Wat als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort? Deel 2

Wat als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort? Deel 2

Als je een beter systeem hebt dan het systeem van de narcist sta je sterker.

Immers net zoals je in narcistisch misbruik een systeem kunt herkennen hebben we er meer aan als we het systeem ontdekken voor herstel zelfliefde tekort en vooral als we het toepassen.

Daarom dat je onderaan dit artikel alle URL’s vindt die behoren tot het systeem voor herstel zelfliefde tekort, zodat je zich niet laat afleiden door de aandachttrekkerij, de mooipraatjes en het slachtofferschap van de narcist.

Door in systemen te denken op basis van zijn levenservaring van misbruik had de narcist een unfair voordeel op jou.

Maar Melanie en de bloeiers gemeenschap hebben al hun ervaringen van de laatste 12 jaar samengebracht. Daaruit is een systematisch herstel gegroeid dat veel verder en dieper gaat dan wat gewoonlijk mogelijk is gedistilleerd.

Ze realiseerden zich dat er nog een betere manier is dan wat mogelijk is bij een individuele therapeute of coach, niet alleen omdat er een team van experten is, maar, omdat de ervaring ook veel breder is door de terugkoppeling die er verkregen wordt van de deelnemers.

systeem voor herstel zelfliefde tekort
De juiste groeitaken voor stimulering van zelfgenezendvermogen bij trauma!

Na het lezen van de meeste artikels over narcistisch misbruik kun je soms een aha-moment hebben.

Maar na het lezen van de meeste artikels heb je nog steeds een leeg gevoel. Andere verhalen die je leest in misbruik fora vergroten echter je angst in plaats van je te bekrachtigen.

De ervaring die je gehad hebt van narcistisch misbruik is zo brutaal, wreed en gewetenloos dat zelfs een artikel jouw zou kunnen triggeren.
Nou, dat is allemaal afgelopen … vandaag.

Omdat: we een formule hebben die we hebben ontleed en getest en die werkt.

We kunnen bewijzen dat het werkt … elke keer dat het wordt toegepast.
En het zal ook werken bij jou: zonder dat je over brandende kolen loopt.
Het werkt zonder dat je eerst op een wachtlijst terecht komt, zonder dat je de realiteit vertelt waarvoor je zo beschaamd bent.
Het werkt zonder dat je je verplaatst of speciaal vrij maakt.

Iedereen kan het. En het werkt. (echt goed) Elke keer weer. De enige vraag is ….. Wil je het doen?

Als je de Engelse taal kent heb je 10 keer een video-introductie op 10 aspecten van jouw herstel en 10 audio’s om naar te luisteren die de werkwijze bevat en het herstel over een aspect begeleidt.

Maar je kunt deze Nederlandstalige artikels lezen als je niet zeker bent, niet het geld hebt, of niet weet of je in staat bent je te concentreren op een Engelstalige audio en video. Je kunt alles in onze artikels toepassen en die zijn gratis. En je kunt ons persoonlijk contacteren via de supportgroep. De link vind je in het menu.

Groeitaken zijn volledig verenigbaar met het systeem van Melanie.

Dan heb je een inzicht in wat je doet. Wellicht is de beslissing om te doen wat je moet doen om zo snel mogelijk te herstellen dan snel gemaakt. Elke dag dat je wacht is een dag dat je niet geniet van een bloeiend leven.

Sommige therapeuten zijn goed en andere veel minder. De goede hebben het zeer druk en daar kom je moeilijk bij. Hier is dat anders.

Dit programma heeft 10.000 mensen geholpen wat je ook niet kunt zeggen van de heel goede therapeuten. Je kunt er dus helemaal in geloven. Zij hebben het allemaal meegemaakt.

Het is geen kwestie van het gras is groener aan de andere kant.

Of dat het gras kunstgras is.
Het gras is VEEL groener aan deze kant als je het systeem van Melanie toepast. Meer dan wat ik ooit heb gedaan. En VEEL gemakkelijker. En VEEL eenvoudiger.

Zo…. Leer het systeem kennen door volgende artikels 100% toe te passen en laat me weten wat jouw vorderingen zijn.

Dit is wat ik ga doen:

Ik geef je mijn systeem voor herstel zelfliefde tekort.

ik heb een 11- delige serie die deze bloeienformule in detail voor je opsplitst, en ik ben bereid om dit aan je te geven onder een paar voorwaarden.
1. Je deelt het alleen met mensen waarvan je denkt dat ze het kunnen gebruiken, omdat je vermoedt dat deze mensen te maken hebben met narcistische kenmerken of dat je vindt dat ze een zelfliefde of eigenwaarde tekort hebben.
2. Je past het zelf toe
3. Je deelt je resultaten met ons in onze privé-Facebookgroep VKoN steun voor volwassen kinderen van narcisten. Je vindt de link in het menu.

Als je akkoord bent met deze ‘voorwaarden’ … . 

Dan zijn hier de artikels die je moet toepassen als je systematisch resultaten wil bekomen als je herstel wenst van narcistisch misbruik, je vindt ze in het menu bij groeitaken, werktuigen voor veerkracht en weerbaarheid, en Zelfgenezingtips.

Hoe zorg jij voor jezelf?

En dan hebben we het niet over heerlijke schoonheidsbehandelingen of nieuwe kleren. Ook hier op de redactie merken we dat we soms meer focus leggen op ‘externe vormen van zelfliefde’. Ook wij hebben onze nodige uurtjes (lees: dááágen) nodig gehad om echt naar binnen te keren en onze schaduwkant onder ogen durven komen. Het vergt een hoop, lef, zelfkennis en verantwoordelijkheid.

Dit is allemaal onderdeel van een veel duurzamere vorm van zelfliefde. Merel Teunis vertelt in Self Love Talk hoe jij langdurig een liefdevolle levensstijl voor jezelf kunt creëren. Self Love Talk is een boek boordevol mooie inzichten, prachtige quotes, simpele praktische tips en openhartige anekdotes over hoe jij meer liefde in jouw leven kunt brengen.

Ben jij klaar voor de puurste vorm van liefde? Je kunt het boek of het e-boek bestellen via bol.com op volgende links boek:  paperback:

https://bit.ly/35qkLh7

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Lees meer


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees