Hoe ga je je stress-niveau verlagen in een narcistische situatie?

Radical Acceptance Embracing Your Life with the Heart of a Buddha. Ebook

Door de uitgangspunten van psychotherapie te combineren met de leer van het boeddhisme, legt deze verhelderende gids uit hoe je de persoonlijke conflicten en gevoelens van “niet goed genoeg” kunt elimineren.

De minderwaardigheidsgevoelens kunnen problemen veroorzaken als verslaving, overwerk en perfectionisme. Door de uitgangspunten van psychotherapie en de leer van het boeddhisme te combineren  zal je balans, mededogen, aanvaarding ontwikkelen. Precies daardoor komt zelfgenezing en een meer vervullend leven

Verlamd van angst.  Herstellen na seksueel misbruik

Waarom heb ik niet geschreeuwd? Waarom heb ik me niet verzet? Waarom heb ik niemand iets verteld? Waarom deed ik wat de dader vroeg? Waarom ging ik keer op keer terug?

Veel vrouwen – en mannen – die slachtoffer zijn van seksueel misbruik kampen met deze vragen. Bovendien durven zich uit schaamte niet uit te spreken, zelfs niet tegenover vrienden of hulpverleners.

In het taboedoorbrekende boek “Verlamd van angst” wordt precies uitgelegd welke instinctieve overlevingsreacties zoals verlammen, vluchten, vechten of vermijden in werking treden tijdens en na seksueel misbruik.

Het begrijpen van deze overlevingsreacties betekent vaak een grote opluchting voor slachtoffers. Ze hebben wel degelijk een functie. Dat inzicht helpt bij de verwerking. Op deze manier kan de cirkel van misbruik worden doorbroken. Precies daardoor neemt de kans op herhaling af.

Een toegankelijk boek met uitleg, tips, mythen die worden ontkracht en voorbeeldverhalen.

Over de auteur.

Agnes van Minnen is klinisch psycholoog en expert op het gebied van PTSS/trauma en angst, en heeft honderden slachtoffers van seksueel misbruik behandeld. Ze is als hoogleraar verbonden aan de Radboud Universiteit.

Het Miskende Kind In Onszelf: invloeden van de kindertijd op het latere leven

Het miskende kind in onszelf is een eerlijk boek met een duidelijk uitgangspunt: de afwijzing van elke vorm van onderdrukkende opvoeding, én een principiële opstelling achter de affectieve belangen dan het (ongeboren) kind. Het is een controversieel boek omdat het de wortels van ons opvoedingssysteem onverhuld blootlegt

1001 antwoorden op stress en burn-out.

Burn-out. Als geen ander kennen Luc en Dirk het onderwerp: als sprekers en auteurs, Luc ook als consulent.

Stress en stretching zijn hen niet vreemd.

1001 antwoorden op stress en burn-out is niet zomaar nog een boek over stress en burn-out. Door het Q & A-principe is het een praktische publicatie waarin al je vragen over het onderwerp eindelijk worden beantwoord.

Wat zijn bijvoorbeeld de eerste signalen van een burn-out? Kun je van te veel te studeren ook een burn-out krijgen? En hoe ga je om met mensen die het maar aanstellerij vinden?

1001 antwoorden op stress en burn-out is geschreven voor mensen met én zonder ervaring. Als je al een burn-out hebt gehad, zul je veel hebben aan de structuur en de methodiek van werken en informeren.

Heb je er nog geen gehad, dan duik je er meteen best in, want de kans is groot dat je er ooit een burn-out krijgt of iemand kunt bijstaan die er een heeft. Bij burn-out geldt nog meer dan bij elk medisch fenomeen: beter voorkomen dan genezen

Fit For Life.  Het Anti Stress – Plan.

‘Ontspan, ontstres en herstel je lichaam…’ Dit programma is een combinatie van beproefde en geteste oefeningen om te ontspannen, de stress te vergeten en je lichaam te herstellen van ons drukke en hectische leven. –

Tai Chi:

bied je de steun om de hectische wereld van vandaag het hoofd te bieden. Bij Tai Chi leer je je ontspannen door ademhaling en beweging.

Meditatie:

kalmeert en ontspant je hele lichaam en laat je afstand nemen van vervelende problemen.

Hoofdmassage:

kan op jezelf of op een partner worden uitgevoerd. Een eenvoudige, maar geweldig doeltreffende methode om te ontspannen en ontstressen

Fit For Life. – Yoga voor Beginners.

U hebt al van yoga gehoord, maar u voelt dat uw zelfvertrouwen nog wat moet groeien om die unieke houdingen onder de knie te krijgen? Goed, dan is dit baanbrekende programma iets voor u!

Yoga is zowat de meest populaire, alternatieve lifestyle geworden met een scala aan voordelen. Van een strakker lichaam tot meer ontspanning je krijgt het als resultaat. Susan Fulton toont u hoe het moet. Zij leidt u door een reeks van lichaamsoefeningen die speciaal zijn ontworpen voor diegenen onder u die nieuw zijn in de wereld van de yoga.

Emotional Thinking test.

Emotionele intelligentie emoties als sleutel tot succes.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%