Kijkend naar de wolken die me een goed gevoel geven. +video

Kijkend naar de wolken die me een goed gevoel geven. +video

Hoe je gevoelens van overweldiging kunt verzachten?

Er zullen tijden komen waarin we ons overweldigd voelen. Waar me een goed gevoel geven niet evident is.

Leven, familie, relaties, verantwoordelijkheden van werk, omgaan met onze eigen gedachten en gevoelens.

We kunnen ook overweldigd voelen als dingen niet zo snel gebeuren als we zouden willen. Ook als verandering te langzaam lijkt te gaan kunnen we overweldigd worden. Bijvoorbeeld als we ons niet meer onder controle hebben binnen onze huidige omstandigheden.

Als een bewuste schepper kunnen we onze reactie op voorwaarden beïnvloeden. We kunnen uiteindelijk de resultaten beïnvloeden met onze focus en aandacht.

Abraham – Hicks spreekt over deze tijden als stap 1 momenten, wanneer je je bewust bent van contrasterende omstandigheden die nog niet overeenstemmen met je verlangens.

Op deze momenten wil ik je helpen jezelf te kalmeren.

Omdat als je je zorgen maakt en stresseert over situaties met intense aandacht en focus op het probleem dat dit niet gaat helpen. Sterker nog, het zal het gevoel van overweldiging versterken. Daardoor zal dat wat je echt wil op afstand worden gehouden.

Dus kan een paar keer diep in en uit ademen en de lucht voelen die in je lichaam komt en de lucht die je lichaam verlaat, in en uit waardoor je lichaam ontspant, helpen.

Praten in de eerste persoon tegen jezelf.

Alles is in orde Ik zal oké zijn. Alles is in orde. Gewoon relaxen, ademen. Ik kan dit moment nemen om te relaxen, om te ontspannen, niets moet nu op dit moment worden gedaan.

Het is goed, alles gaat lukken. Alles komt uiteindelijk goed voor me, ook al begrijp ik het op dit moment niet gemakkelijk. Het is goed. Het komt goed. Alles gaat op den duur het beste werken.

Hier kan ik ontspannen.

Ontspannen is alles wat ik moet doen. Vervolgens kan ik eerst diep ademen, alles komt goed. Gewoon ontspannen en ademen, het is in orde dat het in orde is. Later kan ik elke keer dat ik me overweldigend voel opnieuw instellen op ontspanning. Ik kan gaan nadenken over dingen die me een goed gevoel geven.

Ik kan resetten terwijl ik ‘s nachts slaap. Ook kan ik beginnen met een goed gevoel. Ik kan beginnen met denken aan mooi makkelijk dingen.

Aan de ene kant kan ik nadenken over mooie, gemakkelijke dingen als ik me bewust word van piekeren of zorgen.

Het is goed, het is goed, en alles werkt perfect voor mij. Ik blijf blije gedachten denken, het is goed, het is goed. Anderen begrijpen het misschien niet, het is goed, het is in orde dat het niet hoeft te gebeuren.

Alles werkt goed voor me, het leven gaat heel goed. Ik kan mezelf kalmeren, ik kan mijn eigen beste vriend zijn. Bovendien kan ik mezelf helpen me beter te voelen.

In plaats van me te concentreren op de problemen, kan ik me concentreren op dingen die me een goed gevoel geven, ik kan mijn focus veranderen.

Wat me een goed gevoel geeft: Kijkend naar de wolken en de lucht, voel ik me goed, kijkend naar de wolken die voorbijgaan en veranderen als ze in de lucht bewegen, voel ik me ontspannen. Ik kan ademen als ik naar de lucht kijk en een moment neem om de wolken te zien passeren.

me een goed gevoel geven
Praten in de eerste persoon tegen jezelf

Het is in orde, alles werkt voor mij, het is goed.

Ik voel me goed wanneer ik naar muziek luister die ik leuk vind. Als ik op dat moment niet rond danst, voel ik mijn lichaam aan de binnenkant dansen, waardoor ik me goed voel. Nadenken over of letterlijk mijn lichaam bewegen zorgt ervoor dat ik me goed voel. Ik hou van de manier waarop ik me vrij voel als ik dans.

Ik hou van de manier waarop geweldige muziek mijn lichaam geïnspireerd laat bewegen. Daarbij hou ik van de manier waarop de gedachte lijkt te stoppen als ik geïnspireerd word om mijn lichaam naar geweldige muziek te brengen. Ik geniet van het kijken naar de natuur, als ik kijk naar bomen en vogels en groen gras of glinsterend water waardoor ik me ook goed voel.

Ik kan ontspannen en diep ademhalen als ik kijk naar hoe mooi de natuur is. Ik kijk graag naar alle prachtige kleuren die de natuur biedt. Ik hou van het moment waarop ik genoeg vertraag en echt alle verschillende kleuren zie die in de natuur voorkomen.

Het geeft me een goed gevoel om de natuur te waarderen.

Zelfs als ik de natuur nu niet kan zien, kan ik me dat voorstellen. Bovendien kan ik me voorstellen dat ik in een prachtig bos ben of een prachtige zonsondergang bewonder. Ik hou van het gevoel van zwemmen. Daarbij hou ik van hoe vrij en gewichtloos ik in het water voel. Ik hou van hoe koel het water op mijn huid voelt. Hoe het mijn lichaam omringt en me ondersteunt.

Het is goed, alles is in orde. Ik kan erop vertrouwen dat alles gaat lukken. Ik vertrouw erop dat het proces van mijn leven heel goed verloopt. Het is in orde. Het is in orde. Het gaat heel goed met me. Ik ben tot nu toe heel veel gegroeid. Het gaat heel goed met me. Ik besteed veel meer tijd aan gelukkig zijn dan ooit tevoren. Het is goed. Leven is goed. Alles werkt erg goed voor mij. Het is goed. Het is goed.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig advertentievrij en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken
dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees