Categorieën
groeitaak Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist video

Kijkend naar de wolken die me een goed gevoel geven. video

Hoe je gevoelens van overweldiging kunt verzachten?

Er zullen tijden komen waarin we ons overweldigd voelen. Waar me een goed gevoel geven niet evident is.

Leven, familie, relaties, verantwoordelijkheden van werk, omgaan met onze eigen gedachten en gevoelens.

We kunnen ook overweldigd voelen als dingen niet zo snel gebeuren als we zouden willen. Ook als verandering te langzaam lijkt te gaan kunnen we overweldigd worden. Bijvoorbeeld als we ons niet meer onder controle hebben binnen onze huidige omstandigheden.

Als een bewuste schepper kunnen we onze reactie op voorwaarden beïnvloeden. We kunnen uiteindelijk de resultaten beïnvloeden met onze focus en aandacht.

Abraham – Hicks spreekt over deze tijden als stap 1 momenten, wanneer je je bewust bent van contrasterende omstandigheden die nog niet overeenstemmen met je verlangens.

Op deze momenten wil ik je helpen jezelf te kalmeren.

Omdat als je je zorgen maakt en stresseert over situaties met intense aandacht en focus op het probleem dat dit niet gaat helpen. Sterker nog, het zal het gevoel van overweldiging versterken. Daardoor zal dat wat je echt wil op afstand worden gehouden.

Dus kan een paar keer diep in en uit ademen en de lucht voelen die in je lichaam komt en de lucht die je lichaam verlaat, in en uit waardoor je lichaam ontspant, helpen.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/04/Praten_in_de_eerste_persoon_tegen_jezelf_Slide_21.mp4

Praten in de eerste persoon tegen jezelf.

https://videos.files.wordpress.com/8ejPz1YI/hoe_te_praten_met_kinderen_over_persoonlijkheidsstoornissen-1.mp4

Alles is in orde

Ik zal oké zijn. Alles is in orde. Gewoon relaxen, ademen. Ik kan dit moment nemen om te relaxen, om te ontspannen, niets moet nu op dit moment worden gedaan.

Het is goed, alles gaat lukken. Alles komt uiteindelijk goed voor me, ook al begrijp ik het op dit moment niet gemakkelijk. Het is goed. Het komt goed. Alles gaat op den duur het beste werken.

Hier kan ik ontspannen.

Ontspannen is alles wat ik moet doen. Vervolgens kan ik eerst diep ademen, alles komt goed. Gewoon ontspannen en ademen, het is in orde dat het in orde is. Later kan ik elke keer dat ik me overweldigend voel opnieuw instellen op ontspanning. Ik kan gaan nadenken over dingen die me een goed gevoel geven.

Ik kan resetten terwijl ik ‘s nachts slaap. Ook kan ik beginnen met een goed gevoel. Ik kan beginnen met denken aan mooi makkelijk dingen.

Aan de ene kant kan ik nadenken over mooie, gemakkelijke dingen als ik me bewust word van piekeren of zorgen.

Het is goed, het is goed, en alles werkt perfect voor mij. Ik blijf blije gedachten denken, het is goed, het is goed. Anderen begrijpen het misschien niet, het is goed, het is in orde dat het niet hoeft te gebeuren.

Alles werkt goed voor me, het leven gaat heel goed. Ik kan mezelf kalmeren, ik kan mijn eigen beste vriend zijn. Bovendien kan ik mezelf helpen me beter te voelen.

In plaats van me te concentreren op de problemen, kan ik me concentreren op dingen die me een goed gevoel geven, ik kan mijn focus veranderen.

Wat me een goed gevoel geeft … Kijkend naar de wolken en de lucht, voel ik me goed, kijkend naar de wolken die voorbijgaan en veranderen als ze in de lucht bewegen, voel ik me ontspannen. Ik kan ademen als ik naar de lucht kijk en een moment neem om de wolken te zien passeren.

Het is in orde, alles werkt voor mij, het is goed.

Ik voel me goed wanneer ik naar muziek luister die ik leuk vind. Als ik op dat moment niet rond danst, voel ik mijn lichaam aan de binnenkant dansen, waardoor ik me goed voel. Nadenken over of letterlijk mijn lichaam bewegen zorgt ervoor dat ik me goed voel. Ik hou van de manier waarop ik me vrij voel als ik dans.

Ik hou van de manier waarop geweldige muziek mijn lichaam geïnspireerd laat bewegen. Daarbij hou ik van de manier waarop de gedachte lijkt te stoppen als ik geïnspireerd word om mijn lichaam naar geweldige muziek te brengen. Ik geniet van het kijken naar de natuur, als ik kijk naar bomen en vogels en groen gras of glinsterend water waardoor ik me ook goed voel.

Ik kan ontspannen en diep ademhalen als ik kijk naar hoe mooi de natuur is. Ik kijk graag naar alle prachtige kleuren die de natuur biedt. Ik hou van het moment waarop ik genoeg vertraag en echt alle verschillende kleuren zie die in de natuur voorkomen.

Het geeft me een goed gevoel om de natuur te waarderen.

Zelfs als ik de natuur nu niet kan zien, kan ik me dat voorstellen. Bovendien kan ik me voorstellen dat ik in een prachtig bos ben of een prachtige zonsondergang bewonder. Ik hou van het gevoel van zwemmen. Daarbij hou ik van hoe vrij en gewichtloos ik in het water voel. Ik hou van hoe koel het water op mijn huid voelt. Hoe het mijn lichaam omringt en mij ondersteunt.

Het is goed, alles is in orde. Ik kan erop vertrouwen dat alles gaat lukken. Ik vertrouw erop dat het proces van mijn leven heel goed verloopt. Het is in orde. Het is in orde. Het gaat heel goed met me. Ik ben tot nu toe heel veel gegroeid. Het gaat heel goed met me. Ik besteed veel meer tijd aan gelukkig zijn dan ooit tevoren. Het is goed. Leven is goed. Alles werkt erg goed voor mij. Het is goed. Het is goed.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen.

Praten in de eerste persoon tegen jezelf.

Eerste stap om uw traumapatronen te doorbreken! video

Volg de narcistische leider: narcisten neigen naar autoritair rechts.

Voor gevoel van eigenwaarde werk er herhaaldelijk aan.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren