Het is liefde als de persoon zich opent voor jou.

 

Ik heb dit aan nog nooit iemand eerder verteld.

Als de persoon van je houdt, je geliefde, dan zal hij of zij zeggen dat het voor geen enkele reden is, niet alleen omdat hij of zij een gunst nodig heeft of omdat het voelt alsof het het juiste ding is om te zeggen.

 

 

Kijk of de persoon zich in liefde voor je opent.

 

Als uw geliefde van je houdt,  dan zal ze/hij zich openstellen voor u en u vertellen wat ze denken, voelen, hun angst en verlangen naar jou.

Wanneer ze zich opent over haar jeugd, de grootste spijtige gebeurtenissen, de meest pijnlijke momenten, of de meest romantische dromen voor de toekomst, dan is het waarschijnlijk dat ze van je houdt, omdat ze zo comfortabel zijn dit jou te vertellen.

Als de geliefde persoon aan u vertelt: “ik heb nog nooit dit aan iemand eerder verteld  …”dan is er een goede kans dat hij of zij je liefheeft en je vertrouwt.

 

Kijk of je geliefde je vertelt hoeveel ze je mist als je niet bij elkaar bent.

Als u en uw geliefde niet bij elkaar bent, maar ze sms die je nog, belt u,
of stuurt je een e-mail om je te laten weten hoeveel ze je mist, dan betekent dit dat ze haar leven niet meer kan voorstellen zonder jou.

Als je op een drie weken durende vakantie bent  en niet één woord van je geliefde hoort, dan kan het geen liefde zijn.
Nu moeten ze je niet voortdurend te bellen om je te laten weten  dat ze je missen.

 

Bekijk het nieuwe herstelprogramma van Melanie, het Quantum Healing Starter Pack,  The Empowered Self Course  en het programma Transforming Family of Origin Wounds.

 

Echt bruikbare suggesties.

 

Lees Meer.

verslaafd aan liefde

Verslaafd aan liefde. De weg naar zelfacceptatie en geluk in relaties.

In “Verslaafd aan Liefde” toont Jan Geurtz dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen, en vooral door een succesvolle liefdesrelatie.

Maar dat werkt averechts: het versterkt juist die diepgaande onzekerheid en afhankelijkheid. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde en erkenning, en aan de veiligheid van een relatie.

De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen.

Soms nog erger. Ze verzanden in een gezapig samenzijn zonder veel ruimte voor groei en geluk.

Met humor en praktische voorbeelden wordt een uitweg getoond uit deze vicieuze cirkel. Eenmaal ontdaan van zelf-afwijzing blijken al onze pijnlijke emoties en diepe verlangens naar liefde en seks niet langer een obstakel, maar juist de toegangspoort naar een staat van zijn die volledig vrij is van beknelling en afhankelijkheid, en die — met of zonder relatie — vervuld is van liefde en helderheid.

Jan Geurtz is ook bekend van ‘De verslaving voorbij’ en ‘Het einde van de opvoeding’.

 

De onvoorspelbare triggers en triggeren situaties bij de narcist.

 

Hoe vooruit te gaan met groeiend bewustzijn?

 

Wat is de werkwijze volgens narcisme.blog om de meeste resultaten te hebben?

 

Hoe doe je het innerlijke proces van loslaten van codependentie aan de narcist? deel 1

 

Jouw lieve innerlijke kleine, jonge voornaam. (Transformatie actie)

 

Basisconcept voor een bloeiend resultaat na narcisme en co-dependentie

 

Learning exactly “How to blog” and “What to blog about?”.

 

Seksuele objectivering is aanraking op een manier die niet comfortabel is.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.