Ik heb dit aan nog nooit iemand eerder verteld.

Als de persoon van je houdt, dan zal hij zeggen dat het voor geen enkele reden is, niet alleen omdat hij een gunst nodig heeft of omdat het voelt alsof het het juiste ding is om te zeggen.

Het is liefde als de persoon zich opent voor jou.

Kijk of de persoon zich in liefde voor je opent.

Als uw geliefde van je houdt,  dan zal ze/hij zich open te stellen voor u en u vertellen wat ze denken, voelen, hun angst en verlangen naar jou.

Als ze zich opent over haar jeugd, de grootste spijtige gebeurtenissen, de meest pijnlijke momenten, of de meest romantische dromen voor de toekomst,
dan is het waarschijnlijk dat ze van je houdt omdat ze zo comfortabel zijn dit jou te vertellen.

Als de persoon aan u vertelt: “ik heb nog nooit dit aan iemand eerder verteld  …”dan is er een goede kans dat hij je liefheeft en je vertrouwt.

Kijk of je geliefde je vertelt hoeveel ze je mist als je niet bij elkaar bent.

Als u en uw geliefde niet bij elkaar bent, maar ze sms die je nog, belt u,
of stuurt je een e-mail om je te laten weten hoeveel ze je mist, dan betekent dit dat ze haar leven niet meer kan voorstellen zonder jou.

Als je op een drie weken durende vakantie bent  en niet één woord van haar hoort, dan kan het geen liefde zijn.
Nu moeten ze je niet voortdurend te bellen om je te laten weten  dat ze je missen.

Johan Persyn

Klaar voor de volgende stap? Misschien wil je een gesprek met me hebben over je problemen:

Klik hier voor een gesprek met Johan Persyn narcisme.blog

Like deze post? Klik dan hier om uw gratis informatie te downloaden.

zelfacceptatie betekent dat je altijd mag veranderen maar dat het niet hoeft


Onthoud: je hebt de macht om op elk gewenst moment van het onbewuste naar het bewuste leven over te schakelen en te groeien in onoverwinnelijk worden! Als je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een verdomd goede dag om helemaal onoverwinnelijk te worden.

Ik hoop dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het leuk vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel!

Hoe krijgt de narcist(e) je niet meer klein? Onoverwinnelijk worden.


PS  Op zoek naar meer? Misschien wil je dit bericht ook lezen over hoe je je dromen kunt bevrijden of deze over hoe je je denken kunt verbeteren.


Pin It:

narcistische ouder narcistische moeder narcistische vader weinig contact geen contact
Het is onmogelijk voor een partner om je continu de mogelijkheid te geven je #veilig te voelen. Het is een bodemloze put. Werk aan je eigen #zelfacceptatie, identiteit en manieren om je emotioneel veilig te voelen, en begin eerlijk met het bespreken van je problemen en krijg hulp.

 

OVER Johan

johanpersyn.com avatar

Ik ben Johan Persyn

Een out-reacher die hier is om je te helpen onoverwinnelijk worden en je interne BS en blokkades te overwinnen, zodat je een ongelooflijk geweldig leven kunt maken!

Ik schrijf  over persoonlijke ontwikkeling, manifesteren & meer voor slachtoffers van narcisme.

Echt bruikbare suggesties.

Lees Meer

Verslaafd aan liefde de weg naar zelfacceptatie en geluk in relaties

In “Verslaafd aan Liefde” toont Jan Geurtz dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelf-afwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen, en vooral door een succesvolle liefdesrelatie.

Maar dat werkt averechts: het versterkt juist die fundamentele onzekerheid en afhankelijkheid. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde en erkenning, en aan de veiligheid van een relatie.

De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen, of -misschien nog erger- verzanden in een gezapig samenzijn zonder veel ruimte voor groei en geluk.

Met humor en praktische voorbeelden wordt een uitweg getoond uit deze vicieuze cirkel. Eenmaal ontdaan van zelf-afwijzing blijken al onze pijnlijke emoties en diepe verlangens naar liefde en seks niet langer een obstakel, maar juist de toegangspoort naar een staat van zijn die volledig vrij is van beknelling en afhankelijkheid, en die – met of zonder relatie – vervuld is van liefde en helderheid.

Jan Geurtz is ook bekend van ‘De verslaving voorbij’ en ‘Het einde van de opvoeding’.

Print Friendly, PDF & Email
Advertisements

Wat betekent deze tekst voor U?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.