De echo van je opvoedingsomgeving komt terug.

Estimated reading time: 3 minutes

Als u opgroeide met het gevoel verlaten, bekritiseerd, overbezorgd, uitgesloten, emotioneel achtergesteld of gebrekkig te zijn was dit een erg negatieve opvoedingsomgeving.
U zult relaties creëren die opmerkelijk veel lijken op de relaties die zo destructief waren in de kindertijd.
Je vindt aantrekkingskracht en chemie bij mensen die de manier waarop je je voelt versterken, omdat ze een echo zijn van je kindertijd.

Als we onze verwondingen uit onze kindertijd niet hebben verwerkt, blijven we situaties creëren die die verwonding nabootsen.

Ons onderbewustzijn creëert dynamiek vanaf onze kindertijd, aangezien deze vroege overtuigingen een gevoel van voorspelbaarheid bieden, ze comfortabel en vertrouwd zijn.

Vreemd genoeg zorgen traumabanden ervoor dat we ons thuis voelen.

U zult waarschijnlijk elementen van uzelf herkennen in deze opvoedingsomgeving scenario’s:

U groeit op in uw opvoedingsomgeving met zeer emotioneel inconsistente ouders, u ontwikkelt de angst voor verlating en afwijzing.

Je vindt aantrekkingskracht in partners die een zekere mate van toewijding tonen, maar niet zozeer dat je zeker weet dat ze zullen blijven.

Mensen waartoe je je aangetrokken voelt, kunnen er niet consequent emotioneel voor je zijn.

Leven in een onstabiele liefdesrelatie voelt vreemd comfortabel maar pijnlijk voor je.

Je groeit op met controlerende ouders in je opvoedingsomgeving die boos werden of je bedreigden als je de dingen niet op hun manier deed. Bovendien word je een volkstrekker en voel je je verantwoordelijk voor de emoties van anderen en onderwerp je aan anderen.

Ook kun je relaties zoeken met behoeftige of afhankelijke partners.

Daarom haast je je om in hun behoeften te voorzien.

Ook probeer je te redden of te redden en soms kies je voor agressieve of dominante figuren, die veeleisend zijn of er weinig voor teruggeven.

Je wordt van hen afhankelijk om beslissingen voor je te nemen en hoe je jezelf bij de dingen voelt.

Je groeit op met emotioneel verwaarlozende ouders.

Ook voel je je aangetrokken tot koude en onzekere mensen. Bovendien word je overgevoelig voor tekenen van verwaarlozing. Je verwacht van je partner dat hij je gedachten leest en je partner er constant van beschuldigt niet genoeg voor je te zorgen.

Hoe minder ze beschikbaar zijn, hoe meer geobsedeerd je raakt.

Je groeit op met overbezorgde ouders in je opvoedingsomgeving. Je voelt je het meest aangetrokken tot mensen die voor je kunnen zorgen. Door een partner te kiezen die u beschermt, geef je jezelf over aan jouw kwetsbaarheid en versterk je deze.

Ook wil je iemand die sterk is, die over jouw problemen bekommerd is.

Je denkt dat hij/zij je in de watten gaat leggen en dat hij/zij over jouw bezorgd is. Je groeit op met kritische ouders. En je voelt je gebrekkig. U trekt partners aan die u bekritiseren of afwijzen. Ze versterken uw gevoel van gebrekkigheid. Kunt u zich hiermee in verband brengen?

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.
Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …
Indien je wenst te groeien in zelfliefde en je wenst jouw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat jouw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

  • afkicken van de narcist
  • complex trauma
  • narcissist
  • online training
  • Recent
  • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

  • communicatie
  • Nederland België Nederlandstalig
  • persoonlijke ontwikkeling
  • Recent
  • transformatie motivatie

Een dunne lijn tussen narcisme en vriendelijkheid voor jezelf.

Velen vinden het vermoeiend en uitdagend om van anderen te houden. Ze zijn bang om hun geest te openen en hun… Read More

  • communicatie
  • complex trauma
  • echtscheiding van een narcist
  • huiselijk geweld
  • Nederland België Nederlandstalig
  • partnergeweld
  • Recent

Het seksueel misbruik van de verborgen homoseksuele echtgeno(te).

Mensen willen op maat gemaakte ondersteuning en vragen zich af wat de ervaringen zijn bijvoorbeeld met een narcistische partner die… Read More

%%footer%%