Doe de hersteltaken op “narcisme.blog”

Ik heb dit al eerder gezegd, maar ik heb echt het gevoel dat het keer op keer herhaald moet worden: Mensen die toegewijd zijn, consequent hun innerlijke werk doen met de groeitaken, die consistent naar therapie gaan, coaches enz. (Herprogrammeren) is hier NIET het probleem. Ze doen de hersteltaken.

Deze mensen begrijpen het gewoon en nemen daarom verantwoordelijkheid in genezing en groei. Dat is bouwen aan een gezonde toekomst en samenleving.

Het gevaar en het probleem ligt bij de destructieve acties van individuen die simpelweg weigeren hun innerlijke wonden te zien en te erkennen.

Gewoon weigeren zichzelf onder ogen te zien, genezen en groeien. In plaats daarvan blijven ze mishandelen, projecteren, roddelen, de slachtofferkaart spelen enz. Ze zijn een gevaar en bedreiging voor de samenleving en de toekomst van onze kinderen.

Denk nooit dat je niet hoeft te herprogrammeren en updaten. We hebben allemaal een schaduwkant.

We doen het allemaal. Gebruik daarom de tools die je vindt op “narcisme.blog taak” en in het menu.

Tot slot over de groeitaken

Ik wil dat je met heel mijn hart weet dat het omgaan met een narcist die je via andere mensen misbruikt, precies hetzelfde proces is als het omgaan met een narcist die je dit rechtstreeks aandoet.

Onthoud dat een narcist geen eigen macht heeft. Zelfs als ze anderen gebruiken als het “voertuig” om je te misbruiken – wanneer je je losmaakt, keer je naar jezelf toe en genees de delen van jezelf met de groeitaken die worden getriggerd tot angst, onzekerheid, woede of machteloosheid en helder, solide en krachtig van binnen worden – de macht van de narcist en hun handlangers begint uit je ervaring te verdwijnen.

de groeitaken
@zelfzorgHelp

Ik verzeker je dat ik dit persoonlijk op diepgaande niveaus heb ervaren.

Ik heb ook, in de afgelopen jaren in deze gemeenschap, mensen gezien die op brute wijze werden misbruikt door de narcist en hun volgelingen en de methode van de groeitaken gebruikten om te genezen en naar binnen te keren. Ook door Quanta Freedom Healing te gebruiken om hun interne trauma los te laten en te herprogrammeren maakten ze grote vooruitgang in hun herstelproces.

Mensen trekken zich dan terug, en ze zijn in staat om zichzelf krachtig en kalm te verdedigen met autoriteiten. Ze slagen erin mensen organisch in hen te laten geloven. Alle pogingen van de narcist om hun dierbaren tegen hen te vervreemden weten ze te stoppen of te herstellen.

Weet alsjeblieft wanneer je getriggerd wordt door een significant trauma, DAT is wanneer je ineffectief bent, ontspoord, macht overdraagt ​​en onbewust “meer” van de trigger genereert en manifesteert en de narcist rechtstreeks in de kaart speelt.

Daarom is het zo VITAAL om dit alles terug te draaien.

Dat is waar je kracht echt is.

Als je rechtstreeks of via anderen aanvallen van een narcist hebt gehad, of als deze persoon je ziel, hart en leven heeft verwoest, dan kan ik de groeitaken niet genoeg aanbevelen. Je vindt ze in de categorie groeitaken en via de link in het menu.

Ik hoop echt dat dit artikel en mijn genezingssuggesties je hebben geholpen hoop te voelen dat er een echte oplossing is voor deze vreselijke puinhoop.

En zoals altijd kijk ik ernaar uit om jouw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees