Rijkdom is geen kwestie van geld.

Wens je verder actief te blijven of te worden in onze ondersteuningsgroep VKoN?

Rijk worden wat geld betreft is niet belangrijk. Er zou in deze materialistische wereld veel meer dienen gefocust te worden op geluk worden en geestelijke gezondheid. Rijkdom als welzijn, welbevinden en gemeenschap. Dit is wat we doen in onze ondersteuningsgroep VKoN.

Door actief te blijven in onze supportgroep op Facebook neem je een zeker engagement om je focus te leggen op je persoonlijke groei en zelfzorg en ons van deze vordering op de hoogte te houden.

Het is een ruimte voor de leden van de ondersteuningsgroep VKoN waar we elkaar aanmoedigen om niet op te geven en te blijven zoeken naar wat werkt om je sterker te voelen en je pijn te verlichten.

De uitdaging zit niet in het elkaar bang maken of stoer doen, maar beetje bij beetje de pijn toe te laten om er dan van los te komen.

Je kunt immers niet loskomen van pijn die je ontkent of vermijdt.

Laat ons weten of je verder actief wil blijven in onze supportgroep en samen wilt werken om de pijn van narcistisch misbruik bij de leden en uzelf te helpen verlichten!

Dit is geen supportgroep voor poesjes of roofdieren.

Dit is geen groep om je passieve agressie kwijt te raken.

Mensen die steeds naar andere wijzen voor de problemen daar kunnen we niets mee beginnen.

Mensen die de kwetsbaarheid van een ander niet kunnen respecteren zijn hier niet welkom.

Je kunt verder actief blijven door ja in de commentaren in de Facebook groep te zetten te zetten of door je aanvraag (opnieuw) in te dienen als je bemerkt dat je geen toegang meer hebt of nieuw lid wil worden.

Met Supportgroep voor volwassen kinderen van narcisten ondersteuningsgroep VKoN

We willen een gemeenschap creëren, zodat het lid zijn hiervan de moeite waard is te onderzoeken.

Kijken en lezen van video’s en artikels zal niet je genezing bevorderen. Het is de reflectie en het innerlijke werk dat je doet met de pijn die je losmaakt en ruimte schept om te kunnen bloeien.

U kunt persoonlijke en privéberichten creëren die u helpen om meer betrokkenheid van groepsleden te krijgen. Dit is de plek waar jij en ik je extra waarde geven. Je krijgt directe toegang tot elkaar. Dit is een forum waar je strategieën kunt delen met andere leden en een open gesprek hebben rond herstellen van narcistisch misbruik of mishandeling.

Annemie Declercq coacht individuen en teams die persoonlijke en sociale doelen, vaardigheden, veerkracht of hun talenten willen ontdekken.

Zij stelt mensen en groepen in staat om zelf persoonlijk sociaal leiderschap, drive, motivatie en mindfulness te bekrachtigen. Zij gelooft ook niet in slachtofferschap.

Dit is een GRATIS coaching en out-reaching met e-mail, skype, blog, vlog, chatsessies via Messenger en livesessies voor iedereen die herstel zoekt in het perspectief van een bloeiend leven te leiden.

We denken echter niet dat denken de beste remedie is om te herstellen van trauma. In tegendeel veel mensen zouden al enorm geholpen zijn mochten ze hun focus kunnen veranderen en hun obsessieve gedachten aan de narcist kunnen stoppen.

Het is ook een ondersteuningsgroep waar er verwacht wordt dat je verder actief blijft. 

Dit betekent zeker niet dat je elk bericht leest, maar toch jouw ervaring deelt met je vooruitgang, stilstand of achteruitgang en wat daartoe heeft bijgedragen.

We vragen in alle geval dat je de status quo bij jezelf uitdaagt.

 

Belangrijkste teksten op narcisme.blog rond herstel van narcistisch misbruik om te kunnen bloeien waarop we de nadruk leggen in onze ondersteuningsgroep VKoN.

 

Wat er gebeurt als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort?

 

Wat is de werkwijze volgens narcisme.blog om de meeste resultaten te hebben?

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

1 Feedback on “Rijkdom is geen kwestie van geld.”

  1. Ik doe graag mee aan de ondersteuningsgroep, want ik ben er kaar voor!

Geef een reactie, vraag of antwoord.