Emotionele wonden kun je niet genezen met denken.

We weten allemaal dat de emotionele wonden en zelfs somatische pijn van narcistisch misbruik onpeilbaar lijkt.

De emotionele wonden zijn zo ernstig dat het bijna onmogelijk voelt om in het dagelijks leven te functioneren.

Het verkeerde idee dat tijd gelijk is aan geneeskunde is een veel voorkomende misvatting. Mensen die hulp zoeken, zeggen vaak: “Ik zou me nog niet zo slecht moeten voelen.” Het kan een jaar zijn na een pijnlijke scheiding, of twee jaar na het verlies van een geliefde, en ze zijn gefrustreerd dat ze nog steeds worstelen.

Vaak komt hun aanhoudende angst voort uit hun pogingen om aan emotionele wonden te ontsnappen. In plaats van hun verdriet te verwerken of hun verdriet te confronteren, probeerden ze zichzelf af te leiden van hun ellende.

Ze probeerden stoer te doen, in de hoop dat ze het door hun pijn heen konden knokken totdat de tijd hun emotionele wonden genas. Maar ondanks het verstrijken van de tijd bleef hun leed bestaan omdat ze niet over de nodige vaardigheden beschikten om van tegenspoed te herstellen.

Het kan een belangrijke prestatie zijn om effectief te eten en slapen. Wellicht is het een brug te ver om de emotionele stabiliteit te hebben om je leven opnieuw te beginnen.

Hoe de grootste liefde van hun leven een trauma bonding wordt.

Mijn grootste missie in ons werk dat we doen, is mensen helpen deze ongelofelijke emotionele pijn los te laten.

Zo kunnen ze hun leven herbouwen en zich aanpassen aan de creatie van een leven dat niet alleen werkt. Ook kunnen ze de gruwel van narcistische mishandeling ver achter zich laten.

Deze video gaat over het meest directe en krachtige pad om emotionele wonden te genezen.

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen begrijpen waarom je in je hoofd vecht. Misschien zie je nu echt in dat er een veel betere en waarachtiger manier is om  je te genezen van narcistisch misbruik en trauma.

Heb je vragen of suggesties? Ik antwoord graag.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

Het narcistische herstelprogramma voor misbruik — Gouden lidmaatschap

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Speciale Gold-lidmaatschapsaanbieding

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver-lidmaatschap

Quantum Healing-startpakket

De Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Annemie Declercq Orthopedagoge

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • Begrippen Narcisme
 • communicatie met de narcist
 • narcisme
 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • onderzoek en research over narcisme
 • partnergeweld
 • Recent

Zijn vrouwelijke narcisten op zoek naar niet typische mannen?

Narcisme is niet genderneutraal Hollywood Ondanks desinformatiecampagnes met politieke agenda's en een toenemend aantal Hollywoodfilms en tv-series in de loop… Read More

 • narcist

De kans om anderen te helpen en weer van zichzelf te houden.

Eén van de dingen waarvoor ik dankbaar ben met deze feestdagen, is dat ik deze geweldige kans heb om anderen… Read More

 • afkicken van de narcist
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Programma voor omgaan met narcisme
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • Waarom werd ik door de narcist zo behandeld?

Kun je voor jezelf zorgen (zelf)partner? (groeitaak)

Ik weet dat je denkt dat narcisten je machteloos maken, ze laten je getraumatiseerd, verslagen en machteloos achter. Maar dit hoeft… Read More

%%footer%%