Rijkdom is geen kwestie van geld.

Wens je verder actief te blijven of te worden in onze ondersteuningsgroep VKoN? Rijk worden wat geld betreft is niet…

Wens je verder actief te blijven of te worden in onze ondersteuningsgroep VKoN?

Rijk worden wat geld betreft is niet belangrijk. Er zou in deze materialistische wereld veel meer dienen gefocust te worden op geluk worden en geestelijke gezondheid. Rijkdom als welzijn, welbevinden en gemeenschap. Dit is wat we doen in onze ondersteuningsgroep VKoN.

Door actief te blijven in onze supportgroep op Facebook neem je een zeker engagement om je focus te leggen op je persoonlijke groei en zelfzorg en ons van deze vordering op de hoogte te houden.

Het is een ruimte voor de leden van de ondersteuningsgroep VKoN waar we elkaar aanmoedigen om niet op te geven en te blijven zoeken naar wat werkt om je sterker te voelen en je pijn te verlichten.

De uitdaging zit niet in het elkaar bang maken of stoer doen, maar beetje bij beetje de pijn toe te laten om er dan van los te komen.

Je kunt immers niet loskomen van pijn die je ontkent of vermijdt.

Laat ons weten of je verder actief wil blijven in onze supportgroep en samen wilt werken om de pijn van narcistisch misbruik bij de leden en uzelf te helpen verlichten!

Dit is geen supportgroep voor poesjes of roofdieren.

Dit is geen groep om je passieve agressie kwijt te raken.

Mensen die steeds naar andere wijzen voor de problemen daar kunnen we niets mee beginnen.

Mensen die de kwetsbaarheid van een ander niet kunnen respecteren zijn hier niet welkom.

Je kunt verder actief blijven door ja in de commentaren in de Facebook groep te zetten te zetten of door je aanvraag (opnieuw) in te dienen als je bemerkt dat je geen toegang meer hebt of nieuw lid wil worden.

Met Supportgroep voor volwassen kinderen van narcisten ondersteuningsgroep VKoN

We willen een gemeenschap creëren, zodat het lid zijn hiervan de moeite waard is te onderzoeken.

Kijken en lezen van video’s en artikels zal niet je genezing bevorderen. Het is de reflectie en het innerlijke werk dat je doet met de pijn die je losmaakt en ruimte schept om te kunnen bloeien.

U kunt persoonlijke en privéberichten creëren die u helpen om meer betrokkenheid van groepsleden te krijgen. Dit is de plek waar jij en ik je extra waarde geven. Je krijgt directe toegang tot elkaar. Dit is een forum waar je strategieën kunt delen met andere leden en een open gesprek hebben rond herstellen van narcistisch misbruik of mishandeling.

Annemie Declercq coacht individuen en teams die persoonlijke en sociale doelen, vaardigheden, veerkracht of hun talenten willen ontdekken.

Zij stelt mensen en groepen in staat om zelf persoonlijk sociaal leiderschap, drive, motivatie en mindfulness te bekrachtigen. Zij gelooft ook niet in slachtofferschap.

Related Post

Dit is een GRATIS coaching en out-reaching met e-mail, skype, blog, vlog, chatsessies via Messenger en livesessies voor iedereen die herstel zoekt in het perspectief van een bloeiend leven te leiden.

We denken echter niet dat denken de beste remedie is om te herstellen van trauma. In tegendeel veel mensen zouden al enorm geholpen zijn mochten ze hun focus kunnen veranderen en hun obsessieve gedachten aan de narcist kunnen stoppen.

Het is ook een ondersteuningsgroep waar er verwacht wordt dat je verder actief blijft. 

Dit betekent zeker niet dat je elk bericht leest, maar toch jouw ervaring deelt met je vooruitgang, stilstand of achteruitgang en wat daartoe heeft bijgedragen.

We vragen in alle geval dat je de status quo bij jezelf uitdaagt.

Belangrijkste teksten op narcisme.blog rond herstel van narcistisch misbruik om te kunnen bloeien waarop we de nadruk leggen in onze ondersteuningsgroep VKoN.

Wat er gebeurt als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort?

Wat is de werkwijze volgens narcisme.blog om de meeste resultaten te hebben?

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Bekijk nu de Engelstalige ontwikkelingsprogramma’s van  Melanie het nieuwe herstelprogramma, het Quantum Healing Starter Pack, The Empowered Self Course   en het Transforming Family of Origin Wounds-programma.

Ga naar de homepage: https://narcisme.blog

Share

View Comments

 • Ik doe graag mee aan de ondersteuningsgroep, want ik ben er kaar voor!

Recent Posts

 • bijbels maar geen godsdienst
 • gemeenschapsvorming
 • mijn verhaal
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zingeving

Patrick een rots in de branding: getuigenis van Annemie

Patrick die zingt Terwijl de eerste woorden op mijn computerblad verschijnen, lees ik dat de Italianen, momenteel volledig in lock-down… Read More

 • afkicken van de narcist
 • Bestrijd de krachten van het kwaad
 • mijn verhaal
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Kracht van de geur van een Grasmachine gevonden en andere geheimen.

Verjaardag van mijn vader en zijn grasmachine De Noordstraat 29, Oostnieuwkerke waar het licht brandde op 23/9 op de verjaardag… Read More

 • afkicken van de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing

Een gezonde relatie ontwikkelen met een narcistisch iemand?

Deze persoon is misschien nog in uw leven als intieme partner. Of misschien zie je deze persoon momenteel niet, maar… Read More