Online cursus meditatie om te Leren Ontspannen – Soofos

Wil jij beter leren ontspannen met meditatie? Volg dan deze handige basiscursus over meditatie. Inclusief theorie en meditatieoefeningen.

Onderneem actie voor online cursus meditatie.

Ontspan snel als gevolg van deze meditaties.

Eindelijk een diepe ontspanning. Zucht!

Neem vooral je tijd voor de online cursus meditatie. Zo coach je jezelf resultaatgericht.

Doe het echt in je eigen tempo.

Voor een slachtoffer van een narcist is elke stap hoe klein ook een stap om uit je isolement te treden. Om uw sociale integratie te bevorderen is een ontspannen geest zeer belangrijk.

In de eerste fase van het herstel kan de eerste terugtrekking van de geest uit trauma binding moeilijk zijn. Behalve de fysieke ontwenningsverschijnselen die worden ervaren, hebben velen ook verschillende gradaties van mentale nood.

Het kan moeilijk zijn om je te concentreren, emoties kunnen onregelmatig zijn. Zonder jouw gebruikelijke manier om met stressvolle situaties om te gaan, kan de angst toenemen vooral als je alleen bent.

Verschillende vormen van mindfulness-meditatie helpen om de mentale helderheid te verbeteren. Hetzelfde geldt als je de controle over jouw emoties wilt vergroten. Zo’n online cursus meditatie vervangt geen therapie, maar is een uitstekende aanvulling.

Mediteer een paar keer om te ervaren wat voor een effect deze online cursus meditatie op je heeft en of dit op dit moment bij je past. Overleg met je coach of therapeut hoeveel tijd je aan die meditaties besteedt.

Geef het niet gelijk na één keer op, maar voer ze een paar keer uit. Dan zul ook jij het effect van meditatie ervaren!

Meditatie kan je helpen met ontspannen, ontstressen en tot rust te komen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat meditatie een trend is geworden. Mindfulness meditatie helpt slachtoffers van misbruik van narcisme bij het navigeren in een van de meest turbulente fasen van herstel. Ook voorziet deze cursus tegelijkertijd van levensvaardigheden die je kan gebruiken na een behandeling.

Hier kun je therapeuten vinden in België die ook mindfulness in hun programma hebben!

Aanvullend op de gebruikelijke hulpverlening zal meditatie uw persoonlijke groei en geestelijke gezondheid stimuleren.

Wil jij:

 1. Beter leren ontspannen?
 2. Meer rust en minder stress in je leven?
 3. Je gedachten op een lager pitje zetten?
 4. Echt aan jezelf toekomen

Je krijgt in deze cursus:

 1. Uitleg wat Meditatie is.
 2. Belangrijke tips m.b.t mediteren.
 3. Belangrijke tips over meditatief ontspannen.
 4. Maak kennis met de 3 basisvormen van meditatie.
 5. Leer over dynamische en actieve meditatie. Je kunt de 2 vormen uitproberen.
 6. Pas de 3 mooie geleide meditaties toe.
 7. 2 andere meditatievormen om fijn te ontspannen. Daardoor ontdek je de meditatievorm die best bij jou past.
 8. Verder leer je over de voordelen van meditatie m.b.t je gezondheid.
 9. Daarbij krijg je als Bonus: Het Gratis EBOOK (pdf) “Leren Ontspannen met Meditatie”.

Wil jij beter leren ontspannen met meditatie? Volg daarom deze handige basiscursus over meditatie.

Neem nu de gepaste actie: Leren Ontspannen met Meditatie – Soofos

Deze online cursus meditatie wordt gegeven door Jelske Talstra.

Jelske Talstra is 51 jaar en woont in Tijnje, Friesland. Van oorsprong is ze Sociaal Cultureel Werker. Bovendien verdiende Jelske haar sporen in de gehandicaptenzorg.  Ze werkte als begeleider van visueel gehandicapte jongeren en jongvolwassenen.

Later werkte ze in de ouderenzorg op dagcentra voor ouderen met dementie. Daarnaast werkte ze in mantelzorgondersteuning bij ouderen thuis.

Al 17 jaar lang beoefent ze meditatie. “Meditatie heeft een positieve invloed op je leven en gezondheid”: zegt Jelske.  “Iedereen kan meditatie leren.”

Op wie is deze online cursus meditatie gericht?

De online cursus meditatie is gericht op mensen die graag willen starten. Nog nooit gemediteerd?  Dit is waarschijnlijk de ideale cursus om te beginnen. Hij is geschikt voor jong en oud. Het is een basiscursus. Begeleiding heb je van het begin tot het einde.

Laat je raken door meerdere vormen van meditatie. Daardoor kies je zelf waar je mee aan de slag wilt. Zelf vindt Jelske de geleide meditaties het leukste deel.

Hoe mindfulness toepassen in je leven?

Ten eerste hebben we de traditionele meditatie:

Vind je een rustige plek? Daar focus je op het zuiveren van je gedachten. Allereerst richt jouw aandacht op jouw adem. Ook dat vermindert de stress.

Ten tweede zijn er veel plaatsen waar je Yoga kan beoefenen.

Mindfulness is populair.  Het verbindt de geest en het lichaam. Deze vorm van mindfulness helpt bij herstel van PTSS.

Ten derde is uw eetgewoonte veranderen aangenaam.

Weet je dat als je jouw gewicht wenst aan te passen mindfulness jouw stemming verbetert? Gedurende een stressvolle periode merk ik een toename van het gewicht. Soms merk je het omgekeerde.

Toch, goed eten vergroot uw geluk en vermindert uw stress. Daarom verhoog de “fun factor” met als gevolg verlaging van de stress.

Ten vierde, biedt de natuur veel mogelijkheden.

Want de prachtige natuur biedt een meditatieve ervaring. Terwijl je wandelt in de natuur vergeet je jouw stress. Immers je focust op dat moment.

Ten laatste is uw creativiteit gebruiken een katalysator voor herstel en groei.

klik op de foto

Daarom registreer hier voor de online cursus meditatie.

Uiteindelijk past een regelmatige lezer de nieuwe kennis toe. Daardoor is deze site volgen een aanrader. Daar hou ik van. Weet je, actie is het belangrijkste. Voor twijfelaars, stuur me een bericht op Facebook Messenger!

Daarbij wordt toegepaste kennis macht. Liever lees ik wat jou raakte. Misschien boek je vooruitgang in uw leven op jouw doelen als je het probeert? Geef me terugkoppeling.

Bovendien zijn andere lezers ook nieuwsgierig om te horen wat jij toevoegt.

Laat me weten hoe je meditatie toepast in je groeiproces. Wat vind je van deze online cursus meditatie?

Als je liever luistert naar dit artikel met als titel “Online cursus meditatie.” Doe het nu met aandacht.

Tot slot, alvast bedankt. Zoals altijd wees aardig en creatief in jouw commentaar.

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

The narcissistic Abuse Recovery Program — Gold Membership

The Narcissistic Abuse Recovery Program — Special Gold Membership Offer

The Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver Membership

Quantum Healing Starter Pack

The Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Aanverwante teksten over meditatie gebruiken in je herstel en groei.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%