Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Kun je voor jezelf zorgen (zelf)partner? +video +audio

audio van deze blog op narcisme.blog

Ik weet dat je denkt dat narcisten je machteloos maken zodat je niet meer voor jezelf kan zorgen.

Ze laten je getraumatiseerd, verslagen en machteloos achter. Maar dit hoeft niet zo te blijven. Vandaag ga ik je leren hoe ze je dit hebben aangedaan. Hoe hebben ze het allemaal kunt omdraaien? Niet alleen hoe je een narcist machteloos kunt maken en ervoor kunt zorgen dat ze je met rust laten. Hoe kun je ervoor zorgen dat ze je nooit meer op zo’n manier opnieuw behandelen.

Dus vergeet niet om dit artikel leuk te vinden. Als dit artikel je echt aanspreekt, is het belangrijkste wat je kunt doen om mensen te laten weten dat ze echt kunnen genezen van narcistisch misbruik, door dit artikel te delen.

voor jezelf zorgen
De juiste tools voor stimulering van zelfgenezing na trauma!

Hoe heeft de narcist je machteloos gemaakt zodat je niet voor jezelf kunt zorgen?

Laten we vandaag naar het eerste gesprekspunt kijken. 

Hoe heeft de narcist je ontkracht?

Het is belangrijk dat we hierover praten, want om de rol van beschimpt en getraumatiseerd te kunnen veranderen in vrij zijn en niet gehinderd door de narcist, moet je eerst begrijpen hoe de narcist je machteloos heeft gemaakt.

Mijn inleiding hiervoor is de uitleg van wat donkere zielen doen. 

Ze hebben geen eigen energiebron en hebben energie nodig. Ze moeten ook hun duisternis, hun pijn op anderen projecteren, om te proberen genoeg van hun eigen giftigheid kwijt te raken die hen levend opeet om te overleven.

Allereerst moet een narcist hun energiebron krijgen, omdat ze er zelf geen kunnen maken.

Ze zijn een vals zelf. Bovendien hebben ze geen eigen energiebron. Ze moeten van je betekenis krijgen.  Ze hebben narcistische voorraad nodig. Dit gaat niet over gezondheid. Dit gaat erom dat ze je zich als hun leverancier kunnen beveiligen.

In het begin gaat het erom aardig te zijn en je verslaafd te maken. Ervoor zorgen dat je ze vertrouwt.

Naarmate de dingen beginnen slechter te gaan (saai te worden voor de narcist), is waar de narcist echt naar op zoek is – je angst. 

Ze zijn op zoek naar je pijn, omdat ze daardoor een belangrijk gevoel krijgen, omdat ze je op een specifieke manier kunnen beïnvloeden, waardoor je volledig emotioneel en uit balans raakt.

Dat geeft ze het gevoel dat ze de touwtjes in handen hebben, dat ze de overhand hebben, dat ze je kunnen loslaten, ze kunnen je binnenhalen. Ze kunnen je aandacht vasthouden. Ze kunnen ervoor zorgen dat je geen verbinding meer hebt met jezelf, zodat je gemakkelijker controle hebt en hun biedingen kunt uitvoeren of de dingen kunt overhandigen die ze uit je overhevelen.

Nu, wat je verslaafd heeft gemaakt, is dat je erdoor getriggerd wordt. Je wordt door hen gekwetst. Dat is de reden waarom je jouw macht overdroeg om te proberen hen ervan te weerhouden narcistisch te doen.

Om hen te overtuigen om terug te gaan naar de persoon die ze zouden moeten zijn, een ouder of een familielid die om je zou moeten geven of een geliefde, of een vriend of zakenpartner die verscheen in je leven. Zoals het was in het begin. Je probeert die persoon terug te krijgen.

Dus dit is wat ervoor zorgt dat je met hen verbonden bent, in een poging om de oplossing te zoeken voor hoe ze je van hen behandelen.

voor jezelf zorgen
De juiste tools voor stimulering van zelfgenezing na trauma!

Hoe begin je “los te raken”?

Laten we nu verder gaan met, hoe begin je los te raken?

Ik wil dat je dit begrijpt, want het is alles. Dit draai je om door naar binnen te draaien. Ik ga dat herhalen. Dit draai je om door naar binnen te draaien.

Dit gaat over het terugnemen van je macht, want zie je, je dacht dat het over hen ging, maar ze zijn er niet omdat deze persoon een vals zelf is. Narcisten zijn een lege leegte. Ze hebben geen energiebron.

Narcisten kunnen alleen parasitair overleven, wat betekent dat ze jouw energie en je intense emoties nodig hebben om zich te voeden. Dit betekent dat dit eigenlijk over jou gaat. Dit is niet jou de schuld geven. Het geeft je je kracht terug.

Omdat ze je eigen emotionele reactie gebruiken, je emotionele triggers. Ze gebruiken dat tegen je om je trauma te laten hechten aan hen (trauma bonding). Dus wat je echt nodig hebt om je te bevrijden, is weten waar je trauma mee verbonden is? Waar word je door getriggerd? Waar verlies je je kracht over?

Het is natuurlijk normaal en het is natuurlijk. En je denkt, hoe kan ik niet getriggerd worden? Ik weet dat het menselijk en normaal is dat je getriggerd wordt. En dit is de reden waarom we dit naar een dieper, meer evolutionair niveau van zielsherwinning moeten brengen dan je ooit in je hele leven hebt moeten doen.

Dit gaat niet over goed of fout. Dit gaat over wat wel en niet gaat werken.

Hoe een narcist machteloos te maken?

Hoe ontkracht je een narcist?(groeitaak)

Om je echt te helpen begrijpen, wil ik dat je deze kleine oefening doet. Ik wil dat je nadenkt over datgene dat je het meeste pijn doet dat je aan de narcist vasthoudt. Zelfs als de narcist niet meer in je leven is. Het kan het ding zijn als ze dat wel zijn, maar laten we zeggen dat de narcist uit je leven is en dit is het meest pijnlijke ding dat je geobsedeerd houdt.

Het kan zijn dat hij of zij je heeft weggegooid of je heeft verraden. Heeft deze persoon je bedrogen, gelogen of misbruikt op een manier die gewoon mentaal en zo pijnlijk was?

Het is dat ding in jou dat je nog steeds fysiek letterlijk of energetisch emotioneel verbonden houdt, zelfs als de narcist niet meer in je leven is.

Er kunnen veel dingen zijn, maar wat ik wil is dat je nu denkt, wat is het ding dat je het meest pijn doet? En ik wil gewoon dat je het doet, je weet waarschijnlijk wat het is. Omdat het steeds voor je opkomt.

Nu, wat ik wil dat je doet, is dat ik wil dat je diep ademhaalt. Ik wil dat je je een beetje uitschudt, want we gaan gewoon de energie resetten. (zoals een hondje)

Ik wil dat je deze intentie hardop na mij herhaalt:

“Ik realiseer me nu dat de genezing, heelheid, en de levering van dit ding dat pijn doet, de oplossing ervan nooit zal komen van een vals zelf die niet de middelen heeft om het te bieden.

In plaats van buiten mij te kijken, om te proberen dit op een rijtje te krijgen, ga ik me nu naar binnen keren en de oneindige wijsheid raadplegen, waarmee ik eeuwig verbonden ben.”

Nu wil ik dat je je ogen sluit en gewoon ademhaling en Levenskracht en liefde naar binnen stuurt.

En ik wil dat je je met die liefde verbindt met je hart en deze intentie geeft over wat je pijn heeft gedaan:

“Ik heb de kracht om te genezen en een echte bron te worden van wat ik nodig heb met mijn hoogste zelf en mezelf. Ik heb de kracht dit echt te creëren met andere hele mensen en middelen.”

Ik wil gewoon dat je dat tussen jou en jezelf inademt, in je lichaam en het gewoon laat zitten, en gewoon ademt.

Nu wil ik dat je dit artikel even pauzeert, wees gewoon stil en deel hoe die intentie nu voor je voelt in je lichaam. Hoe het ook voelt.

Denk hier eens over na. Wat denk je dat er zal gebeuren als je niet langer de goedkeuring, overleving en zekerheid van liefde van een narcist probeert te krijgen? Schrijf het in je dagboek.

Je kunt je kracht terug nemen om je relatie met jezelf te creëren en je hogere kracht om een ​​bron van deze dingen voor jezelf te worden.  Op die manier ga je volledig terug voor jezelf zorgen.

Wat denk je dat er gebeurt als je niet langer gehecht bent aan de narcist die je pijn, angst en sterke emotionele gevoelens voedt?

Ik zal je vertellen wat er gebeurt. De narcist wordt niet meer door jou gevoed. Ze verhongeren. Ze verliezen hun kracht, deze kracht die van jou is gestolen, dat is Levenskracht.

Wat er dan gebeurt, is dat ze niet langer de kracht hebben om je met de kogels neer te schieten, waarvan je niet wist dat ze het aan het doen waren, maar die je hen gaf om je pijn te doen.

Wat er dan gebeurt, is dat dit valse zelf, deze persoon die nooit de bron was van je liefde, goedkeuring, overleving en veiligheid, eigenlijk de boodschapper waren die je toonde, waar je dat nog niet in jezelf had genezen, dan zullen ze naar andere bronnen gaan die ze door hun wonden kunnen uitlokken om ze weer voer te geven.

Dat is wat er gebeurt.

Gevolgtrekking

Dus ik hoop echt dat je begrijpt dat dit vooral een strijd over energie is. Dit is een strijd tussen licht en donker.

En de basis om los te komen, is jezelf emotioneel, spiritueel te bevrijden door voor jezelf te zorgen. Het is zeker spiritueel. Het betekent werken aan je geest, wat betekent dat je aan je innerlijke genezing werkt, zodat de wonden er niet meer zijn om te worden geactiveerd. Daar gaat het echt over.

Voor degenen onder jullie die aan je reis beginnen en je voelt je echt machteloos dan wil ik je echt de groeitaken aanbevelen, omdat dit de situatie zal ontrafelen, je je kracht en je ziel terug zal geven en diepgaande inzichten over wat hier werkelijk aan de hand is tot inzicht brengen. De groeitaken vind je in de categorie groeitaken en in het menu.

En het geeft je ook veel gratis middelen die je duidelijkheid, kracht en genezing zullen brengen.

Dus alles wat je hoeft te doen om daar vandaag mee aan de slag te gaan, is op die link te klikken.

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om jouw opmerkingen en jouw vragen hieronder te beantwoorden.

Ik ben echt geïnteresseerd om te zien hoe dit artikel voor je is verlopen. Ik wil zo graag weten wat dat voor je heeft opgeleverd. En ik hoop echt dat dit heeft geholpen.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken
dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees