Social media heeft zijn plaats. Ik gebruik het uiteraard voor promotie voor narcisme.blog en ook om bij te blijven met familie.

Maar het heeft ook een donkere kant. Een die de slechtste mensen gebruiken en verdriet en ellende veroorzaakt. Het kan ook met groot effect worden gebruikt als wapen om anderen pijn te doen. Je weet waar ik het over heb. U probeert grenzen te stellen en dingen op uw voorwaarden te stellen. En wat verschijnt er op je Facebook-feed? Een mooie herinnering van een jaar geleden met jou en je ex of ouder of kind die iets deden.

Boem! Verdriet, angst, woede overspoelen je als een tsunami. Of misschien doe je het heel goed om geen contact te maken, maar kan je af en toe niet laten om eens te piepen op het profiel van je ex.

En daar is het, het fotografische bewijs dat ze “hun beste leven leiden”. Boem! Die onzekerheden duiken op, die gevoelens van lage eigenwaarde. Of misschien zijn het die “willekeurige” vriendschapsverzoeken die een beetje onbetrouwbaar lijken.

Angst overspoelt je, “wanneer zal dit eindigen?”

De realiteit is dat sociale media geweldig kunnen zijn, maar het kan ook onze mentale gezondheid schaden en ons herstel blokkeren.

Mijn beste tips:

Zet een lijst met afleidingen vast op uw koelkast om naar te verwijzen als u de drang krijgt om te snuffelen.

Vergrendel uw privacy. Maak jezelf moeilijker om te vinden.
Beperk je tijd op sociale media. Het leven bestaat ook buiten dat kleine flatscreen. Ga ervoor.
Veel is allemaal nep op sociale media. We plaatsen allemaal alleen de hoogtepunten.

Dus neem alles met een snufje zout en vergelijk jezelf NOOIT met iemand anders. Je bent een unieke jij en je doet het prima! En je hebt echt die likes niet nodig om gelukkig te zijn.

En ja het is ironisch dat ik dit op sociale media post.
Wees voorzichtig

Bekijk onze programma’s op NarcismeHelp

Tot slot


Ik hoop dat dit je de hoop heeft gegeven dat er een manier is om een ​​ongelooflijk leven te creëren na narcistisch misbruik.

Deze punten zijn krachtig. Ze stellen je in staat om de plaats van gebroken, slachtoffer en hulpeloos en hopeloos te verlaten, om de controle over je leven terug te nemen.

Ik beloof je met heel mijn hart dat er duizenden en duizenden Thrivers in onze gemeenschap zijn die alles hebben verloren, en zelfs hun wil om te leven, die nu hun leven onherkenbaar hebben getransformeerd als gevolg van hun toewijding aan hun genezing.

Hopelijk heeft dit artikel je inspiratie, hoop en je innerlijke licht gegeven om te geloven dat dit ook voor jou mogelijk is!

Misschien kun je zien hoe ver je bent gekomen met het opbouwen van je nieuwe leven na narcistisch misbruik. Dan is dit een mooie bevestiging voor je!

Of dit artikel had u kunnen helpen de gebieden te benadrukken die uw aandacht vereisen.

Degenen onder jullie die een geweldige genezing hebben gedaan met NARP om uit de kwelling van narcistisch misbruik te komen, maar nu weten dat je je reis voorbij narcistisch misbruik nog verder wilt gaan – dan kan ik niet genoeg aanbevelen om de Empowered Self-cursus te checken.

Deze uitgebreide cursus, vol diepgaande journaaloefeningen en krachtige Quanta Freedom Healings helpt je om duidelijk te worden over je waarden, grenzen en het opzetten en genereren van je nieuwe leven – en hoe je dit krachtig kunt manifesteren!

Ik heb ook nog een HEEL speciale suggestie voor je…

Melanie heeft zojuist een magische, hands-on, 10-weekse Thrive Bootcamp voltooid met honderden prachtige deelnemers van over de hele wereld.

De genezingsresultaten en versnellingen overtroffen zelfs haar Thriver-verwachtingen!

De volgende ongelooflijk krachtige genezingservaring van 10 weken komt eraan. U kunt zich hier aanmelden voor de vroegboeklijst om als eerste kans te maken om u te registreren.

Zoals altijd ben ik erg enthousiast over uw opmerkingen en vragen over dit onderwerp hieronder!

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!