Heb je misvattingen over herstellen van narcistisch misbruik?

Misvattingen van narcistisch misbruik!

Een misvatting over herstellen van misbruik ontstaat wanneer u niet langer de giftige persoon in je leven hebt en je denkt dat je gewoon “verder kunt gaan”. Snel besef je dat het niet zo eenvoudig is als dat je dacht.

Het trauma dat je hebt ontwikkeld wordt bijna onmogelijk om af te schudden omdat het eigenlijk diep verankerd is in je onderbewuste somatische wezen. 

Na verloop van tijd, als je lang een trauma van de narcistische relatie hebt doorstaan is je innerlijke identiteit ernstig beschadigd.

Uw identiteit wordt onvermijdelijk een van een “slachtoffer”. En het is moeilijk om te herstellen van deze identiteit als je afhankelijk bent geweest van de misbruiker voor een lange tijd. Daardoor was je geïsoleerd van uw netwerk en ontdaan van uw gevoel van eigenwaarde. Maar het kan toch!

Melanie Tonia Evans weet veel over dit trieste fenomeen. Ze had twee maal in haar leven een helse narcistische misbruik relatie ervaren. Als gevolg van haar misbruik kreeg ze medische aandoeningen waarvan medici vertelden dat ze onmogelijk kon genezen. Dat was ook één van de misvattingen over herstellen van misbruik.

Toch genas ze zichzelf, tegen alle verwachtingen in, en werd ‘s werelds grootste expert in narcistisch misbruik herstel.

Al meer dan 10 jaar helpt Melanie tienduizenden mensen volledig los te breken van narcisten om een misbruik vrij leven te ontwikkelen, net zoals zij dat deed. 

Ze heeft ook een Engelstalig bestseller boek geschreven genaamd “You Can Thrive After Narcissistic Abuse”.

Melanie’s helende methoden hebben nu het leven van vele miljoenen mensen wereldwijd aangeraakt. Door haar systeem is ze de nummer één narcistische misbruik genezing systeem in de wereld.

Het is Melanie’s oprechte missie om zoveel mogelijk mensen te helpen te genezen.

Niemand moet een verwoest en verminderd leven door misbruik blijven leven of de patronen van interpersoonlijk misbruik langer dan nodig meemaken.

Melanie is diep toegewijd aan het begeleiden van mensen om te genezen met haar wereldwijd platform. Dan kun je groeien op een manier die je nauwelijks kunt voorstellen. Er zijn misvattingen over herstellen van misbruik zoals dat het alleen maar kan met praattherapie. Het grote nieuws is dan ook dat dit geen tientallen jaren van therapie hoeft met andere middelen.

Het brengt ook geen jaren van beperkingen, ontbering en pijn met zich mee om er te komen. In feite is echt herstel het tegendeel.

Wanneer je weet hoe je je interne trauma en valse overtuigingen die jullie gevangen hebben gezet in pijn snel kunt verschuiven dan kunnen de veranderingen in je leven gebeuren. Meer daarover vind je in de categorie groeitaken en in het menu.

Niet alleen kunt u toegang krijgen en de manier vinden om echte verlichting en genezing te krijgen van het trauma van een giftige relatie… Het zal gebeuren in een termijn en op een manier die je zult verwonderen.

Manieren die volledig de oude strijd van een lang uitgesponnen periode, met zelden licht aan het einde van de tunnel elimeren.

misvattingen over herstellen van misbruik
klik voor meer informatie over Thriver programma i

Melanie Tonia Evans uw 10-weken gastheer van de “You Can Thrive After Narcissistic Abuse”- evenement.

Maar er is ook een opgenomen Engelstalige on-line Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of andere personen, die ook opgenomen is in een videoreeks voor slechts 39$

In meer dan 6 uur laat Melanie je zien hoe je je machteloosheid, hopeloosheid en hulpeloosheid kunt afwerpen. Je kunt dit snel bereiken met geavanceerde informatie en speciaal afgestemd op je situatie.

En… volledig oplossen! Weg alle trauma symptomen van agorafobie, PTSS, fibromyalgie, angst, depressie, financiële ruïne en onvermogen. Dan kun je vertrouwen in de toekomst in een recordtijd.

Dit evenement bevat power Group Quanta Freedom Healings, dus je zult de magie van deze genezingen zelf kunnen ervaren.

Klik hier – slechts $ 39 USD. Dit is inclusief een opname van het evenement. Doe dit nu om aan dit doorbraak in uw herstel te verkrijgen.

Word de nieuwe jij zonder je trauma en zonder misvattingen over herstellen van misbruik.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikelen over het bloeien model