Leer onbeperkt nieuwe vaardigheden met Soofos Plus

Krijg onbeperkte toegang tot 150+ online cursussen.

Krijg toegang tot 5.000 videolessen en opdrachten.

Maandelijks nieuwe cursussen.

Leer van Nederlandstalige experts.

Ontvang certificaten voor afgemaakte cursussen.

Stel vragen direct aan de instructeurs.

 

Ontwikkel jezelf op alle gebieden.

 

Benieuwd naar alle cursussen waartoe je toegang krijgt met Soofos Plus?

 

Leer wat je wil met Soofos Plus.

Probeer nu 3 dagen voor € 1. Je kunt op elk moment weer opzeggen.

Wat is het verschil tussen Soofos Plus en een losse cursus?

Bij een losse cursus krijg je levenslange toegang. Als je dus over twee jaar besluit dat je de cursus opnieuw wil volgen dan kun je er nog steeds bij.

Met Soofos Plus heb je toegang tot bijna alle cursussen zolang jouw abonnement loopt. Afhankelijk van jouw voorkeur kun je kiezen voor Soofos Plus of voor losse cursussen.

Over het algemeen is het voordeliger om een abonnement te nemen als je twee of meer cursussen wilt volgen.

 

Hoe kan ik betalen voor Soofos Plus?

 

De betaling verloopt via een automatische incasso. Bij het afrekenen maak je automatisch een maandelijkse incasso aan als je betaalt met iDeal, Paypal, creditcard of Mr. Cash/Bancontact. Maandelijks wordt het bedrag afgeschreven van jouw rekening en heb je er geen omkijken naar.

 

Kan ik eerst proberen of Soofos Plus wat voor mij is?

 

We geven iedereen de mogelijkheid om eerst Soofos Plus te proberen voor €1. Je krijgt tijdens de proefperiode van 3 dagen onbeperkt toegang tot alle cursussen van Soofos Plus, zodat je gelijk ziet of het iets voor jou is.

Na de proefperiode wordt jouw aanmelding automatisch omgezet in een maandabonnement en wordt het eerste maandtarief van jouw rekening afgeschreven. Je kunt tijdens de proefperiode jouw abonnement direct annuleren, je proefperiode stopt dan na drie dagen en je zit dan nergens aan vast!

 

Hoe kan ik Soofos Plus starten?

 

Het starten is heel simpel. Kies hier het abonnement dat bij jou past, en maak jouw account aan. Als je betaald via een automatisch incasso krijg je automatisch toegang tot alle cursussen die beschikbaar zijn via Soofos Plus.

 

Blijf ik toegang houden tot eerder aangekochte cursussen, ook na stopzetten van abonnement?

 

Ja, eerdere cursussen waar je levenslang toegang voor hebt, kun je ook blijven volgen mocht je het abonnement ooit willen stopzetten. Elke cursus die je los aanschaft, blijf je dus levenslang toegang voor houden.

 

Welke cursussen kan ik volgen met Soofos Plus?

 

Het aanbod van de cursussen van Soofos plus wijzigt en groeit continu. Elke cursus die te volgen is bij de start van jouw abonnement is voor minimaal 12 maanden te volgen. Op de cursuspagina van een cursus kan je aan de speciale Soofos Plus badge zien of de cursus ook te volgen is met Soofos Plus.

Klik hier voor een compleet overzicht van alle cursussen in Soofos Plus.

 

Krijg ik korting als ik een jaarabonnement neem?

 

Ja, bij één jaarabonnement betaal je tien maanden in plaats van twaalf maanden. Je betaalt het bedrag in één keer.

 

Hoe vaak komen er nieuwe cursussen op Soofos Plus?

 

Je krijgt automatisch toegang tot alle nieuwe cursussen die onderdeel zijn van Soofos Plus. Hier hoef je niets extra’s voor te doen. Hoeveel het er precies zijn zal elke maand verschillen, maar ga er maar van uit dat er maandelijks nieuwe cursussen worden toegevoegd!

Een duidelijk pad om narcistisch misbruik te veranderen.

 

Hoe doe je het innerlijke proces van loslaten van codependentie aan de narcist? deel 1

 

Wat er gebeurt als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort?

 

Hoe maak ik een online cursus?

Blijf leren, blijf groeien Soofos nieuw leven na transformatie door inzicht in narcisme bij slachtoffer narcist

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.