Categorieën
Nederland België Nederlandstalig online training Recent

Hoe maak ik een online cursus?

In deze cursus van Soofos ” het maken van een online cursus” leer je hoe je stap voor stap een eigen online cursus maakt. Alle aspecten komen aan bod. Zo besteden we aandacht aan het opzetten, maken, plaatsen en promoten van jouw online cursus.

Een eigen online cursus maken.

Met Soofos maken wij kennisdeling zo makkelijk mogelijk. Met ons systeem kun jij eenvoudig een eigen online cursus maken en verkopen zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Zolang je kennis hebt die je graag wil delen, kun jij een online cursus maken. Om je een goed voorbeeld van een online cursus te geven en om je goed op weg te helpen hebben wij vanuit Soofos deze gratis online cursus “Hoe maak ik een cursus” ontwikkeld.

Wat leer je in deze online cursus?

In deze cursus leer je hoe je zelf aan de slag kan gaan met het maken van je eigen online cursus. De cursus bestaat uit vier onderdelen waarin we stap voor stap alles uitleggen wat je moet weten.

Je leert o.a.:

  1. Onderwerp kiezen en een opzet maken voor jouw cursus.
  2. Video’s maken met zelfopnames of schermopnames.
  3. Jouw cursus op Soofos plaatsen.
  4. Promotie video maken en cursisten vinden.

 

Na het volgen van deze online cursus kun je zelf een online cursus maken, plaatsen en verkopen op Soofos.

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

In deze cursus laten we je zien hoe jij zelf een online cursus kunt maken. Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig om aan deze cursus deel te nemen en vervolgens een online cursus te plaatsen.

Ben jij enthousiast en heb je veel kennis die je graag wil delen? Dan is deze cursus precies wat je zoekt!

Meer informatie over een online cursus maken?

Wil je meer weten over het geven van online cursussen op Soofos? Neem dan even een kijkje op onze word instructeur pagina. Of plan een telefonische afspraak met ons in, dan kijken we samen hoe we elkaar verder kunnen helpen.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze prive Support group VKoN. Lees eerst de info vooraleer uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren