ware leven

Het ware leven na narcistische mishandeling beginnen!

Het onderwerp van dit artikel is zo mooi en uitgebreid zodat ik hoop dat je je gaat ontspannen en aandachtig genieten van deze scheppende inzichten over het ware leven.

Zoals het vandaag hier geweldig is, met de zon die schijnt, ik kon echt niet meer wensen na zo’n steengoede moederdag voor Annemie.

En vandaag wil ik dat je weet dat genieten van het leven van toepassing is op ons allemaal. Diegenen onder ons die nog steeds in een narcistisch trauma zijn en diegenen onder ons die op zoek zijn naar de volgende stappen nadat ze zichzelf hebben vrijgelaten, want beseffen dat je gewenst bent is de sleutel tot een gelukkig, gezond leven.

Wat is de waarheid over het leven waarin we leven?

Laten we hier echt over worden. We willen allemaal ons Ware Zelf zijn, het Ware Leven hebben en Ware Liefde ervaren.

Maar hebben we ooit begrepen wat dit echt betekent?

Het lijkt allemaal een leuk concept, maar zijn deze dingen haalbaar? Bestaan ​​ze? En wat zijn ze precies?

Ik wil graag met je delen wat ik denk dat het allemaal betekent.

Ik geloof dat dit betekent dat je moet afstemmen op wat de Schepping echt voor ons wil. Zou het waar zijn dat de schepping ons hoogste en beste zelf wilt? Wilt de schepping de echte deals die ons hart en ziel zullen bevredigen voor ons, omdat ze zijn afgestemd op onze waarheid.

Ik geloof niet dat er enige kracht is die verklaart dat je verdoemd bent.

Je bent niet verdoemd en je moet geen pijnlijk, verschrikkelijk leven leiden.

Ik geloof echt in een welwillende kracht, of we het nu Schepping, God, Levenskracht of Welzijn willen noemen. Deze kracht staat klaar om ons bovenmatig te voeden en te bloeien als we onszelf gewoon uit de weg laten gaan.

Dat betekent dat je het trauma verliest dat deze almachtige kracht van overvloed en liefde die als ons door ons stroomt, stopt.

Waarom is het zo een strijd geweest?

En ik weet het geloof me.  We weten allen dat na narcistische mishandeling, kunnen we er echt moeite mee hebben om dit te geloven, omdat we ons slachtoffer voelen, geterroriseerd en verkracht door de ziel tot op het punt waar niets overvloedig lijkt, goed, gezond of zelfs maar een beetje op afstand “stroomt”.

Waarom is dit zo geweest? Ik geloof echt dat dit onze ervaring is geweest, want voordat we hier aankwamen, zeiden we: “Kom nu op, laten we alle trauma’s aanpakken. Al dit trauma oproepen dat ikzelf, mijn voorouders, het collectieve en de mensheid hebben gedragen.

Laten we het allemaal in mijn bewustzijn opnemen, zodat ik het kan opeisen, het kan voelen, los kan laten en mezelf en anderen ervan kan bevrijden. ‘

Degenen van ons die op narcistische manier zijn mishandeld, we zijn hier omwille van het werk dat we moeten doen zoals een engel.  Het is geen geringe prestatie.

Zoals het gezegde luidt: ‘er is niets anders te doen’ dan om het werk te doen. Het trauma zoeken en loslaten en onszelf openen om het licht ons te laten binnenkomen wat precies is wat Quanta Freedom Healing ons helpt om in een recordtijd en verrassende directe wegen te presteren, zodat we het geboorterecht van welzijn en overvloed door ons heen kunnen laten stromen.

Dat brengt me terug bij de kern van het onderwerp van dit artikel. Verdienen wij dat?

Zoveel van de menselijke conditie heeft te maken met schaamte en gebrek aan het gevoel van gewenst te zijn. In feite was het een zwaar deel van onze conditionering om te geloven dat we minder zijn dan, aan het einde van de lijn moeten staan ​​en dat de middelen beperkt zijn, en anderen meer verdienen dan wat we doen.

Maar toch, in de quantum wet, wat de absolute waarheid van dingen is, zijn er geen grenzen, er is genoeg, en iedereen verdient. Het is geconditioneerde schaarste denken dat scheiding, angst, verdorvenheid, zelfsabotage, ik tegenover jou en zelfs narcisme heeft opgezet. ‘Als ik het niet beheers, manipuleer en neem, dan krijg ik mijn spullen niet, iemand anders neemt het van mij af.’

Dit alles tart de ware wetten van de Schepping. Het is een deel van de ziekte waar onze wereld en de mensheid in is ondergedompeld.

Op het kwantumniveau is alles Eén, wat betekent dat je de Schepping zelf bent. Jij bent de Eenheid van alles wat is. Hoe kun je niet verdienen als je er al van bent? In feite is de ultieme godslastering jezelf te zien als klein en minder dan en niet waardevol wat het niet alleen je geboorterecht is maar wie je werkelijk bent.

struggling in powerlessness
Groeitaken voor zelfgenezing bij trauma!

Vitale Innerlijke Identiteit overeenkomst.

Laat me je uitleggen hoe manifestatie werkt op het zuiverste kwantumniveau. Als je Innerlijke Identiteit een bepaald geloof over jezelf en het leven niet omarmt, dan zal dit ‘ding’ niet in je ervaring zijn.

Het is een wet die zo absoluut is als de zwaartekracht — zo binnen, zo buiten -, omdat je de kwantumschepper bent van je realiteit; dat is hoe krachtig je bent.

De echte vraag is, ga je je kracht opeisen?

Ga je het herschikken op het innerlijke niveau doen, of probeer je buiten omstandigheden te strijden met de nog bestaande innerlijke pijnlijke overtuigingen?

Ik hoop dat je ondertussen begint te begrijpen dat je kracht opeisen je leven voor altijd zal veranderen. Dat proberen de omstandigheden te bestrijden je alleen dieper in de pijn zal laten zinken.

Er is geen mogelijkheid om een overledene tot leven te brengen door in de tegenovergestelde richting te wijzen.

Het pijnlijke is dat de meeste van onze innerlijke identiteiten versmallen. Ze zijn geconditioneerd tegen de tijd dat we patronen van teleurstellende relaties en / of narcistische mishandeling hebben die duidelijk geen gezonde, gezonde overtuigingen hebben.

In feite zijn ze precies het tegenovergestelde. Hoe weten we dit?

Omdat onze belangrijke en impactvolle relaties, waar we gehecht aan blijven en erin ronddraaien, altijd de staat van ons Innerlijk Zijn reflecteren.

Laten we onderzoeken waar onze innerlijke identiteit is.

Alsjeblieft ik wil niet dat je jezelf beoordeelt of je hulpeloos voelt, omdat je dat zeker niet bent.

Als je de moed, het ontwaken en de eigen verantwoordelijkheid hebt om te accepteren waar je bent, ben je al op weg naar huis.

Dan is het een kwestie van dit vliegtuig te laten landen door je mouwen op te stropen en het werk te doen.

Vandaag zal ik je enkele antwoorden geven over precies hoe dat te doen om jezelf in gezondheid en gewenstheid te brengen.

Dat betekent dat je zeker gebruik kunt maken van de stroom van vreugde, welzijn en overvloed die van jou is door jouw geboorterecht.

Wie is je ware zelf?

Laten we beginnen met het ware zelf.

Wie zijn wij als deze persoon?

Laten we heel duidelijk stellen dat leven als je ware zelf niet betekent dat je een perfecte persoon bent die altijd een magisch leven heeft.

Wat echt is aan het zijn van een waar zelf, is dat je echt bent geworden. Je leeft niet langer in illusies, wanen en ontkenning. Je ziet de waarheid. Onder welke omstandigheden dan ook begin je alles als een zegen te accepteren. Je weet dat alles in perfecte en goddelijke orde is. Het gebeurt allemaal voor jou en niet met jou.

Er zijn geen fouten.

Je weet dat de welwillende levenskracht je naar huis leidt met alle middelen die nodig zijn ALS je het geschenk krijgt en stopt met weerstand bieden en je ontwaken haat, wat meestal pijnlijk is, omdat dat de enige manier is waarop het onze aandacht krijgt.

Dan, wanneer we het geschenk nemen en ontwaken, kunnen we stoppen met proberen de miljarden mensen en omstandigheden in de wereld te veranderen. In plaats daarvan neigen we naar de innerlijke Eenheid die in ons bestaat. Daar kunnen we onze persoonlijke ervaring voor altijd opnieuw programmeren vanaf dit punt.

Op het Ware Zelf niveau is onze oriëntatie om een diep zelfpartner te worden.

In plaats van te proberen onze leegheid te vullen kunnen we het vervangen door licht. We kunnen onze pijn wegwerken met externe mensen en substanties en vervangen door licht. Tegelijkertijd geven we ons trauma vrij en vervangen het door Licht dat ons Ware Zelf is, echt leven en ware liefde.

En we gaan naar waarheid leven, niet langer onderhandelen met, vasthouden aan, vastzetten en proberen mensen te veranderen om zich geliefd, veilig en heel te voelen.

We zegenen en geven alles vrij wat niet onze waarheid is, zonder wrok. Die wrok dien je ook vrij te geven met een open hart van mededogen.

We wensen die delen van ons het beste.

We hebben een hele beschikbare mooie ruimte binnen in ons om te accepteren die op één lijn ligt met onze authenticiteit, waarden en geheelde kwetsuren.

Dan zien we hoe onze afstemming, keuzes en openhartige waarheid echte, gezegende en verrijkte zielsbevredigende resultaten begint te ontvouwen.

Dat is het ware zelf.

Wil je dit?

Kwamen we hier om onder het mom van ontkenning en misleiding te leven, of zijn we bereid om door het vuur van ons eigen getraumatiseerde bewustzijn te lopen om aan de andere kant te komen, het enige Wezen dat ons ooit echt zou bevredigen?

Ik zou graag van je willen zijn dat je dit lezen onderbreekt en naar beneden scrolt en me hierover je gedachten geeft.

het ware leven
Tools voor zelfgenezing vind je hier!

Hoe krijg je toegang tot het ware leven?

Laten we verder gaan met het creëren van het Ware Leven, wat alleen mogelijk is als we bereid zijn te leven als een Ware Zelf. Dat is zo ironisch, omdat de meeste mensen proberen de wagen voor het paard te spannen en zich afvragen waarom ze voortdurend nergens komen, of zelfs geplet worden.

Laten we gewoon herhalen wat het Ware Zelf is — beseffen dat alles voor jou gebeurt en niet tegen jou om je wakker te maken.

Dat heel de Schepping je aanbidt.

Dat wanneer je je trauma verliest dat je dan jezelf zult zien zoals de Schepping doet en dat er daardoor meer en meer doorheen je stroomt.

Dan kun je je richten en de overtuigingen van gebrek aan verdienste, talenten of gewenstheid loslaten, zoals:

het is hebzuchtig en egoïstisch om te bloeien,

anderen verdienen dit meer,

andere mensen zullen het missen als ik de goede dingen krijg enz.

Daarnaast kunnen we ook allerlei overtuigingen over onszelf hebben over slecht, verkeerd en defect zijn en het goede niet kunnen hebben omdat het niet goed genoeg is om het te verdienen.

Is een spiritueel offer nodig?

Misschien denken we dat we het spirituele zelfopofferingmodel moeten doen. ‘Ik kan geen overvloed accepteren voor mijn levenswerk. Hoewel ik al mijn tijd en energie aan anderen geef, schieten mijn huis en auto tekort, om nog te zwijgen van mijn persoonlijke gezondheid!.’

Ik ontmoet regelmatig mensen die spiritueel vastzitten in letterlijke levensgeloften van armoede, in de overtuiging dat dit hen tot goddelijkheid zou brengen. Of die vinden dat ik mijn privéwerk balans zou moeten voor hen uit balans brengen of mijn uitgaven en inkomsten.

Maar zelf het onmogelijk vinden om te investeren in wat hun grootste groei zou zijn. Ze moeten niet investeren want het is bijna zeker dat ze er niets mee zouden starten.

Goddelijkheid is precies hier op dit moment. Het leven gaat over welzijn en ruimte in onze cellen. Welzijn is als een generator van expansie, positiviteit en overvloedige zegeningen voor zichzelf en anderen.

Je kunt anderen toestaan, zodat ook zij kunnen opstaan ​​en anderen de weg uit de pijn en duisternis laten zien.

Meer info over de Nederlandse editie!

De generatie van ware liefde

Nu ware liefde is heel belangrijk voor velen van ons in deze gemeenschap.

Hoeveel van ons hebben genoegen genomen met de tweede, derde of minder beste plaats?

Of denk dat we op één lijn zitten: hart hoofd en ziel.

Dan ontdekken dat we niet onafhankelijk zijn en blijven bij een narcist, in plaats van alleen te zijn en te wachten op onze werkelijk op één lijn liggende verbindingen.

Hoeveel van ons hebben zo’n lage eigenwaarde dat we niet weten hoe we de liefde en relaties moeten maken die echt een match zijn voor ons Ware Zelf?

Het leven is echt een reeks keuzes.

De inkomende stroom is er altijd en de mechanismen van het leven reageren altijd kwantum op onze keuzes.

Ja betekent: OK. Dat is jouw niveau van zelf.

Nee’s betekenen zonder enige extra energie op die keuze: OK. Dat is geen match voor je innerlijke identiteit’.

Elk goed geplaatst ‘nee’ zonder woede, slachtofferschap en wrok is een hoger niveau naar een hogere waarde van je innerlijke identiteitssamenstelling en instelpunt, waar dingen en mensen van hogere waarde je binnenstromen.

Hoe komen we in deze stroom van welzijn? Door de haken en ogen los te laten, onze trauma’s of kwetsuren in je die je verstrikt houden in het herscheppen van het verleden dat je pijn heeft gedaan.

Je genezing van trauma’s is een stap in je hogere niveau van verdienste zetten, je eigenwaarde beseffen.

Waar is je innerlijke identiteit?

Ok, ik zou graag willen dat u deze instructies op uw eigen tijd opvolgt. Ga naar je dagboek en vraag jezelf af: waar ben ik met mijn verdienste om mijn ware zelf te zijn? Hoe is mijn inspanning om mijn ware zelf te zijn?

Luister hoe dit in je lichaam aanvoelt, want zo communiceert je Innerlijke Identiteit met je. Beoordeel jezelf op 10.

Een 0/10 betekent dat ik nergens in de buurt ben van mijn verdiende eigenwaarde, en een 10/10 betekent dat ik er ben.

Herhaal deze vragen met ‘Ware Leven’ en ‘Ware liefde’ en wees heel eerlijk met wat je lichaam onthult.

Als je geen 10/10 bent, dan heb je een trauma dat je organische, ware stroom van welzijn over deze onderwerpen blokkeert.

Dan is het aan jou om je trauma uit de weg te ruimen.

Degenen onder u die met NARP werken, kunt u de Doelinstellingsmodule  (Goal Setting Module (GSM)) gebruiken en het doel instellen:

‘Ik verdien en sta open voor de volledige expressie van mijn ware zelf, het ware leven en de ware liefde’. Wil je hieraan apart of allemaal tegelijk werken om te beginnen met het opruimen van je trauma die dit blokkeert?

Bereid u voor op ongelooflijke doorbraken door dit te doen! Ze zullen je verbazen!

Stel alsjeblieft alle vragen die je wilt over dit artikel. Ik kijk uit naar onze zeer rijke en levendige discussie over dit baanbrekende onderwerp! Gelieve ons te volgen.

En onthoud, na het herstel van narcistische mishandelingen, glorieus, gaan we verder!

Waarom?

Omdat we het kunnen!

De Tyrannie van de verdienste

Gratis bronnen narcisme – traumaherstel

Je verhaal vertellen: zet een online voetstap.

Genezing – De 56 gouden regels – de weg van ziekte naar genezing!

Narcistische mishandeling – afscheid nemen Dl 2b

Generatie trauma in collectieve en familiale systemen

Gevoelig voor de narcist? Afhankelijk van uw zelfliefde?

Hoe het verlies aan identiteit herstellen van misbruik?


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees