Hoe ga je de kinderen terugwinnen van een narcist(e)? Deel 4

Hoe ga je de kinderen terugwinnen van een narcist(e)? Deel 4

Jouw verantwoordelijkheid.

Er is niemand die gaat komen om de harde dingen in je leven op te lossen. Je zult zelf moeten vechten om te winnen van een narcist.

Je gaat je zelf er toe moeten brengen. Je gaat je zelf moeten pushen om te gaan wandelen. Wanneer ga je  onder vrienden komen?   Push jezelf om een vaardigheid te leren, om jezelf graag te zien, om je te focussen op jouw kinderen.

Er zal niemand komen om het te doen. Er zal niemand komen om je te redden. Dat is jouw verantwoordelijkheid.

Als je nu iets wilt veranderen aan je leven stop met rondhangen.  Stop met piekeren en je tijd te verliezen. Neem het enige leven dat je hebt in jouw handen.

Start met jezelf te pushen om een dieet te beginnen, een cursus te volgen, je creativiteit te ontwikkelen, een therapie te volgen, een advocaat te raadplegen.

Verander de manier hoe je met je kinderen gaat praten en wat je gaat samendoen.

Welk soort ouder wil je zijn in deze omstandigheden? Denk daarover want je hebt maar één leven.

Zodra je je ogen open doet ’s morgens begrijp dan dat je binnentreedt in een bewustzijn van je hart.

Het is op dat moment ’s morgens dat je creativiteit het krachtigst is.

Daarom heb je ’s morgens een mogelijkheid om je gedachten en je gevoelens te transformeren. Je kunt dat in de richting dat je wilt zoals je hart je vertelt.

Als je de strijd wil winnen om je leven terug te winnen van de narcist(e) zul je je onbreekbaar moeten worden.

Je kunt dus ’s morgens kiezen om de bedoeling voor die gehele dag te zetten door ’s morgens te kiezen in plaats dat de dag zelf zal zorgen voor de kant die je uitgaat.

Het is tijd om gefocust te zijn om je eigen leven uit te bouwen. Het is tijd om te beslissen met wie je verder zal omgaan. En je te bevrijden van iedereen die je gek noemt of naïef. Wie heeft je immers verwittigd voor de perverse narcist(e)?

Ze lopen hem zelfs nog steeds na als een schoothondje om hun klusjes te klaren, de lafaards.

Waarom was het dat je begonnen was om artikels te lezen over narcisme?

Omdat je wilt weten hoe je kunt je leven en dat van je kinderen terugwinnen van de narcist(e). Waarom blijf je werken aan je gezondheid? Waarom ga je wandelen, sporten, fitnessen en ga je infrarood sauna volgen?

Omdat je het wil kunnen om je leven terug te winnen van de narcist(e). Waarom studeer je gedurende je vakantie wanneer iedereen op het strand ligt? Omdat je het wilt snappen hoe je jouw doel zal bereiken.

Waarom ga je niet naar party’s en doe je de fun en cool dingen op een zaterdagavond? Omdat je bij je kinderen wilt zijn. En je fris wilt zijn om te bestuderen hoe je kunt krijgen wat je wilt.

winnen van een narcist
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Laat me je vertellen dat diegenen die in een moeilijke situatie met een narcist(e) zijn en niet het bovenstaande doen niets zullen bereiken.

Al die vrienden waarmee ze blijven omgaan zijn niet te vertrouwen. Het leidt niet tot datgene dat ze diep van binnen willen.

Hoe meer je gefocust bent op het uitbouwen van je leven zoals je wilt dat het er binnen 5 jaar uitziet hoe meer het bewijst dat je je volledig hebt geëngageerd om een verschil te maken voor je kinderen en de toekomstige generaties. Dit zal de narcisten stoppen.

Je moet gefocust zijn op die smerigheid die de narcist(e) je achterlaat.

Geef je gedachten daarrond vorm. Studeer verder en denk zelfstandig na over de kennis die je op doet, want je gaat moeten voorbereid zijn om het juiste antwoord te geven. Dus niet meer in zijn mooipraterij te trappen of je te laten provoceren.

Negativiteit.

Ik denk dat je het met me eens zal zijn dat de meeste mensen die vandaag ’s morgens opstaan dat het eerste wat ze doen als ze hun ogen open doen is, de ongelukkige dag dat ze de dag voordien hadden zich tevoorschijn halen.

Ze denken van ’s morgens vroeg op de dingen die niet bereikt werden zoals ze hadden gewild. Nadat ze over het verleden gedacht hebben denken ze aan de gruwelijke dag die hen te wachten staat. De files die ze zullen moeten trotseren. Dan kunnen ze niet begrijpen dat als ze toekomen op hun werk, en daarna terug thuis dat hun energieniveau beneden alle peil is.

Hoe ga je er dan voor zorgen dat je uit de klauwen van de narcist(e) blijft. Hoe ga je ervoor zorgen dat de narcist(e) je kinderen niet misbruikt?

De kinderen dienen aangemoedigd te worden om geen geheimen tegenover je te hebben. Je gaat je kinderen aanmoedigen om eerlijk te blijven. Vertel je kinderen niet te luisteren als een partner over een andere partner negatief praat.

Hoe ga je zorgzaam met je kinderen omgaan als je energieniveau beneden alle peil is?

Als je je doel wilt bereiken, en de verantwoordelijkheid die je hebt tegenover je kinderen nemen moet jouw energieniveau zo hoog mogelijk zijn.

100 % dankbaar.

Daarom heb ik je gevraagd, ook in andere artikels dat vanaf het moment dat je jouw ogen open doet, voor dat je het deken weg doet, voor dat je je voet op de grond zet, is na te denken over iets of iemand waarvoor je 100% dankbaar bent in je leven.

Het maakt niet uit wie het is, of wat het is. Misschien is het een goede vriendin? Is het een kind?  Nee, toch het is de hond.  Of je smartphone.

Misschien is het de kat of een vis. Zijn het de bomen die je buiten ziet, of de vogels die je hoort fluiten. Denk je op je huis. Een leerkracht van vroeger, of een doel dat je vroeger hebt bereikt.

Is het iemand dat je mocht helpen enkele dagen geleden zolang het maar niemand van de bende van de narcist(e) is. Voel het met je hart en ziel. En begin het met je leven op te bouwen in deze status van dankbaarheid. In die zijnswijze.

Schrijf je doel op.

Steek dat papier met je doel in je geldbeugel. Schrijf je doel nogmaals op en hangt het aan de spiegel in de badkamer. Schrijf je doel nogmaals op en plaats het op het dashboard van je wagen.

Als je een uitgewerkte visie hebt voor je toekomst van de volgende 5 jaar dan zal dat jou inspireren om uit je bed te springen. Dat zul je je enthousiasmeren om je goed te voelen in plaats van zielig.

Je kunt dan starten om een leven te leiden in de richting dat het je bekrachtigt om je doelen te bereiken. Liefst doelen natuurlijk die overeenkomen met de verwachtingen die je had in het leven.

Voor de verwachting van een liefdevolle, eerlijke, trouwe en ondersteunende, wederkerige relatie ben je aan het verkeerde adres bij een narcist(e).

Een narcist(e) kan geen langdurige relaties aangaan en de enige die hij enigszins kan begrijpen is een grotere narcist(e) dan hem zelf. Maar als hij een grandioos beeld heeft van zichzelf zal ook dat snel tot een conflict leiden.

Je kunt niet verder door je leven gaan als een robot, als een object, met een automatisme zoals je je had aangepast aan de narcist(e).

Je wil de vreugde in het leven proeven.

Niet oppervlakkig of kortstondig. Niet als een consument. Als je geen klare visie hebt op je toekomst zul je je dat niet bereiken. Als je de beste auto hebt, maar je hebt geen navigatiesysteem dan zul je niet op je bestemming komen.

Een schip zonder kapitein is verloren. Jij gaat de kapitein van je leven moeten worden met een juist navigatiesysteem. Als je niet weet waar je naar toe wilt, zul je je maar liggen ronddobberen.

Je dient gepassioneerd te zijn over waar je naar toe wilt dat betekent dat je jouw verstand van je hart gebruikt.

Zie je al het bereikte doel voor jou?

Je moet je doel hoog genoeg stellen om dat het de moeite waard zou zijn om ervoor te vechten. Je kunt het echter maar bereiken als je het opsplits in kleine babystapjes die je gemakkelijk kunt bereiken.

Dan alleen kun je het beste voor jezelf bereiken. Je bereikt immers niet het beste voor jezelf per toeval.

Je kunt een keuze maken wat je wilt in de toekomst. Ook kun je beslissen wat er zal gebeuren, wie je zult zijn.  Hoe je het gaat doen.

Eens dat je die klaarheid voor jezelf gesteld hebt, zal het universum uit je weg gaan. Dan zul je je intuïtie je leiden en inspireren voor de stappen.

Visie is zoals water, het gaat rondom zaken om te bereiken wat het wilt.

De beste manier om nu daaraan te werken is neer te schrijven wat je in de toekomst wilt doen.

Ik wil geen onnozele zaken zoals ‘ik wil balletdanseres worden’ als je 40 jaar bent. Of ik wil naar de maan.

Schrijf neer wat je wilt oplossen over de problemen die je nu in je leven hebt.

Als je wilt 10 kg vermageren die er is bijgekomen dankzij de stress van de narcist(e) doe dat dan op de juiste manier. Dat is door te bewegen, maar op die manier dat je het nog niet meer stress bezorgt.

Maar groenten eten en goed kauwen zal zeker je stress verminderen. Schrijf je calorieën op en doe oefeningen elke dag.

Push je zelf, forceer jezelf om het te doen.

Je brein is de generaal, en je lichaam zijn de troepen. Je moet gehoorzamen aan je eigen bevelen.

Tel af van 5,4, 3, 2, 1, 0 en dan doe het.

Stop met eten tot je alles hebt opgeschreven. Neem geen douche voordat je een volledig plan hebt uitgewerkt.

Als je de dingen opschrijft in je agenda en je gaat ze dan ook doen dan kun je veranderen op persoonlijkheid en karakter.

Je kunt geloven dat je een toekomst kunt maken waar je zult bereiken wat op de grens van je mogelijkheden ligt.

Je kunt de patronen leren hoe je moet praten, hoe je vragen moet stellen om te bereiken wat je wilt. Daardoor kun je sterk geloven dat je kunt kiezen dat je je leven terug gaat winnen van de narcist(e).

Ik wil je aanmoedigen om het niet op te geven. Ga er voor! Geef niet toe aan de narcist(e) en zijn handlangers.

Laat je niet kennen. Zelfs al sta je met je rug tegen de muur en voor voldongen feiten laat je niet kennen. Ook al trek je aan het kortste eind. Zelfs al sta je alleen, luister, je gaat hoe dan ook moeten terug vechten.

Je krijgt niet in het leven wat je wilt. Integendeel, heb je een narcist (e)in je leven dan ben je er zeker van dat je bedrogen, belogen en bestolen wordt.

Je zult krijgen waarvoor je vecht.

Als je eraan werkt om de beste vader of moeder te zijn dan zullen je kinderen dat vroeg of laat opmerken dat er over jou werd gelogen. Er is maar één leugen nodig dat ze inzien om de narcist(e) compleet te ontmaskeren.

En als je beslist dat je aan jouw karakter en persoonlijkheid, vaardigheden zult werken weet dan dat dat je toekomst zal helpen. Bovendien ook deze van je kinderen dan ben je een doorbraak aan het krijgen.

Luister goed en goed want er is geen grotere waarheid dan deze die ik nogmaals zal herhalen:

Waar je je aandacht op zet daar gaat je energie naar toe. Als je beslist wat je wilt realiteit worden in je leven en je neemt daarvoor massale actie en je gebruikt de terugkoppeling, dan kun je dat bereiken.

Want mensen willen ware liefde ontdekken, en kinderen ook.

Ze kunnen daarvoor niet terecht bij de narcist(e) dus komen ze vroeg of laat bij jou terecht.

Het kan een grote voorbereiding met zich meebrengen. Een goede vader zal in die situatie veel lezen, nadenken en leren. Je gaat je zelf moeten pushen om te doen wat niet voor de hand ligt.

Zoek de diepte van je moed en energie dan je ooit bent geweest en verder dan je voor mogelijk hield.

Lees en studeer tot dat je in slaap valt.

Je zult je inzetten. Pushen jezelf om energie te ontwikkelen en sterker te worden, altijd maar verder. Ook om een eigen mening te vormen, afgewisseld met mediteren.

Ontwikkel je creativiteit zo dat wat je doet aantrekkelijk is voor je kinderen.

Je gaat over je limit van inspanning om alles in orde te krijgen.

Adapteren van de kennis, attitude en vaardigheid om een band te leggen met je kinderen in de moeilijke omstandigheden die positief werkt voor hen.

Je forceert jezelf zodat je een adaptatie antwoord krijgt dat die kennis inzinkt dat het een automatisme wordt. De goede gewoonte.

Waarom?

Omdat de toekomst niet hoort aan de narcist(e) die alleen maar denkt op zijn eigen direct bevredigbaar genot. De toekomst is voor diegenen die zich nu voorbereiden om er te staan wanneer de mogelijkheid zich aanbiedt in de toekomst.

Als je dus vandaag niet het werk doet dat nodig is om je doel in de toekomst te bereiken dan doe je niet het harde werk dat op een samenhangende basis nodig is om jezelf te ontwikkelen in iemand groter dan de narcist(e). Je wordt iemand waarvoor je kinderen een speciaal respect zullen hebben.

De toekomst zal diegenen wel honoreren die het werk deden, zodat ze de kinderen terugwinnen van een narcist(e).

De belofte die ik zeker kan maken is dat er één iemand is die zeker het werk doet waarvan ik zeg dat moet gedaan worden.

Wellicht ook met vallen en opstaan, waardoor ze de terugkoppeling krijgen om beter te worden.

Die persoon zal de adaptatie antwoord triggeren dat het beste maakt van hem- of haarzelf.

Als jij het niet doet, zal de toekomst horen tot de narcisten en zijn handlangers.

Als dit artikel nuttig was voor jou, dan is het dat ook hoogstwaarschijnlijk voor jouw kennissen?  Mag ik je daarom vragen om goed te doen door dit artikel  te liken, becommentariëren en delen.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren.

Ook  geen gids voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

De standpunten van mij zijn niet noodzakelijkerwijs die van wetenschappelijk America en Europa.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden doe dan iets. Vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Hoe jezelf volledig te veranderen nadat je slachtoffer was van een narcist(e)?

Het scheppen van een volledig “nieuw” leven kan ongelooflijk uitdagend zijn. Maar als je voelt dat je je potentieel niet waarmaakt wat dan?  Wat als je denkt dat je leven nu op het verkeerde pad zit wat moet je dan doen?

Een drastische hoeveelheid positieve verandering elke dag toepassen natuurlijk. Elke dag een wijziging aan de richting kan binnen 5 jaar een groot verschil maken.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees