Leven op de manier die echt belangrijk is voor ons.

Evenwicht in uw leven.

Balans. Dat is wat we allemaal nodig hebben.

Wat de meesten zoeken, en sommigen pleiten er tegen. Niet alleen de balans tussen werk en privé. Leven op de manier die echt belangrijk is.

Leven in evenwicht tussen de ZIJN en DOEN-balans.

Evenwicht tussen het laten gebeuren en het doen gebeuren.

Sommigen beweren dat je hard moet werken en actie moet ondernemen om iets in het leven te bereiken, en ze hebben gelijk.

Er is actie nodig en hard werken heeft zijn plaats als je wilt slagen in het volbrengen van dingen in deze wereld, maar het offer zou nooit je LEVEN moeten zijn.

Je levenskwaliteit. Jouw aanwezigheid. Jouw geluk.

Overwerken leidt tot angsten en stress, wat meestal leidt tot slechte besluitvorming. Kwaliteitswerk wordt bereikt wanneer u aanwezig bent, wanneer u houdt van wat u doet.

Je kunt nog steeds hard werken, maar je harde werk moet komen van een staat van het willen doen van het werk, niet van het moeten doen, omdat je zoveel op je bord hebt.

De de-humanisatie van ster Amy Winehouse

Elke actie die je uitvoert moet bewust en aanwezig zijn.

Als je te veel op je bord hebt en altijd aan een andere taak denkt tijdens het uitvoeren van de huidige, zal er niets naar je beste vermogen worden gedaan.

Het is veel beter om 1 taak volledig, compleet en perfect dan 100 onvoltooide en onvolledig te voltooien.

Op elk moment moeten we ons afvragen wat echt belangrijk is?

Wat is echt belangrijk vandaag?

Is het nodig dat ik het huis uit ren om naar mijn werk te gaan?

Moet ik op kantoor zijn in mijn hoofd, terwijl mijn kinderen tegen me praten en ze onbewust volledig negeren.

Wat als ik mijn geliefden vandaag kwijtraak, kan ik eerlijk zeggen dat ik betrokken en aanwezig was bij degenen die er echt toe deden?

Een van de krachtigste uitgangspunten om het perspectief van het leven te behouden, is om de dag te beginnen en jezelf af te beelden op je eigen begrafenis.

Techniek om je beter te voelen dl 2

Stel jezelf de vraag, als ik vandaag sterf — leefde ik wat werkelijk elke dag van belang was.

Leefde ik hoe ik wilde leven? Of was ik, zoals de meesten, gewoon geobsedeerd door dingen gedaan te krijgen.

Kan ik het beter doen, nu beginnen? Jezelf voorstellen op je begrafenis is krachtig, omdat het je helpt om die materiële dingen te begrijpen en dat de grote dollars najagen niet zo belangrijk is.

Je kunt geen geld meenemen. Geen luxeauto’s meenemen. Je geliefden zullen niets geven om wat je op kantoor hebt gedaan.

Ze zullen alleen geven om wie je was en hoe je hen dat gevoel gaf dat ze belangrijk voor je waren.

Dit betekent niet dat je je baan opzegt en in een grot leeft met je familie. Je kunt nog steeds goed gedijen in het bedrijfsleven en je kunt nog steeds enorme sommen geld verdienen.

Het gaat er hier om altijd rekening te houden met wat het belangrijkste is in je leven.

Er zullen altijd dingen zijn die gedaan moeten worden en altijd dingen die ongedaan blijven.

Ze zijn NU niet belangrijker dan je geluk.

Bovendien zijn ze nu niet belangrijker dan DIT MOMENT.

Niet belangrijker dan degenen waar je van houdt.

Vraag het iemand die een geliefde plotseling heeft verloren.

Wacht niet tot het te laat is om te beginnen met leven.

Aarzel niet tot het te laat is om te begrijpen wat echt belangrijk is in je leven.

Wacht niet tot het te laat is om gelukkig te zijn!

Wees luchtig. Wees vreugdevol. Neem het leven niet te serieus.

Het is de bedoeling dat je van het leven geniet, ongeacht wat je doet. Voor veel mensen is het leven een competitie geworden om beter te zijn of meer te hebben dan de buren.

Er is werk als je onafhankelijk van de narcist wil worden dl2

Bijblijven met de Janssens is hoe de meerderheid van de westerse wereld leeft.

Als we minder hebben, materieel gesproken dan voelen we ons minder menselijk. Als we meer hebben, exploderen onze ego’s. Dit is niet wat het leven is over mensen!

Als je DINGEN achtervolgt, zul je nooit gelukkig zijn en altijd achterna zitten.

Dan zul je sterven, en niemand zal erom geven, omdat je ziel lang geleden stierf.

Er is niets mis met geld, of zeer ongewoon rijk zijn.

Geld is geweldig wanneer het in de juiste handen wordt geplaatst.

Er zijn zoveel geweldige mensen op aarde, die grote dingen doen met hun rijkdom.

We hebben het hier over mensen die geobsedeerd zijn met geld, geobsedeerd door materiële dingen en denken beter te zijn dan hun vrienden en buren.

We hebben het over degenen die anderen hun succes meten door hun bezittingen.

Als je denkt dat geld het belangrijkste is op aarde, probeer dan je geld te tellen, terwijl je je adem inademt … Geld is niet het antwoord.

NU LEVEN is het antwoord.

Liefde is het antwoord.

VRIENDELIJKHEID is het antwoord.

Hoe ons terug verbinden met onszelf? Lichaam-ziel connectie. Dl2

COMPASSIE is het antwoord. GELUK is het antwoord.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een verdomd goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen. En kunnen we leven op de manier die echt belangrijk is voor ons.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%