Sterke Suggesties om te lezen over zelfliefde en narcisme.

Sterke Suggesties om te lezen over zelfliefde en narcisme.

Doorbreek je oude denkpatronen. Vind het ware geluk in jezelf. Hou van jezelf. Paperback

Een inspirerende handleiding om het ware geluk te vinden in jezelf in zelfliefde en narcisme achter je te laten.

Kunt u in alle eerlijkheid zeggen ‘ik houd van mezelf’? Of is dit soort liefde door allerlei ongelukkige gebeurtenissen niet meer mogelijk? Van jezelf houden, is toegeven: – Ik ben de enige die de pijn die ik voel kan stoppen.

Het is me om het even hoe het tot nu toe was:

Ik ben geen slachtoffer.

Bovendien heb ik de kracht om mijn leven te veranderen, ook al voel ik me op dit moment zwak, hulpeloos en gekwetst. Het hoeft niet altijd zo te blijven.

Ook neem ik mijn verdriet serieus, verdring mijn gevoelens en problemen niet. Ik luister naar de taal van mijn lichaam.

Ik bepaal mijn eigen grenzen, benut de kracht van de gedachte en hoef anderen niet dwangmatig te controleren.

Maar ook dwarsboom ik mezelf niet langer en heb geleerd: ‘wat ik denk, voel en doe telt. Ik ben belangrijk’.

(Ik) Hou van Mij. Van afhankelijkheidsrelaties en zelfhaat naar waarachtige liefde voor jezelf en de ander. Paperback.

Waarom zouden wij ons uitsloven, een leven lang, om te leren houden van anderen, en daarbij onszelf overslaan? Dat houdt toch geen steek? Waar komt die overtuiging vandaan dat houden van jezelf egoïstisch zou zijn?!

Hoe meer je houdt van jezelf:

des te meer je kunt houden van anderen.

meer liefde van anderen kun je binnen laten.

hoe meer liefde je toevoegt aan de planeet.

Bemin je naaste als jezelf. Houden van jezelf is Liefde. Houden van jezelf is levensnoodzakelijk. Iemand moet het doen!

Waarom het vragen aan een ander als je het zelf kunt doen? Omdat we niet geleerd hebben te houden van onszelf, heb ik dit boek samengesteld. Je zult jezelf doorheen de bladzijden van dit boek beter leren kennen en meer en meer liefhebben. De diamant die je bent zal weer beginnen te schitteren.

Die liefde en schittering voeg je toe aan de Wereld.

Liefde toevoegen op Aarde heeft helemaal niets met egoïsme te maken. Integendeel. Er komt Liefde bij! Als iedereen zou houden van zichzelf, dan zou er nergens nog oorlog zijn. Alleen maar Liefde. We zouden meteen globale vrede hebben op Aarde, wanneer elk levend wezen zou terugkeren naar zijn diepere waarde en naar zelfliefde, en zou zeggen, met diepe overtuiging: Ik hou van mij!

En dus ook van jou!

Dit boek is geen zweverig praatje over zelfliefde, maar een praktisch oefenboek. Als je zou houden van jezelf,

hoe:

zorg je dan voor je lichaam; welke gedachten en overtuigingen koester je dan;

ga je om met je emoties;

zorg je er voor dat je jezelf niet verliest in je relaties;

ga je om met je ziel?

Deze onderwerpen worden uitgebreid besproken, met tips voor praktische toepassingen. Liefde voor jezelf is een cadeau aan Jezelf. Zelfliefde is een cadeau aan de Ander. Liefde voor jezelf is een cadeau aan de Wereld.

foto cover book hou van jezelf

Hou van jezelf! Ontdek de kracht van eigenliefde en ga met zelfvertrouwen door het leven. Paperback.

Hoeveel hou jij van jezelf?
Niet op een narcistische, kijk-eens-hoe-geweldig-ik-ben-manier, maar wél met de nodige aandacht voor jezelf, zodat je met vertrouwen door het leven kunt gaan. Het soort liefde dat je een veilig en zelfverzekerd gevoel geeft en je inspireert om keuzes te maken die goed zijn voor je authentieke ik.

Toen wetenschapper David Hamilton besefte dat zijn gebrek aan eigenliefde hem op honderden subtiele en minder subtiele manieren dwarsboomde, besloot hij het meest recente onderzoek naar het functioneren van de hersenen, neurowetenschap en psychotherapeutische en persoonlijke ontwikkelingstechnieken te bestuderen.

Hij zag in dat eigenliefde evenveel te maken heeft met biologie als met psychologie.

Een gezonde eigenliefde zit namelijk bij de geboorte in onze genen, maar verdwijnt geleidelijk aan.

Wij mensen zijn gemaakt om contact te leggen met anderen, maar omdat we van onszelf vinden dat we niet goed genoeg zijn, doen we ons vaak anders voor dan we zijn om de liefde en aanvaarding van anderen te bemachtigen.

Maar het goede nieuws is dat we onze hersenen opnieuw kunnen programmeren. David heeft 27 handige oefeningen bedacht die hij eerst zelf uitprobeerde en nu in dit boek voorstelt, zodat ook jij:

– meer eigenliefde kunt voelen
– een sterke band kunt opbouwen met je echte ik
– gewaardeerd en gelukkig kunt worden
– sterkere en echtere relaties kunt opbouwen met anderen.

de helende kracht van acceptatie

De helende kracht van acceptatie. Vinden Door Te Stoppen Met Zoeken. E-boek.Hardcover.      Sterke Suggesties om te lezen over zelfliefde en narcisme.

Dit gaat verder dan de kracht van gedachten en intentie!

Heel veel mensen zitten vast in een relatie, een baan, hun familie, hun lijf of in hun hoofd. Ze zijn voortdurend in gevecht met de realiteit. Ze zijn ongelukkig met de omstandigheden waarin ze leven en wachten en hopen tot hun leven ooit weer aangenamer zal worden.

Maar waarom wachten op een beter leven, als werkelijk positieve verandering binnen handbereik ligt. De sleutel ligt niet in het leren veranderen van wat is, maar juist in het leren willen wat er is.

In “De helende kracht van acceptatie” laat Annemarie Postma zien waarom het zo belangrijk is om bewust te leven. Dit is vanuit omarming van de realiteit. Want hoe vaak lukt het jou om een week, of een dag, in volkomen aanvaarding te leven met je leven zoals het nu is?  Kun je leven met jezelf zoals je nu bent?

Annemarie ontdekte de helende werking die van werkelijke acceptatie uitgaat. Aanvaarding van het hier-en-nu neemt je innerlijke blokkades weg. Zo komt er nieuwe energie vrij om je leven op je eigen krachtige manier vorm te geven.

Met dit boek biedt Annemarie de sleutel voor persoonlijke verrijking en transformatie. Ze ontsluit de geheimen van het krachtige scheppingsprincipe: ACCEPTATIE!

Elementaire Deeltjes  – Narcisme E-boek

Voorbij het narcisme. E-boek in je relaties, familie en werk.  Sterke Suggesties om te lezen over zelfliefde en narcisme.

Uit het web. E-Boek. Een roman over narcisme.

Hou van jezelf! Ontdek de kracht van eigenliefde en ga met zelfvertrouwen door het leven. Paperback.   Sterke Suggesties om te lezen over zelfliefde en narcisme.

omdat je waard bent, nieuw licht op eigen liefde

Hoe zorg jij voor jezelf?

En dan hebben we het niet over heerlijke schoonheidsbehandelingen of nieuwe kleren. Ook hier op de redactie merken we dat we soms meer focus leggen op ‘externe vormen van zelfliefde’. Ook wij hebben onze nodige uurtjes (lees: dááágen) nodig gehad om echt naar binnen te keren en onze schaduwkant onder ogen durven komen. Het vergt een hoop lef, zelfkennis en verantwoordelijkheid.

cover boek  zelfliefde en narcisme
Klik op de foto voor meer info!

Dit is allemaal onderdeel van een veel duurzamere vorm van zelfliefde. Merel Teunis vertelt in Self Love Talk hoe jij langdurig een liefdevolle levensstijl voor jezelf kunt creëren. Self Love Talk is een boek boordevol mooie inzichten, prachtige quotes, simpele praktische tips en openhartige anekdotes over hoe jij meer liefde in jouw leven kunt brengen.

Ben jij klaar voor de puurste vorm van liefde? Je kunt het boek of het e-boek bestellen via bol.com op volgende links boek: 

paperback :https://bit.ly/35qkLh7

e-boek: https://bit.ly/36u7q73

Omdat je het waard bent. Nieuw licht op eigenliefde. Paperback.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Als je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling, bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling. Bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

alle artikels met boeken ebooks en dvd's op narcisme.blog