflijks toen ik dat begon op te ruimen. Ik voelde opluchting. Bovendien voelde ik heelheid van binnen die niet langer afhankelijk was van het feit dat ik iets moest hebben of op een bepaalde manier moest zijn. Het was gewoon een organische rust.

Nieuw gevormde en verankerde persoonlijke geloofssystemen

En vanaf die plek, met nieuw gevormde en verankerde geloofssystemen met betrekking tot mijn vermogen om een ​​welvaartsgenerator te zijn begon ik mezelf te versterken. Met alle gezonde componenten van het leven, begon ik te bloeien.

Ik kon beginnen met het realiseren van een wederopbouw na volledige en totale financiële verwoesting. Oplossingen en hulp kwamen. Ondersteuning kwam. Mogelijkheden, synchroniciteit en zelfs wonderen begonnen mijn leven binnen te gaan. Ze gaven me de overvloed die ik al voelde met betrekking tot het onvoorwaardelijk liefhebben en accepteren van mezelf, ongeacht wat ik wel of niet in mijn leven had.

Ik heb zoveel mensen gezien die hun leven opnieuw financieel opbouwden na narcistisch misbruik, als gevolg van het loslaten en genezen van hun interne financiële trauma’s.

Veel van deze mensen waren van middelbare leeftijd en daarbuiten.

Sommigen van hen hadden decennia lang niet gewerkt. Ze hadden zelfs geen financiën of ze hadden grote schulden als gevolg van het misbruik.

Toch waren ze in staat om terug te komen op manieren en met een snelheid die verbazingwekkend was, toen het trauma eenmaal was losgelaten en de levenskracht in overvloed door hen heen kon stromen.

En ik weet, als gevolg van diepgaand werken aan je innerlijke Wezen met de groeitaken, dat je precies dezelfde kans krijgt om het allemaal te veranderen in je leven.

Hoe onze verliezen diep met elkaar verbonden zijn

Ik ben er volledig en oprecht van overtuigd dat de relatie met jezelf, gezondheid, de relatie met anderen en financiën allemaal nauw met elkaar verbonden is.

Om holistisch gezond, heel, zelfgenererend te worden, tot bloei te komen en gevoed door het leven zelf, in staat te zijn om onze missie en doel op deze planeet overvloedig uit te breiden en uit te drukken, hebben al deze gebieden van ons leven onze innerlijke aandacht nodig.

Dit zijn de vier gebieden waarop we vaak ernstig verlies lijden als gevolg van narcistisch misbruik. Het goede nieuws is dat we ze rechtstreeks kunnen aanpakken om ze onbeschrijfelijk te versterken.

Zie je, er is een ongelooflijke radicale compensatie die optreedt na narcistisch misbruik, wanneer we ons naar binnen keren om de genezing van het Zelf te claimen en te activeren.

Wat niet klopte, wordt gereset om gezonder te worden dan we ooit hadden kunnen dromen in onze stoutste dromen.

En ik kan niet wachten tot dit jouw realiteit!

Als dit is wat je wilt, neem dan het standpunt met mij in door hieronder te schrijven: “Het is mijn tijd om mijn zelf, ziel en leven terug te eisen!”

Oké, dus nu, ga naar de groeitaken die je vindt in het menu. Begin in kleine stapjes dagelijks de verandering aan te brengen die een diepe genezing voor je zal activeren.

Als je je nog niet hebt geabonneerd, zou ik graag willen dat je dit alsjeblieft doet, zodat je op de hoogte wordt gehouden van elke nieuwe aflevering wanneer deze wordt uitgebracht. Je kunt ook inschrijven en volgen op sociale media.

Deel dit artikel alsjeblieft ook met de mensen waarvan je weet dat ze vreselijk verlies hebben geleden als gevolg van narcistisch misbruik. De mensen die je kent, hebben hoop en een oplossing nodig. En zoals altijd kijk ik uit naar het beantwoorden van jouw opmerkingen en jouw vragen hieronder.

Herstellen narcistisch financieel misbruik: hoe?

Financieel advies voor tijdens een echtscheiding

Gratis bronnen narcisme – traumaherstel

Hoe doe je het werk voor zelfgenezing: boek Dr Nicole Lepera video

Hoe vooruit te gaan met groeiend bewustzijn?

Soorten Partnergeweld.

Zelfgenezend Vermogen Activeren? 15 Praktijktips & Uitleg

Fysieke pijn genezen en je leven heropbouwen na narcistisch misbruik!


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees