Is denken de beste manier om emotionele wonden te genezen?

We weten allemaal dat de emotionele wonden en zelfs somatische pijn van narcistisch misbruik onpeilbaar lijkt.

Het is zo ernstig dat het bijna onmogelijk voelt om in het dagelijks leven te functioneren.

Het kan een belangrijke prestatie zijn om effectief te eten en slapen, laat staan ​​de emotionele stabiliteit te hebben om je leven opnieuw te beginnen.

Mijn grootste missie in ons werk dat we doen, is mensen helpen deze ongelofelijke emotionele pijn los te laten. Zo kunnen ze hun leven herbouwen en zich aanpassen aan de creatie van een leven dat niet alleen werkt, maar ook de gruwel van narcistische mishandeling ver achter zich laat.

Deze video gaat over het meest directe en krachtige pad om emotionele wonden te genezen.

 

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen begrijpen waarom je in je hoofd vecht. Misschien zie je nu echt in dat er een veel betere en waarachtiger manier is om  je te genezen van narcistisch misbruik en trauma.

Heb je vragen of suggesties? Ik antwoord graag.

Liefs xx

Annemie Persyn Declercq.

Als u lid bent van het Narcissistic Abuse Recovery-programma of hebt deelgenomen aan een Quanta Freedom Healing, zou ik graag willen dat u uw ervaring met deze methode van heling deelt en hoe deze zich verhoudt tot het proberen te genezen met uw logische geest. Je kunt meer leren over deze in ons gratis 21-daagse programma ‘Leren omgaan met Narcisme.’

cover boek brief aan een narcist

foto cover ik geef je mijn verhaal

Deel uw gedachten met ons om waarde toe te voegen.