Online Persoonlijke Ontwikkeling training om uw groei te stimuleren.

Online Persoonlijke Ontwikkeling training om uw groei te stimuleren.

The Soul Door. Surf met je brein naar oneindige mogelijkheden.

Vaak denken we dat we afhankelijk zijn van omstandigheden buiten onze wil om. Maar het omgekeerde is waar! Dat wat je denkt en voelt weerkaatst als een spiegel in je leven. Leer jezelf brainsurfen en ontdek de intelligentie achter jouw leven. Dit is een online persoonlijke ontwikkeling training die je brein als een computer aan het werk zet om jouw realiteit te sturen.
Is dit geschikt voor iedereen? Ja, zeker! Brainsurfing is een coachingsmethode om de deur naar het veld met oneindige mogelijkheden te openen en het leven te creëren dat jij wilt.

A Happy Way of Life – Haal Het Beste Uit Jezelf.

Patty Harpenau is je coach in deze online persoonlijke ontwikkeling training waarin je een ‘ boost’ krijgt in gelukkig leven, het beste uit jezelf te halen en een flinke dosis levensintelligentie.

Van Passie Naar Passief.

Leer om van jouw passie je passieve inkomen te maken! Ik laat je stap voor stap hoe ik van ‘idee’ voor een online cursus naar het eindproduct werk. Ook gebruik ik een echte cursus als case study, zodat je stap voor stap ziet wat ik doe en wat het resultaat is!

Overwin je verlegenheid.

Deze cursus helpt je in twaalf weken jouw verlegenheid te overwinnen en zorgt ervoor dat je met meer plezier en ontspanning aanwezig kunt zijn in sociale situaties.

Daarnaast krijg je hulpbronnen, die ik jarenlang bij cliënten gebruik en hun effectiviteit hebben bewezen. Zij vergemakkelijken jouw leerproces.
Het grote voordeel van een online cursus is dat je deze thuis kunt doen, in jouw eigen tempo en op een door jou gekozen tijdstip!

Overwin Obstakels. Realiseer je Dromen!

Ontdek de nieuwste psychologische technieken, zodat je obstakels makkelijker kunt overwinnen en meer gaat doen wat je écht belangrijk vindt. Voor een fijner, waardevoller en gezonder leven start vandaag deze online persoonlijke ontwikkeling training.

Wat wil ik? Online persoonlijke ontwikkeling cursus.

(Innerlijk) Leiderschap begint met de keuze jezelf serieus te nemen. Leer in deze online cursus om bewust te kiezen voor het realiseren van wat je echt wilt in jouw werk en leven.

In 10 stappen ‘Succesvol je faalangst overwinnen’.

Bevrijd jezelf NU van alle angsten, boosheid, schaamte, verdriet en schuldgevoelens. Zodat helemaal niets jou meer belemmerd in jouw succes. En jij moeiteloos het leven van jouw dromen gaat realiseren. Want jouw gevoelens en gedachtes bepalen jouw acties.

En jouw acties bepalen de resultaten in jouw leven. Wacht niet langer en start VANDAAG nog met deze online persoonlijke ontwikkeling training. Want hoe eerder jij begint, hoe eerder jij jouw ultieme droomleven bereikt.

Wie ben ik? Online persoonlijke ontwikkeling cursus.

De online training is een combinatie van loopbaantechnieken, mindfulness en psychologie. Deze training is door een deskundig en professioneel team samengesteld. Naast de inspirerende online lessen krijg je bij deze training het gratis e-boek ′Stralend je toekomst tegemoet – Wie ben ik?′.

Als cursist van ZON ontvang je tweewekelijks inspirerende en motiverende mailtjes die je tijdens de training zullen ondersteunen.

Heb je extra hulp nodig, tijdens de online training, neem dan contact met ons op voor een coachgesprek met een ZON coach. Een unieke combinatie! Nu zelf thuis aan de slag (24/7) en wil je extra ondersteuning dan is er altijd een coach voor jou beschikbaar.

Stop nu met piekeren — online persoonlijke ontwikkeling training.

We rennen door het leven en vergeten onze aandacht erbij te houden. We voelen bijvoorbeeld wel honger maar als we eten dan proeven we niet. Of als we koken dan zijn we niet in het hier-en-nu lekker aan het koken, maar nog bij de vergadering van je werk of alvast de volgende dag aan het plannen.

Creëer je eigen toekomst online persoonlijke ontwikkeling cursus.

Hoe zou jij in het leven staan als je wist hoe jij jouw toekomst kunt creëren, op elk gebied?

Deze online persoonlijke ontwikkeling training “Creëer je eigen toekomst” helpt je om het creëren te leren & integreren in jouw leven, energie en bewustwording zodat je alles kunt aantrekken waar je van droomt en een leven kan leiden met geluk, liefde en vrijheid.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

online programma's van Melanie Tonia Evans

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees