Emotionele wonden kun je niet genezen met tijd en denken. +Video

We weten allemaal dat de emotionele wonden en zelfs somatische pijn van narcistisch misbruik onpeilbaar lijkt.

De emotionele wonden zijn zo ernstig dat het bijna onmogelijk voelt om in het dagelijks leven te functioneren. Het verkeerde idee dat tijd gelijk is aan geneeskunde is een veel voorkomende misvatting. Mensen die hulp zoeken, zeggen vaak: “Ik zou me nog niet zo slecht moeten voelen.” Het kan een jaar zijn na een pijnlijke scheiding, of twee jaar na het verlies van een geliefde. Ze zijn gefrustreerd dat ze nog steeds worstelen.

Vaak komt hun aanhoudende angst voort uit hun pogingen om aan emotionele wonden te ontsnappen. In plaats van hun verdriet te verwerken of hun verdriet te confronteren, probeerden ze zichzelf af te leiden van hun ellende.

Ze probeerden stoer te doen, in de hoop dat ze het door hun pijn heen konden knokken totdat de tijd hun emotionele wonden genas.

Maar ondanks het verstrijken van de tijd bleef hun leed bestaan omdat ze niet over de nodige vaardigheden beschikten om van tegenspoed te herstellen. Het kan een belangrijke prestatie zijn om effectief te eten en slapen. Misschien is het een brug te ver om de emotionele stabiliteit te hebben om je leven opnieuw te beginnen.

Mijn grootste missie in ons werk dat we doen met deze blog, is mensen helpen deze ongelofelijke emotionele pijn los te laten. Zo kunnen ze hun leven herbouwen en zich aanpassen aan de creatie van een leven dat niet alleen werkt. Ook kunnen ze de gruwel van narcistische mishandeling ver achter zich laten.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Deze video gaat over het meest directe en krachtige pad om emotionele wonden te genezen.

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen begrijpen waarom je in je hoofd vecht. Misschien zie je nu echt in dat er een veel betere en waarachtiger manier is om  je te genezen van narcistisch misbruik en trauma.

Heb je vragen of suggesties? Ik antwoord graag.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Hier kun je Loskomen van de narcistische Conditionering. Deel 4

Het proces van loslaten van codependentie doen? Deel 2b video

Zelfpartnerschap om met narcistisch misbruik om te gaan. video

Maatschappelijk trauma ervaren

Hoe genees je jouw moeder – of vader kwetsuur? video

Hoe het innerlijk proces van loslaten van codependentie doen? deel 2

Wat ga je nu doen?

Ik hoop dat je de stappen zet om je eigenwaarde, zelfvertrouwen en innerlijke begeleidingssysteem op te bouwen na narcistisch misbruik. Daarbij kun we je helpen richting, inspiratie en een innerlijk weten te geven dat narcistisch misbruik geen levenslange gevangenisstraf hoeft te zijn.

Het kan in feite de roeping zijn naar je Nieuwe Leven van zelf-eer, zelf-partnering expansie, vrijheid en waarheid. (Wat narcistisch misbruik niet minder erg maakt!)

Ik heb de vreugde ervaren en gehad om mensen te helpen die uit de as herrijzen tot de beste, uitgebreidste en bevredigende levens die ze zich kunnen voorstellen na narcistisch misbruik.

Het zou mij de hoogste eer zijn om u te helpen hetzelfde te bereiken. Bekijk daarom al de mogelijkheden die je vindt in het menu. Vergeet niet je te abonneren op onze sociale media kanalen.

Ik stuur je zegeningen en doorbraken in het leven van je dromen!


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees