Kun je iemand zo ver krijgen om te willen herstellen van trauma?

Hallo iedereen.

Het is tijd voor onze maandelijkse Q en A. Ik heb deze vraag over herstellen van trauma uit de commentaarsectie van vorige maand gehaald.

De vraag is: hoe kan ik iemand laten begrijpen dat ze genezing nodig hebben?

Het korte antwoord is: dat kan ik niet, want groeien is een persoonlijk gekozen reis.

Dus wat bedoel ik?

Ik krijg deze vraag vaak, of het nu onze partners zijn, familieleden of vrienden zijn.

Ah, velen van ons zoeken veranderingen buiten onszelf.

In wezen willen we dat je iets anders doet met deze onderliggende overtuiging komt dat als dat gebeurt, ik me anders zal voelen. Of dat iemand iets anders doet zodat die persoon zich anders voelt.

Ik zal me op de één of andere manier me dan beter voelen.

Naar mijn mening is dat een ongelooflijk machteloze overtuiging.

Waarom?

Omdat ik me concentreer op iets buiten mezelf om te veranderen zodat ik me beter kan voelen in plaats van me te concentreren op het genezen van mezelf.

Het langere antwoord hierop is dus niet focussen op mezelf of ingaan op het verzoek dat iemand anders doet, in plaats van zelf nieuwe manieren verkennen waarop we in deze relatie kunnen verschijnen.

Nieuwe manieren waarop we manieren kunnen creëren om voor onszelf te genezen.

Een van de twee dingen gebeurt meestal wanneer we dat doen.

Het eerste dat gebeurt, is dat we deze relatie anders gaan ervaren.

We eisen niet langer dat deze persoon het anders doet zoals herstellen van trauma, omdat we ons beter gaan voelen met onszelf en met hoe we binnen deze relatie verschijnen.

Er gebeurt nog iets stiekem.

Soms modelleren we verandering in ons leven.

En naar mijn mening is dat voor sommigen van ons een ongelooflijk inspirerend iets om bij iemand anders te zien, dat zelf die persoon kan inspireren om te veranderen.

Dus het korte antwoord is: hoe laat ik iemand veranderen en herstellen van trauma?

Dat kunnen we niet doen.

Dit is voor de meesten van ons mensen echt een moeilijk te slikken pil, omdat we willen dat mensen dingen anders doen om zich beter te voelen.

De focus ligt hier op onszelf.

Hoe kunnen we verandering in onszelf versterken en dat kan een rimpeleffect hebben in onze relaties?

Dus ik zal het commentaargedeelte van deze video / dit artikel bekijken voor een nieuwe Q en A van volgende maand, dus laat je vragen achter en ik zal er één pakken en er volgende maand over praten.


Liefs Johan,

In dit Engelstalig e-book  luisterboek paperback vind je de methode van Melanie om te herstellen die we heel sterk aanbevelen.

Immers die bloeien methode hebben wijzelf op ons toegepast. Om die reden zijn veel persoonlijke ervaringen het gevolg van het dagelijks gebruik van Melanie’s methode die we in onze teksten beschrijven.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%