Hoe doe je het werk om weer van jezelf te houden? +video

Hoe doe je het werk om weer van jezelf te houden? +video

Ben je je eigenwaarde en zelfvertrouwen verloren door narcistisch misbruik een psychische mishandeling? Na het lezen van dit Nederlandstalige boek Hoe doe je het werk? Ga je je weer meer van jezelf houden, geniet je weer meer van het leven en ben je meer gelukkig! “Hou weer van jezelf” door het werk te doen waarover het boek verhaalt brengt met zich mee dat je authentiek in je relaties wordt.

Hou weer van jezelf! Vind je zelfliefde terug na narcistisch misbruik.

Narcistisch misbruik is een complexe en destructieve vorm van psychische mishandeling. Het breekt je psyche af en komt helaas ontzettend vaak voor. Als je het volgende herkent, heb je met narcistisch misbruik te maken:

Als je ook maar 1 seconde aan jezelf denkt, noemt je narcistische of borderline partner en/of ouder je telkens weer ‘egoïstisch en gemeen’.

Alles draait om de ander: je mag alleen maar dienstbaar zijn; geven, geven, geven.

 Je mag jezelf niet liefhebben, voeden en beschermen. Je leerde namelijk dat je waardeloos bent.

Maar weet je wat? Je werd jarenlang waardeloos genoemd, maar je bent het niet!

Alle liefde die jij weggaf en nooit terugkreeg, ga jij nu aan jezelf geven!

je leert om jezelf liefde te gunnen, hou weer van jezzelf
Meer tools om van jezelf te houden op @zelfzorgHelp

Dit boek leert je de liefde in jezelf te vinden.

De grote innerlijke leegte die narcistisch misbruik in je achterliet, ga je nu van binnenuit voeden. Want alles wat je als mens nodig hebt, draag je van nature al in je mee: liefde, aandacht, waardering, begrip, goedkeuring, zorg en kracht.

Je perste altijd het laatste druppeltje uit je innerlijke bron om de ander tevreden te houden: je gaf alles en méér. Dát ga je nu aan jezelf geven:

Zoveel liefde als je de ander altijd gaf, geef je nu aan jezelf. Zo goed als je voor de ander zorgde, zo goed zorg je nu voor jezelf. Zoveel begrip, empathie en aandacht als je voor de ander had, heb je nu voor jezelf.

Je gaf altijd extra veel, maar nu is er dus ook extra veel om aan jezelf te geven!

waar en wanneer je wilt hou weer van jezelf
Lees dit boek en volg het advies

Inhoud van “Hoe doe je het werk? ”

Deze paperback en e-book leert je precies hoe je dat doet. Na het lezen van de verschillende hoofdstukken ga je steeds meer van jezelf houden.

Je krijgt tevens checklists, tips, oefeningen en opdrachten en referenties.

Handig: de opdrachten kun je maken en bewaren in de digitale leeromgeving. Je kunt dr Nicole vinden op Instagram en haar of ons eventuele vragen stellen. Alle links vind je in het menu.

Extra: mogelijkheid tot vragen stellen over het boek.

Te volgen waar en wanneer je, maar wilt.

Herstellen op je eigen tempo door de groeitaken te doen die je bovendien hier op de website vindt als je groeitaak intikt in de zoekfunctie.

Zo ziet je leven er straks uit! Hou weer van jezelf. Het boek leert je:

 Zelfliefde als basisrecht en maakt er eindelijk gebruik van.

 Bewustzijn dat je alle liefde en goeds waard bent.

 Jezelf instaat om open te staan om alle liefde en goeds toe te laten en te ontvangen.

 De werkelijke betekenis van liefde.

Vermogen om mild te zijn voor jezelf in plaats van streng.

De kracht om je innerlijke bron aan te boren, om zo goed voor jezelf te zorgen, zowel emotioneel, psychologisch, fysiek en spiritueel. Niet meer aan anderen weg te geven wat aan je toebehoort

Je eigen behoeften kennen en je vervult deze zelf en bent niet meer afhankelijk van anderen. Je niet meer schuldig te voelen, wanneer je voor jezelf kiest en van jezelf houdt. Ontdekken dat er eigenlijk een heel mooi mens in je schuilt en dat je er wél mag zijn!

Doe de groeitaken en hou weer van jezelf, je geniet weer van het leven en je bent weer gelukkig!

Gun jij jezelf dit liefdevolle cadeautje? Koop dan nu het Nederlandstalige boek van Dr Nicole Lepera en begin direct! Je kunt het tevens als ebook downloaden in pdf-formaat.

Ik hoop dat dit bericht je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Je commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling. Bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

alle teksten over zelfgenezing op narcisme.blog