Leer onbeperkt nieuwe vaardigheden met Soofos Plus

Reading Time: 2 minutes

 

Krijg onbeperkte toegang tot 150+ online cursussen.

 

Krijg toegang tot 5.000 videolessen en opdrachten.

Maandelijks nieuwe cursussen.

Leer van Nederlandstalige experts.

Ontvang certificaten voor afgemaakte cursussen.

Stel vragen direct aan de instructeurs.

Ontwikkel jezelf op alle gebieden.

Benieuwd naar alle cursussen waartoe je toegang krijgt met Soofos Plus?

Leer wat je wil met Soofos Plus.

 

Probeer nu 3 dagen voor €1. Je kunt op elk moment weer opzeggen.

 

Wat is het verschil tussen Soofos Plus en een losse cursus?

Bij een losse cursus krijg je levenslange toegang. Als je dus over twee jaar besluit dat je de cursus opnieuw wil volgen dan kun je er nog steeds bij.

Met Soofos Plus heb je toegang tot bijna alle cursussen zolang jouw abonnement loopt. Afhankelijk van jouw voorkeur kun je kiezen voor Soofos Plus of voor losse cursussen.

Over het algemeen is het voordeliger om een abonnement te nemen als je twee of meer cursussen wilt volgen.

Hoe kan ik betalen voor Soofos Plus?

De betaling verloopt via een automatische incasso. Bij het afrekenen maak je automatisch een maandelijkse incasso aan als je betaalt met iDeal, Paypal, creditcard of Mr. Cash/Bancontact. Maandelijks wordt het bedrag afgeschreven van jouw rekening en heb je er geen omkijken naar.

Kan ik eerst proberen of Soofos Plus wat voor mij is?

We geven iedereen de mogelijkheid om eerst Soofos Plus te proberen voor €1. Je krijgt tijdens de proefperiode van 3 dagen onbeperkt toegang tot alle cursussen van Soofos Plus, zodat je gelijk ziet of het iets voor jou is.

Na de proefperiode wordt jouw aanmelding automatisch omgezet in een maand abonnement en wordt het eerste maand tarief van jouw rekening afgeschreven. Je kunt tijdens de proefperiode jouw abonnement direct annuleren, je proefperiode stopt dan na drie dagen en je zit dan nergens aan vast!

Hoe kan ik Soofos Plus starten?

Het starten is heel simpel. Kies hier het abonnement dat bij jou past, en maak jouw account aan. Als je betaald via een automatisch incasso krijg je automatisch toegang tot alle cursussen die beschikbaar zijn via Soofos Plus.

Blijf ik toegang houden tot eerder aangekochte cursussen, ook na stopzetten van abonnement?

Ja, eerdere cursussen waar je levenslang toegang voor hebt, kun je ook blijven volgen mocht je het abonnement ooit willen stopzetten. Elke cursus die je los aanschaft, blijf je dus levenslang toegang voor houden.

Het aanbod van de cursussen van Soofos plus wijzigt en groeit continu. Elke cursus die te volgen is bij de start van jouw abonnement is voor minimaal 12 maanden te volgen. Op de cursuspagina van een cursus kan je aan de speciale Soofos Plus badge zien of de cursus ook te volgen is met Soofos Plus.

Klik hier voor een compleet overzicht van alle cursussen in Soofos Plus.

Krijg ik korting als ik een jaarabonnement neem?

Ja, bij één jaar abonnement betaal je tien maanden in plaats van twaalf maanden. Je betaalt het bedrag in één keer.

Hoe vaak komen er nieuwe cursussen op Soofos Plus?

Je krijgt automatisch toegang tot alle nieuwe cursussen die onderdeel zijn van Soofos Plus. Hier hoef je niets extra’s voor te doen. Hoeveel het er precies zijn zal elke maand verschillen, maar ga er maar van uit dat er maandelijks nieuwe cursussen worden toegevoegd!

Liefs xx

Johan en Annemie Persyn Declercq

Als je open staat om meer te leren van ons schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en krijg ons 21 — daagse programma “Leren omgaan met narcisme.”

 

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde bij elkaar toe te voegen.