Dit feit over narcistisch misbruik kon ik niet geloven!

De misvattingen en feiten van narcistisch misbruik!

Narcistisch misbruik kan zoveel verlies, pijn en vernietiging veroorzaken in elk deel van je wereld. Je gezondheid, je rijkdom, je geestelijke gezondheid, je familie, je carrière, elk aspect lijdt eronder. Dit is een feit over narcistisch misbruik die je vroeger niet kon geloven.

Internationale narcistische misbruik herstel expert, Melanie Tonia Evans, schat dat tot 16% van de samenleving ernstig narcistisch is. Dit is bijna 1 op de 6 personen. Ze vindt dat dit een veel nauwkeuriger beoordeling is dan de alleen maar 1% die wordt aangehaald.

De meeste mensen gaan door narcistisch misbruik en kunnen niet eens herkennen dat dat is wat er is gebeurd. In eerste instantie kunnen ze niet eens voorstellen hoe gangbaar deze kwestie is.

Als je misbruik van een narcist in je leven hebt ervaren, zul je met het volgende te maken hebt gehad:

Deze persoon is nooit berouwvol en geeft altijd de schuld aan jou voor eventuele problemen in hun leven.

Je hebt altijd het gevoel dat je deze persoon moet behagen. Dit voelt alsof je op eierschalen loopt. Het is ongelooflijk vermoeiend.

Deze persoon kan charmant en liefdevol zijn het ene moment en je met minachting behandelen het volgende moment.

Ze zijn kritisch, verbaal beledigend en zelfs wreed.

Je hebt ze betrapt op leugens en ook op vreemdgaan.

Als je het aandurft om ze te ondervragen of te confronteren, word je besmeurd en in diskrediet gebracht.

Jullie zijn aan de ontvangende kant geweest van afschuwelijk gedrag dat schadelijk is geweest voor u en uw middelen. Dit is een feit over narcistisch misbruik waar je doorheen moet.

De volgende misvatting van narcistisch misbruik ontstaat wanneer u niet langer de giftige persoon in je leven hebt.

Je denkt dat je gewoon “verder kunt gaan”, maar je zult snel beseffen dat het niet zo eenvoudig is als dat.

Het trauma dat je hebt ontwikkeld wordt bijna onmogelijk om van je af te schudden. Dit is omdat het trauma eigenlijk diep verankerd is in je onderbewuste somatische wezen. 

Na verloop van tijd, als je het trauma van de narcistische relatie doorstaan hebt is je innerlijke identiteit ernstig beschadigd.

feit over narcistisch misbruik
Groeitaken voor zelfgenezing van trauma!

Jouw identiteit wordt onvermijdelijk één van een “slachtoffer”. (feit over narcistisch misbruik)

En het is moeilijk om te herstellen van dat trauma als je afhankelijk bent geweest van de misbruiker voor een lange tijd. Meestal was je ook geïsoleerd van uw ondersteuning netwerk en ontdaan van uw gevoel van eigenwaarde.

Melanie Tonia Evans weet alles over dit trieste fenomeen, omdat ze twee maal een bijna-dood narcistische misbruik relaties heeft ervaren. Die liet haar met medische aandoeningen waarvan werd verteld dat ze onmogelijk kon genezen. 

Toch genas ze zichzelf, tegen alle verwachtingen in, en werd ‘s werelds grootste expert in narcistisch misbruik herstel.

Al meer dan 10 jaar helpt Melanie tienduizenden mensen volledig los te breken met narcisten om een misbruikvrij leven te creëren, net zoals zij deed. 

Ze heeft ook een best-seller geschreven genaamd “You Can Thrive After Narcissistic Abuse “. Daarin staat een voorwoord van Dr Christiane Northrup, en is op Hay House Radio en maakte veel tv-optredens. 

Melanie’s helende methoden hebben het leven van vele miljoenen mensen wereldwijd aangeraakt. Daardoor is ze de nummer één narcistische misbruik genezing systeem in de wereld.

Het is Melanie’s oprechte missie om zoveel mogelijk mensen te helpen, echt te genezen, zodat niemand verwoest en vernederd wordt door in misbruik te blijven, of de patronen van interpersoonlijk misbruik moet blijven leven.

Melanie is diep toegewijd aan het begeleiden van mensen om te genezen en te groeien op een manier die ze nauwelijks kunnen voorstellen.

Het grote nieuws is dat dit niet tientallen jaren van therapie van je vergt.

Het brengt ook geen jaren van beperkingen, ontbering en pijn met zich mee om er te komen.

In feite is echt herstel het tegendeel.

Wanneer je weet hoe je je interne trauma en valse overtuigingen die jullie gevangen hebben gezet in pijn kunt verschuivingen, kun je snel veranderingen in je leven brengen.

Niet alleen kunt u toegang krijgen en de manier vinden om echte verlichting en genezing te krijgen van het trauma van een giftige relatie.

Het zal gebeuren in kortetermijnen en manieren die je zullen verwonderen.

Manieren die volledig de oude strijd van een lang uitgesponnen therapie, met zelden het licht aan het einde van de tunnel uitschakelen.

Regelmatig is Melanie Tonia Evans is gastheer van een You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement.

Dat is een live on-line Premiere Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of andere persoon.

Laat Melanie u laten zien hoe u uw machteloosheid, hopeloosheid en hulpeloosheid kunt afwerpen – snel met geavanceerde informatie, speciaal afgestemd op uw situatie.

En…  alle trauma symptomen van agorafobie, PTSS, fibromyalgie, angst, depressie, financiële ruïne en een onvermogen om te vertrouwen in recordtijd oplossen.

Klik hier voor gratis beschikbaar materiaal op dit moment om aan je herstel te werken!

Engageer je voor herstel!

Hier vind je de 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Een hieronder vind je een 28 minuten durende videotraining over de 6 fouten die de meeste mensen maken als ze willen herstellen van narcistisch misbruik. Als je de Engelse taal begrijpt, is dit een uitstekend startpunt biedt voor je genezingsreis.

Heb je misvattingen over herstellen van narcistisch misbruik?

Loslaten met het Engelstalig programma van Melanie Tonia Evans. deel 2

Affirmaties voor zelfgenezing

Doe consistent groeitaken voor zelfgenezing

You Can Thrive After Narcissistic Abuse: LIVE on-line Global Healing workshop!

banner over zelfgenezing

Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees