Zelfzorg en zelf-partner worden om te herstellen van narcistisch misbruik

Zelfzorg en zelf-partner worden om te herstellen van narcistisch misbruik

Ontdek wat Zelf-partnering eigenlijk is en hoe je het kunt doen!

Je zult ook ontdekken wat de resultaten zijn als je meer zelfzorg doet en zelf-partner bent! Hoe zelfzorg en zelf-partner een sjabloon is, op zulke eenvoudige, maar krachtige manier. Niet alleen onszelf helen, maar ook onze wereld helen door zelfzorg en zelf-partner te worden om te herstellen van narcistisch misbruik.

Ik geloof dat een goede manier om de betekenis van zelfpartnerschap uit te leggen, is door je dit verhaal te vertellen door Don Miguel Ruiz, die perfect de essentie beschrijft van wat het betekent om zelfzorg en zelf-partner te worden om te herstellen van narcistisch misbruik.

Het beschrijft ook hoe pijnlijk ons ​​leven kan zijn wanneer wij dat niet zijn niet.

10 tips om zelfzorg en zelf-partner te worden om te herstellen van narcistisch misbruik!

Schrijf je to do’s op voor je gaat slapen.

Drink meteen een glas water (of twee) nadat je opgestaan bent.

Neem een koude douche.

Plan een moment in je agenda om zalig niets te doen.

Zeg vaker dankjewel.

Hou een dagboek bij waar je dagelijks elke dag inschrijft waarvoor je dankbaar bent. Zo ga je op een bewustere manier leven.

Luister naar mantra’s terwijl je in je auto zit of in je bad of bed ligt.

Sta regelmatig recht. Heb je een zittende job? Sta elke 30 minuten even recht om je benen te strekken.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/de-kracht-van-voor-jezelf-zorgen-voor-video-email.mp4

Dans meer. Dansen is een fantastische work-out voor je lichaam en het is leuk om te doen.

Hou je schermgebruik in de gaten. Als je eenmaal je bewust bent van hoeveel tijd je voor een scherm doorbrengt, kun je er doelbewust iets aan doen.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees