Emotionele wonden kun je niet genezen met denken.

We weten allemaal dat de emotionele wonden en zelfs somatische pijn van narcistisch misbruik onpeilbaar lijkt.

De emotionele wonden zijn zo ernstig dat het bijna onmogelijk voelt om in het dagelijks leven te functioneren.

Het verkeerde idee dat tijd gelijk is aan geneeskunde is een veel voorkomende misvatting. Mensen die hulp zoeken, zeggen vaak: “Ik zou me nog niet zo slecht moeten voelen.” Het kan een jaar zijn na een pijnlijke scheiding, of twee jaar na het verlies van een geliefde, en ze zijn gefrustreerd dat ze nog steeds worstelen.

Vaak komt hun aanhoudende angst voort uit hun pogingen om aan emotionele wonden te ontsnappen. In plaats van hun verdriet te verwerken of hun verdriet te confronteren, probeerden ze zichzelf af te leiden van hun ellende.

Ze probeerden stoer te doen, in de hoop dat ze het door hun pijn heen konden knokken totdat de tijd hun emotionele wonden genas. Maar ondanks het verstrijken van de tijd bleef hun leed bestaan omdat ze niet over de nodige vaardigheden beschikten om van tegenspoed te herstellen.

Het kan een belangrijke prestatie zijn om effectief te eten en slapen. Wellicht is het een brug te ver om de emotionele stabiliteit te hebben om je leven opnieuw te beginnen.

emotionele manipulatie, emotionele wonden
Hoe de grootste liefde van hun leven een trauma bonding wordt.

Mijn grootste missie in ons werk dat we doen, is mensen helpen deze ongelofelijke emotionele pijn los te laten.

Zo kunnen ze hun leven herbouwen en zich aanpassen aan de creatie van een leven dat niet alleen werkt. Ook kunnen ze de gruwel van narcistische mishandeling ver achter zich laten.

 

Deze video gaat over het meest directe en krachtige pad om emotionele wonden te genezen.

 

 

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen begrijpen waarom je in je hoofd vecht. Misschien zie je nu echt in dat er een veel betere en waarachtiger manier is om  je te genezen van narcistisch misbruik en trauma.

Heb je vragen of suggesties? Ik antwoord graag.

 

 

cover boek brief aan een narcist

 

foto cover ik geef je mijn verhaal

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik voor meer info

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”.

Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd, hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon, en zelfs als ze nog steeds in je leven zijn.

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten en hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik (dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!)

klik voor meer info

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar steeds een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Je krijgt ook een aantal spannende bonussen wanneer u nu inschrijft! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”, die een uitstekend startpunt biedt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Geef een reactie, vraag of antwoord.