Categorieën
groeitaak video zelfgenezing

Wat als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort? Deel 1 video

Ben je op zoek naar een toverformule?

Welkom op een artikel en video van “narcisme.blog”.
Het lijkt alsof elke dag een nieuwe expert naar buiten komt met zijn nieuwe “systeem” om een bepaald resultaat te behalen. Als je systematisch werkt aan je zelfliefde tekort en het systeem voor herstel zelfliefde tekort toepast dan kun je compleet herstellen van narcistische misbruik. Dit is een systeem dat regelmatig wordt upgedate en zijn basis heeft sinds meer dan 12 jaar.

Wij echter hebben er voor gekozen om een systeem te volgen dat al meer dan 12 jaar zijn dienst bewijst. Daarmee stromen we tegen de stroom in.

https://videos.files.wordpress.com/2SnfgTIe/wat-er-gebeurt-als-je-niet-systematisch-werkt-aan-je-zelfliefde-tekort-1.mp4
@narcismeHelp

Melanie’s systeem voor herstel van zelfliefde tekort.

Het gebruik van een systeem lijkt een groot deel van het succes te zijn in elk domein van het leven: dieet, sporttraining, studie, financiën enz
Dus als systemen nodig zijn voor succes — hoe kun je er zeker van zijn dat je “systeemdenken” toepast op het herstel van zelfliefde tekort als je “narcisme.blog” volgt?

Onze artikels zijn geschreven vanuit de visie en methode van Melanie, omdat deze voortkomen uit het systeem voor herstel zelfliefde tekort als gevolg van het toepassen van Melanie’s systeem.

Ook de reeks artikels die de onderwerpen bevatten “wat je niet moet doen als …” en “wat je wel moet doen als”  zijn geschreven vanuit onze ervaring met het systeem voor herstel zelfliefde tekort.

Eerst en vooral het systeem kreeg een update.

Alle nieuwste technische mogelijkheden werden gebruikt om u de beste kwalitatieve ervaring te geven in online training.
Daarbij werd alles wat niet duidelijk in de afgelopen 12 jaar zijn dienst had bewezen er uit gehaald en werd dus de training compacter.

Dit was mogelijk dankzij rekening te houden met alle opmerkingen van duizenden klanten gedurende die jaren.

Als je Melanie’s trainingen bekijkt en 100% van de informatie opneemt, ben je beter in staat om in systemen te denken en om je herstel een quantum sprong te geven. Door in systemen te denken, kun je alles wat je doet in je leven meenemen en het herhalen op een schaalbare, verstandige manier.

Als tot nu toe je herstel niet is gelukt is er een grote kans dat dat het gevolg is van het niet hebben van een systeem voor herstel dat je regelmatig kunt toepassen.

Je moet het kunnen toepassen telkens als je het nodig hebt zonder enig op onthoudt.  Je hoeft geen afspraak te maken want alle artikels, video’s en audio’s want ze zijn 24/7 beschikbaar.

Ga naar deel 2

Wat als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort? Deel 2

Afhankelijkheid aan de narcist een gebrek aan zelfliefde. Deel 1

Toepassen om je te bevrijden van narcisme.

Vragen over jouw mate van zelfliefde om in overweging te nemen.

Ga je jouw Bewustzijn rond Narcisme verhogen?

Heb je een doortastend zelfgenezingsredmiddel na narcistisch misbruik?

Een ontregeld zenuwstelsel met gevolgen zoals mysterieuze ziekten!

Trauma en traumazorg in Europa

Afhankelijkheid aan de narcist & een gebrek aan zelfliefde. Deel 2

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren