Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Rijkdom is geen kwestie van geld. +video

Wens je verder actief te blijven of te worden in onze ondersteuningsgroep VKoN? Of wens je ons te volgen dat kun je onderaan!

Rijk worden wat geld betreft is niet belangrijk. Er zou in deze materialistische wereld veel meer dienen gefocust te worden op geluk worden en geestelijke gezondheid. Rijkdom als welzijn, welbevinden en gemeenschap. Dit is wat we doen in onze ondersteuningsgroep VKoN.

Door actief te blijven in onze supportgroep op Facebook neem je een zeker engagement om je focus te leggen op je persoonlijke groei en zelfzorg en ons van deze vordering op de hoogte te houden.

Het is een ruimte voor de leden van de ondersteuningsgroep VKoN waar we elkaar aanmoedigen om niet op te geven en te blijven zoeken naar wat werkt om je sterker te voelen en je pijn te verlichten.

De uitdaging zit niet in het elkaar bang maken of stoer doen, maar beetje bij beetje de pijn toe te laten om er dan van los te komen.

Je kunt immers niet loskomen van pijn die je ontkent of vermijdt.

Laat ons weten of je verder actief wil blijven in onze supportgroep en samen wilt werken om de pijn van narcistisch misbruik bij de leden en uzelf te helpen verlichten!

Dit is geen supportgroep voor poesjes of roofdieren.

Dit is geen groep om je passieve agressie kwijt te raken.

Mensen die steeds naar andere wijzen voor de problemen daar kunnen we niets mee beginnen.

Mensen die de kwetsbaarheid van een ander niet kunnen respecteren zijn hier niet welkom.

Je kunt verder actief blijven door ja in de commentaren in de Facebookgroep te zetten te zetten of door je aanvraag (opnieuw) in te dienen als je bemerkt dat je geen toegang meer hebt of nieuw lid wil worden.

Meer info over de Nederlandse editie!

Met Supportgroep voor volwassen kinderen van narcisten ondersteuningsgroep VKoN!

We willen een gemeenschap creëren, zodat het lid zijn hiervan de moeite waard is te onderzoeken.

Kijken en lezen van video’s en artikels zal niet je genezing bevorderen. Het is de reflectie en het innerlijke werk dat je doet met de pijn die je losmaakt en ruimte schept om te kunnen bloeien.

U kunt persoonlijke en privéberichten creëren die u helpen om meer betrokkenheid van groepsleden te krijgen. Dit is de plek waar jij en ik je extra waarde geven. Je krijgt directe toegang tot elkaar. Dit is een forum waar je strategieën kunt delen met andere leden en een open gesprek hebben rond herstellen van narcistisch misbruik of mishandeling.

Annemie Declercq coacht individuen en teams die persoonlijke en sociale doelen, vaardigheden, veerkracht of hun talenten willen ontdekken.

Zij stelt mensen en groepen in staat om zelf persoonlijk sociaal leiderschap, drive, motivatie en mindfulness te bekrachtigen. Zij gelooft ook niet in slachtofferschap.

Dit is een GRATIS coaching en out-reaching met e-mail, skype, blog, vlog, chatsessies via Messenger en livesessies voor iedereen die herstel zoekt in het perspectief van een bloeiend leven te leiden.

We denken echter niet dat denken de beste remedie is om te herstellen van trauma. In tegendeel veel mensen zouden al enorm geholpen zijn mochten ze hun focus kunnen veranderen en hun obsessieve gedachten aan de narcist kunnen stoppen.

Het is ook een ondersteuningsgroep waar er verwacht wordt dat je verder actief blijft. 

Dit betekent zeker niet dat je elk bericht leest, maar toch jouw ervaring deelt met je vooruitgang, stilstand of achteruitgang en wat daartoe heeft bijgedragen.

We vragen in alle geval dat je de status quo bij jezelf uitdaagt.

De belangrijkste teksten rond herstel van narcistisch misbruik om te kunnen bloeien waarop we de nadruk leggen in onze ondersteuningsgroep VKoN vind je hieronder.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Lid blijven van VKoN: Volwassen kinderen van een narcist. Deel 1

Hoe een bloeiend leven hebben na narcistisch misbruik?

Ervaringsdeskundige en psychiater zijn het eens: ‘Er moet meer aandacht komen voor de spirituele kant van psychisch lijden’

VKoN: Ben je een lid van volwassen kinderen van een narcist(e)?

narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

2 reacties op “Rijkdom is geen kwestie van geld. +video”

  1. Christiane Descamps avatar
    Christiane Descamps

    Ik doe graag mee aan de ondersteuningsgroep, want ik ben er kaar voor!

  2. Christel Gios avatar
    Christel Gios

    Aktief meewerken in de groep zodanig ik ook anderen wil helpen. Greats

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees