Online cursus meditatie om te Leren Ontspannen – Soofos

Online cursus meditatie om te Leren Ontspannen – Soofos

Onderneem actie voor online cursus meditatie.

Ontspan snel als gevolg van deze meditaties.

Eindelijk een diepe ontspanning. Zucht!

Neem vooral je tijd voor de online cursus meditatie. Zo coach je jezelf resultaatgericht.

Doe het echt in je eigen tempo.

Voor een slachtoffer van een narcist is elke stap hoe klein ook een stap om uit je isolement te treden. Om uw sociale integratie te bevorderen is een ontspannen geest zeer belangrijk.

In de eerste fase van het herstel kan de eerste terugtrekking van de geest uit trauma binding moeilijk zijn. Behalve de fysieke ontwenningsverschijnselen die worden ervaren, hebben velen ook verschillende gradaties van mentale nood.

Het kan moeilijk zijn om je te concentreren, emoties kunnen onregelmatig zijn. Zonder jouw gebruikelijke manier om met stressvolle situaties om te gaan, kan de angst toenemen vooral als je alleen bent.

Verschillende vormen van mindfulness-meditatie helpen om de mentale helderheid te verbeteren. Hetzelfde geldt als je de controle over jouw emoties wilt vergroten. Zo’n online cursus meditatie vervangt geen therapie, maar is een uitstekende aanvulling.

Mediteer een paar keer om te ervaren wat voor een effect deze online cursus meditatie op je heeft en of dit op dit moment bij je past. Overleg met je coach of therapeut hoeveel tijd je aan die meditaties besteedt.

Geef het niet gelijk na één keer op, maar voer ze een paar keer uit. Dan zul ook jij het effect van meditatie ervaren!

Meditatie kan je helpen met ontspannen, ontstressen en tot rust te komen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat meditatie een trend is geworden. Mindfulness meditatie helpt slachtoffers van misbruik van narcisme bij het navigeren in een van de meest turbulente fasen van herstel. Ook voorziet deze cursus tegelijkertijd van levensvaardigheden die je kan gebruiken na een behandeling.

Hier kun je therapeuten vinden in België die ook mindfulness in hun programma hebben!

Aanvullend op de gebruikelijke hulpverlening zal meditatie uw persoonlijke groei en geestelijke gezondheid stimuleren.

Wil jij:

 1.  Beter leren ontspannen?
 2.  Meer rust en minder stress in je leven?
 3.  Je gedachten op een lager pitje zetten?
 4.  Echt aan jezelf toekomen
online cursus meditatie Enjoy the silence
@narcismeHelo

Je krijgt in deze cursus:

 1. Uitleg wat Meditatie is.
 2. Belangrijke tips m.b.t mediteren.
 3. Belangrijke tips over meditatief ontspannen.
 4. Maak kennis met de 3 basisvormen van meditatie.
 5. Leer over dynamische en actieve meditatie. Je kunt de 2 vormen uitproberen.
 6. Pas de 3 mooie geleide meditaties toe.
 7. 2 andere meditatievormen om fijn te ontspannen. Daardoor ontdek je de meditatievorm die best bij jou past.
 8. Verder leer je over de voordelen van meditatie m.b.t je gezondheid.
 9. Daarbij krijg je als Bonus: Het Gratis EBOOK (pdf) “Leren Ontspannen met Meditatie”.

Wil jij beter leren ontspannen met meditatie? Volg daarom deze handige basiscursus over meditatie.

Neem nu de gepaste actie: Leren Ontspannen met Meditatie – Soofos

Deze online cursus meditatie wordt gegeven door Jelske Talstra.

Jelske Talstra is 51 jaar en woont in Tijnje, Friesland. Van oorsprong is ze Sociaal Cultureel Werker. Bovendien verdiende Jelske haar sporen in de gehandicaptenzorg.  Ze werkte als begeleider van visueel gehandicapte jongeren en jongvolwassenen.

Later werkte ze in de ouderenzorg op dagcentra voor ouderen met dementie. Daarnaast werkte ze in mantelzorgondersteuning bij ouderen thuis.

Al 17 jaar lang beoefent ze meditatie. “Meditatie heeft een positieve invloed op je leven en gezondheid”: zegt Jelske.  “Iedereen kan meditatie leren.”

Op wie is deze online cursus meditatie gericht?

De online cursus meditatie is gericht op mensen die graag willen starten. Nog nooit gemediteerd?  Dit is waarschijnlijk de ideale cursus om te beginnen. Hij is geschikt voor jong en oud. Het is een basiscursus. Begeleiding heb je van het begin tot het einde.

Laat je raken door meerdere vormen van meditatie. Daardoor kies je zelf waar je mee aan de slag wilt. Zelf vindt Jelske de geleide meditaties het leukste deel.

Hoe mindfulness toepassen in je leven?

Ten eerste hebben we de traditionele meditatie:

Vind je een rustige plek? Daar focus je op het zuiveren van je gedachten. Allereerst richt jouw aandacht op jouw adem. Ook dat vermindert de stress.

Ten tweede zijn er veel plaatsen waar je Yoga kan beoefenen.

Mindfulness is populair.  Het verbindt de geest en het lichaam. Deze vorm van mindfulness helpt bij herstel van PTSS.

Ten derde is uw eetgewoonte veranderen aangenaam.

Weet je dat als je jouw gewicht wenst aan te passen mindfulness jouw stemming verbetert? Gedurende een stressvolle periode merk ik een toename van het gewicht. Soms merk je het omgekeerde.

Toch, goed eten vergroot uw geluk en vermindert uw stress. Daarom verhoog de “fun factor” met als gevolg verlaging van de stress.

Ten vierde, biedt de natuur veel mogelijkheden.

Want de prachtige natuur biedt een meditatieve ervaring. Terwijl je wandelt in de natuur vergeet je jouw stress. Immers je focust op dat moment.

Ten laatste is uw creativiteit gebruiken een katalysator voor herstel en groei.

online cursus meditatie om gaan met narcisme goed genoeg VKoN narcisme.blog
klik op de foto

Uiteindelijk past een regelmatige lezer de nieuwe kennis toe. Daardoor is deze site volgen een aanrader. Daar hou ik van. Weet je, actie is het belangrijkste. Voor twijfelaars, stuur me een bericht op Facebook Messenger!

Daarbij wordt toegepaste kennis macht. Liever lees ik wat jou raakte. Misschien boek je vooruitgang in uw leven op jouw doelen als je het probeert? Geef me terugkoppeling.

Bovendien zijn andere lezers ook nieuwsgierig om te horen wat jij toevoegt.

Laat me weten hoe je meditatie toepast in je groeiproces. Wat vind je van deze online cursus meditatie?

Als je liever luistert naar dit artikel met als titel “Online cursus meditatie.” Doe het nu met aandacht.

Tot slot, alvast bedankt. Zoals altijd wees aardig en creatief in jouw commentaar.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees