De de-humanisatie van ster Amy Winehouse !

Amy Winehouse drugs en alcohol en bolemie overleden na een lange, openbare worsteling.

Amy Jade Winehouse.

Southgate (Londen), 14 september 1983 – Camden (Londen), 23 juli 2011  Amy Winehouse was een Britse jazz- en soulzangeres.

Ze werd bekend in het Verenigd Koninkrijk met haar album Frank. In de rest van de wereld werd ze bekend met haar album Back to Black met daarop de hitsingles Rehab en Back to Black.

Hoewel we niet precies weten wat de oorzaak van haar dood was, werd haar tumultueuze relatie met drugs en alcohol het meest waarschijnlijk gekoppeld aan de gezondheidscomplicaties die leidde tot haar overlijden.

Toen het nieuws uitbrak was erop Twitter een enorme collectieve uitbarsting van verdriet en de schok van de mensen die van haar muziek hielden.

Verachting.

Tegelijkertijd was er een luide uitstorting van verachting door mensen die besloten om smaakloze grappen over haar te maken en ze vierden de dood van de drugsverslaafde (dachten ze). Later blijkt Amy al aan boulimie te lijden sinds ze 14 jaar was.

Zoals de mop wat is het verschil tussen februari en Amy Winehouse? Februari gaat wel tot 28.

Het totale gebrek aan empathie voor haar en  haar familie, haar vrienden en haar fans was gewoon schokkend.  Het was des te meer schokkend dat dit gebeurde nadat enkele ogenblikken voordien haar dood werd bevestigd.

Het is één ding om te genieten van de vreugde als de celebraties komen opdagen op de evenementen in consequent kleverig outfits.

Of als ze de hoofdrol spelen in films die floppen of verstrikt komen in belachelijke seksschandalen.

Het is een heel ander verhaal om plezier te hebben in de dood van een ander mens.

Vergeet  je ook soms dat beroemdheden ook echte mensen zijn of ben je diep van binnen eigenlijk jaloers en kun je hun succes niet aan.

Is het de over-the-top lifestyle?

Is het de manier waarop ze hun leven zo openlijk leiden op een manier die de meesten van ons afschuwelijk vinden?

Sommigen mensen verafgoden en vergoelijken het belachelijke gedrag van Charlie Sheen’s vooral, omdat hij een geschiedenis van geweld heeft, kun je je daarbij ongemakkelijk voelen.

Tellen beroemdheden niet mee? Zijn ze een object van de massa? Een object van de pers geworden om te verkopen en haat te zaaien? Maar beroemdheden tellen. Hun daden kunnen gevolgen hebben. Ze bestaan niet in een luchtbel.

De manier waarop we ervoor kiezen om de acties van onze beroemdheden te contextualiseren zegt veel over de waarden van onze samenleving.

Sheen is de best betaalde acteur op tv met een  lange geschiedenis van huiselijk geweld.

Hij gaat op enkele vreselijke punten, compleet met enkele volledig  overbodig Antisemitisme uitspraken door het lint.

Dat heeft de  uiteindelijk bedoeling om op twitter geld te verdienen. Helaas iedereen buigt neer op het altaar van nog een andere bevoorrechte blanke man die weet hoe op de trommel te roffelen en winst te maken voor zichzelf.

Chris Brown is nog steeds niet vergeven voor zijn aanval op Rihanna.

Hij had een gesprek op de set van Good Morning America en de media was er snel bij om  hem af te schilderen als boos en instabiel, en zou hij daar niets mee te maken hebben?

Hij is een jonge zwarte man die muziek op grote schaal maakt en voor een jong zwart publiek zingt – dat betekent: de meerderheid van de mensen zijn niet geïnteresseerd in het investeren in hem en zijn succes.

Geen apologeet voor gewelddadige mannen.

Geloof je dat zowel Charlie en Chris moet worden op de zwarte lijst gezet? De ongelijke behandeling is zeker geen toeval.

Vrouwen worden gemarginaliseerd.

En toen Amy Winehouse overleed na haar worsteling met drugs en alcohol waren er mensen genoeg die het comfortabel vonden om hun vreugde te uiten.

Blijkbaar vindt onze samenleving het volkomen aanvaardbaar dat vrouwen met een verslaving of psychische aandoening gemarginaliseerd worden.

Veel te jong gestorven.

Amy Winehouse won van vijf Grammy’s in één nacht. Daarbij kan ze  het feit op haar naam zetten dat ze twee bejubelde albums heeft. En ondanks dat alles en dat ze een voorname zangeres en songwriter is die miljoenen albums wereldwijd heeft verkocht, wordt ze nog steeds niet beschouwd als “waardig”. Niet waardig genoeg om deel uit te maken van een morbide club van rocksterren die allen veel te jong zijn gestorven.

Het effect die ze in de muziekindustrie heeft gemaakt valt niet te ontkennen.

Tussen diegenen die zeggen dat ze door haar zijn beïnvloed hoort Lady Gaga. Maar ook de Britse zangers Adele, Duffy, Lily Allen en Florence Welch van “Florence and the Machine” zijn er intense fan van.

We kunnen het feit niet ontkennen dat beroemdheden de disfunctionele normen van onze cultuur weerspiegelen.

Je ziet aan de reacties tegenover de beroemdheden de ware omvang van hoe diep ons collectieve racisme is. Maar ook onze vrouwenhaat. Maar voor mij is het hier ook van belang te vermelden dat de massa  de neiging heeft om mensen met psychische aandoeningen te devalueren.

Het is contraproductief. Daarbij  staat het niet toe dat onze samenleving evolueert naar zijn ware potentieel.

Meer over Amy Winehouse.

Back To Black

Lioness: Hidden Treasures.

The Album Collection.

Amy mijn dochter.

 I Told You I Was Trouble Live Amy Winehouse DVD.

Amy Winehouse – Let’s Be Frank.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%