Wat als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort? Deel 1 +video

Wat als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort? Deel 1 +video

Ben je op zoek naar een toverformule?

Welkom op een artikel en video van “narcisme.blog”.
Het lijkt alsof elke dag een nieuwe expert naar buiten komt met zijn nieuwe “systeem” om een bepaald resultaat te behalen. Als je systematisch werkt aan je zelfliefde tekort en het systeem voor herstel zelfliefde tekort toepast dan kun je compleet herstellen van narcistische misbruik. Dit is een systeem dat regelmatig wordt upgedate en zijn basis heeft sinds meer dan 12 jaar.

Wij echter hebben er voor gekozen om een systeem te volgen dat al meer dan 12 jaar zijn dienst bewijst. Daarmee stromen we tegen de stroom in.

Melanie’s systeem voor herstel van zelfliefde tekort.

Het gebruik van een systeem lijkt een groot deel van het succes te zijn in elk domein van het leven: dieet, sporttraining, studie, financiën enz.
Dus als systemen nodig zijn voor succes – hoe kun je er zeker van zijn dat je “systeemdenken” toepast op het herstel van zelfliefde tekort als je “narcisme.blog” volgt?

Onze artikels zijn geschreven vanuit de visie en methode van Melanie, omdat deze voortkomen uit het systeem voor herstel zelfliefde tekort als gevolg van het toepassen van Melanie’s systeem.

Ook de reeks artikels die de onderwerpen bevatten “wat je niet moet doen als …” en “wat je wel moet doen als”  zijn geschreven vanuit onze ervaring met het systeem voor herstel zelfliefde tekort.

Eerst en vooral het systeem kreeg een update.

Alle nieuwste technische mogelijkheden werden gebruikt om u de beste kwalitatieve ervaring te geven in online training.
Daarbij werd alles wat niet duidelijk in de afgelopen 12 jaar zijn dienst had bewezen er uit gehaald en werd dus de training compacter.

Dit was mogelijk dankzij rekening te houden met alle opmerkingen van duizenden klanten gedurende die jaren.

Als je Melanie’s trainingen bekijkt en 100% van de informatie opneemt, ben je beter in staat om in systemen te denken en om je herstel een quantum sprong te geven. Door in systemen te denken, kun je alles wat je doet in je leven meenemen en het herhalen op een schaalbare, verstandige manier.

Als tot nu toe je herstel niet is gelukt is er een grote kans dat dat het gevolg is van het niet hebben van een systeem voor herstel dat je regelmatig kunt toepassen.

Je moet het kunnen toepassen telkens als je het nodig hebt zonder enig op onthoudt.  Je hoeft geen afspraak te maken, want alle artikels, video’s en audio’s want ze zijn 24/7 beschikbaar.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees