Wat er gebeurt als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort?

 

 

Ben je op zoek naar een toverformule?

 

Welkom op een artikel en video van narcisme.blog
Het lijkt alsof elke dag een nieuwe expert naar buiten komt met zijn nieuwe “systeem” om een bepaald resultaat te behalen …

Wij echter hebben er voor gekozen om een systeem te volgen dat al meer dan 12 jaar zijn dienst bewijst. Daarmee stromen we tegen de stroom in.

 

Melanie’s systeem voor herstel van narcistisch misbruik.

 

Het gebruik van een systeem lijkt een groot deel van het succes te zijn in elk domein van het leven: dieet, sporttraining, studie, financiën enz
Dus als systemen nodig zijn voor succes — hoe kun je er zeker van zijn dat je “systeemdenken” toepast op het herstellen van narcistisch misbruik als je narcisme.blog volgt?

Onze artikels zijn geschreven vanuit de visie van Melanie, omdat deze voortkomen uit het herstel als gevolg van het toepassen van Melanie’s systeem. Ook de reeks artikels die de onderwerpen bevatten “wat je niet moet doen als …” en “wat je wel moet doen als”  zijn geschreven vanuit onze ervaring met herstel van narcistische mishandeling.

 

Eerst en vooral het systeem kreeg ongeveer 1 maand geleden een update.

 

Alle nieuwste technische mogelijkheden werden gebruikt om u de beste kwalitatieve ervaring te geven in online training.
Daarbij werd alles wat niet duidelijk in de afgelopen 12 jaar zijn dienst had bewezen er uit gehaald en werd dus de training compacter.
Dit was mogelijk dankzij rekening te houden met alle opmerkingen van duizenden klanten gedurende die jaren.


Als je Melanie’s trainingen bekijkt en 100% van de informatie opneemt, ben je beter in staat om in systemen te denken en om je herstel een quantum sprong te geven.


Door in systemen te denken, kun je alles wat je doet in je leven meenemen en het herhalen op een schaalbare, verstandige manier.

Als tot nu toe je herstel niet is gelukt is er een grote kans dat dat het gevolg is van het niet hebben van een systeem voor herstel dat je regelmatig kunt toepassen.

Je moet het kunnen toepassen telkens als je het nodig hebt zonder enig op onthoudt.  Je hoeft geen afspraak te maken want alle artikels, video’s en audio’s zijn 24/7 beschikbaar.

 

Als je een beter systeem hebt dan het systeem van de narcist … sta je sterker.

Immers net zoals je in narcistisch misbruik een systeem kunt herkennen hebben we er meer aan als we het systeem ontdekken in herstel en vooral als we het toepassen.


Daarom dat u onderaan dit artikel alle URL’s vindt die behoren tot het systeem voor herstel, zodat u zich niet laat afleiden door de aandachttrekkerij, de mooipraatjes en het slachtofferschap van de narcist.
Door in systemen te denken op basis van zijn levenservaring van misbruik had de narcist een unfair voordeel op jou.

Maar Melanie en de bloeiers gemeenschap hebben al hun ervaringen van de laatste 12 jaar samengebracht. Daaruit is een systematisch herstel gegroeid dat veel verder en dieper gaat dan wat gewoonlijk mogelijk is gedistilleerd.

Ze realiseerden zich dat er nog een betere manier is dan wat mogelijk is bij een individuele therapeute of coach, niet alleen omdat er een team van experten is, maar, omdat de ervaring ook veel breder is door de terugkoppeling die er verkregen wordt van de deelnemers.

 

Na het lezen van de meeste artikels over narcistisch misbruik  kun je soms een aha-moment hebben.

 

Maar na het lezen van de meeste artikels heb je nog steeds een leeg gevoel. Andere verhalen die je leest in misbruik fora vergroten echter jouw angst in plaats van je te bekrachtigen.


De ervaring die je gehad hebt van narcistisch misbruik is zo brutaal, wreed en gewetenloos dat zelfs een artikel jouw zou kunnen triggeren.
Nou, dat is allemaal afgelopen … vandaag.

 

Omdat: we een formule hebben die we hebben ontleed en getest en die werkt.

 

We kunnen bewijzen dat het werkt … elke keer dat het wordt toegepast.
En het zal ook werken bij jou: zonder dat je over brandende kolen loopt.
Het werkt zonder dat je eerst op een wachtlijst terecht komt.
Het werkt zonder dat je de realiteit vertelt waarvoor je zo beschaamd bent.
Het werkt zonder dat je je verplaatst of speciaal vrij maakt.


Het is eigenlijk … Echt eenvoudig.

Iedereen kan het. En het werkt. (echt goed) Elke keer weer. De enige vraag is ….. Wil je het doen?

Als je de Engelse taal kent heb je 10 keer een video introductie op 10 aspecten van jouw herstel en 10 audio’s om naar te luisteren die de werkwijze bevat en het herstel over een aspect begeleidt.


Maar je kunt eerst deze Nederlandstalige artikels lezen als je niet zeker bent, niet het geld hebt, of niet weet of je in staat bent je te concentreren op een Engelstalige audio en video. Je kunt alles in onze artikels toepassen en die zijn gratis.

 

Narcisme.blog  is volledig verenigbaar met het systeem van Melanie.

 

Dan heb je een inzicht in wat je doet en wellicht is de beslissing om te doen wat je moet doen om zo snel mogelijk te herstellen dan snel gemaakt. Elke dag dat je wacht is een dag dat je niet geniet van een bloeiend leven.


Sommige therapeuten zijn goed en andere veel minder. De goede hebben het zeer druk en daar kom je moeilijk bij. Hier is dat anders.

Dit programma heeft 10.000 mensen geholpen wat je ook niet kunt zeggen van de heel goede therapeuten. Je kunt er dus helemaal in geloven. Zij hebben het allemaal meegemaakt.

 

Het is geen kwestie van het gras is groener aan de andere kant.

 

Of dat het gras kunstgras is.
Het gras is VEEL groener aan deze kant als je het systeem van Melanie toepast. Meer dan wat ik ooit heb gedaan. En VEEL gemakkelijker. En VEEL eenvoudiger. Zo…. Leer het systeem kennen door volgende artikels 100% toe te passen en laat me weten wat uw vorderingen zijn.

Dit is wat ik ga doen: ik heb een 11- delige serie die deze bloeienformule in detail voor je opsplitst, en ik ben bereid om dit aan je te geven onder een paar voorwaarden.
1. Je deelt het alleen met mensen waarvan je denkt dat ze het kunnen gebruiken, omdat je vermoedt dat deze mensen te maken hebben met narcistische kenmerken of dat je vindt dat ze een zelf-liefde of eigenwaarde tekort hebben.
2. Je past het zelf toe
3. Je deelt jouw resultaten met ons in onze privé Facebook-groep VKoN steun voor volwassen kinderen van narcisten.

Als je akkoord bent met deze ‘voorwaarden’ … .

 

Dan zijn hier de artikels die je moet toepassen als je systematisch resultaten wil bekomen als je herstel wenst van narcistisch misbruik, je vindt ze door op de links te klikken.

 

WAT IS DE WERKWIJZE VOLGENS NARCISME.BLOG OM DE MEESTE RESULTATEN TE HEBBEN?

 

Hoe narcistisch misbruik snel overkomen? test!

 

Oefeningen voor meer zelfliefde en het veranderen van valse overtuigingen.

 

Hoe ons terug verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. Deel 1

 

Wat is quanta freedom healing? Deel 1

 

Hoe Krijg je online resultaten met Melanie Tonia Evans! Deel 1

 

Oefeningen voor meer zelfliefde en het veranderen van valse overtuigingen.

 

Het beste om uw herstel op te starten is persoonlijke verantwoordelijkheid.

 

Wat zijn de 5 illusies van ik ben een slachtoffer of slachtofferschap? Deel 1

 

Jouw lieve innerlijke kleine, jonge voornaam. Transformatie actie

 

Wat heeft het trauma in de kindertijd met narcisme te maken?

 

klik voor meer info

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Geef een reactie, vraag of antwoord.