Kijkend naar de wolken: me een goed gevoel geven.

Hoe je gevoelens van overweldiging kunt verzachten?

Er zullen tijden komen waarin we ons overweldigd voelen. Waar me een goed gevoel geven niet evident is.

Leven, familie, relaties, verantwoordelijkheden van werk, omgaan met onze eigen gedachten en gevoelens.

We kunnen ook overweldigd voelen als dingen niet zo snel gebeuren als we zouden willen. Ook als verandering te langzaam lijkt te gaan kunnen we overweldigd worden. Bijvoorbeeld als we ons niet meer onder controle hebben binnen onze huidige omstandigheden.

Als een bewuste schepper kunnen we onze reactie op condities beïnvloeden en uiteindelijk de resultaten beïnvloeden met onze focus en aandacht.

Abraham — Hicks spreekt over deze tijden als stap 1 momenten, wanneer je je bewust bent van contrasterende omstandigheden die nog niet overeenstemmen met je verlangens.

 

Op deze momenten wil ik je helpen jezelf te kalmeren.

Omdat als je je zorgen maakt en stresseert over situaties met intense aandacht en focus op het probleem dat dit niet gaat helpen, sterker nog, het zal het gevoel van overweldiging versterken. Daardoor zal dat wat je echt wil op afstand worden gehouden.

Dus kan een paar keer diep in en uit ademen, de lucht voelen die in je lichaam komt en de lucht die je lichaam verlaat, in en uit, je lichaam ontspannen voelen helpen.

 

Praten in de eerste persoon tegen jezelf.

 

Alles is in orde

Ik zal oké zijn. Alles is in orde. Gewoon relaxen, ademen. Ik kan dit moment nemen om te relaxen, om te ontspannen, niets moet nu op dit moment worden gedaan.

Het is goed, alles gaat lukken.

Alles komt uiteindelijk goed voor me, ook al begrijp ik het op dit moment niet gemakkelijk. Het is goed. Het komt goed. Alles gaat op den duur het beste werken.

Hier kan ik ontspannen.

Ontspannen is alles wat ik moet doen.

Vervolgens kan ik eerst diep ademen, alles komt goed. Gewoon ontspannen en ademen, het is in orde dat het in orde is.

Later kan ik elke keer dat ik me overweldigend voel opnieuw instellen op ontspanning.

Ik kan gaan nadenken over dingen die me een goed gevoel geven.

Ik kan resetten terwijl ik ’s nachts slaap.

Ook kan ik beginnen met een goed gevoel.

Ik kan beginnen met denken aan mooi makkelijk dingen.

 

Aan de ene kant kan ik nadenken over mooie, gemakkelijke dingen als ik me bewust word van piekeren of zorgen.

Het is goed, het is goed, en alles werkt perfect voor mij. Ik blijf blije gedachten denken, het is goed, het is goed. Anderen begrijpen het misschien niet, het is goed, het is in orde dat het niet hoeft te gebeuren.

Alles werkt goed voor me, het leven gaat heel goed en ik kan mezelf kalmeren, ik kan mijn eigen beste vriend zijn, ik kan mezelf helpen me beter te voelen.

In plaats van me te concentreren op de problemen, kan ik me concentreren op dingen die me een goed gevoel geven, ik kan mijn focus veranderen.

Wat me een goed gevoel geeft … Kijkend naar de wolken en de lucht, voel ik me goed, kijkend naar de wolken die voorbijgaan en veranderen als ze in de lucht bewegen, voel ik me ontspannen.

Ik kan ademen als ik naar de lucht kijk en een moment neem om de wolken te zien passeren.

me een goed gevoel geven
Praten in de eerste persoon tegen jezelf

 

Het is in orde, alles werkt voor mij, het is goed.

Ik voel me goed wanneer ik naar muziek luister die ik leuk vind. Als ik op dat moment niet rond danst, voel ik mijn lichaam aan de binnenkant dansen, waardoor ik me goed voel.

Nadenken over of letterlijk mijn lichaam bewegen zorgt ervoor dat ik me goed voel. Ik hou van de manier waarop ik me vrij voel als ik dans.

Ik hou van de manier waarop geweldige muziek mijn lichaam geïnspireerd laat bewegen.

Daarbij hou ik van de manier waarop de gedachte lijkt te stoppen als ik geïnspireerd word om mijn lichaam naar geweldige muziek te brengen.

Ik geniet van het kijken naar de natuur, als ik kijk naar bomen en vogels en groen gras of glinsterend water waardoor ik me ook goed voel.

Ik kan ontspannen en diep ademhalen als ik kijk naar hoe mooi de natuur is.

me een goed gevoel geven
Hou weer van jezelf! Online training en cursus met audio en video!

Ik kijk graag naar alle prachtige kleuren die de natuur biedt.

Ik hou van het moment waarop ik genoeg vertraag en echt alle verschillende kleuren zie die in de natuur voorkomen.

 

Het geeft me een goed gevoel om de natuur te waarderen.

Zelfs als ik de natuur nu niet kan zien, kan ik me dat voorstellen.

Bovendien kan ik me voorstellen dat ik in een prachtig bos ben of een prachtige zonsondergang bewonder.

Ik hou van het gevoel van zwemmen.

Daarbij hou ik van hoe vrij en gewichtloos ik in het water voel. Ik hou van hoe koel het water op mijn huid voelt. Hoe het mijn lichaam omringt en mij ondersteunt.

cover foto voor narcisme.blog
De razernij van de narcist

Het is goed, alles is in orde. Ik kan erop vertrouwen dat alles gaat lukken. Ik vertrouw erop dat het proces van mijn leven heel goed verloopt.

Het is in orde. Het is in orde. Het gaat heel goed met me. Ik ben tot nu toe heel veel gegroeid. Het gaat heel goed met me. Ik besteed veel meer tijd aan gelukkig zijn dan ooit tevoren. Het is goed. Leven is goed. Alles werkt erg goed voor mij.

Het is goed. Het is goed.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik voor meer info

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”.

Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd, hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon, en zelfs als ze nog steeds in je leven zijn.

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten en hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik (dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!)

klik voor meer info

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar steeds een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Je krijgt ook een aantal spannende bonussen wanneer u nu inschrijft! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”, die een uitstekend startpunt biedt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Hoe u zelf uw angst kunt laten verdwijnen als u deze niet langer onder controle kunt houden?

Daag jij de status quo uit? Deel 2

Geef een reactie, vraag of antwoord.