Ken de kenmerken van volwassen kinderen van narcisten om te veranderen.

Kenmerken van volwassen Kinderen en niet-gekozenen in een relatie met een narcistische ouder

Volwassen Kinderen van narcisten zullen meestal weten dat er iets mis was met hun jeugd of dat hun ouders op de een of andere manier anders waren. Door dit soort opvoeding dat ze gehad hebben ze kenmerken van volwassen kinderen van narcisten.

Ze herkennen hun ouders misschien niet echt zoals ze waren of zijn. Dit brengt hen in het nadeel omdat, totdat ze narcisme en manipulatie van de geest begrijpen, in aanzienlijke moeilijkheden in hun leven zullen meemaken  zonder te weten waarom.

Als je op de hoogte bent van de kenmerken van volwassen kinderen van narcisten dan ga je meer over je situatie begrijpen.

Kenmerken van volwassen Kinderen en niet-gekozenen in een relatie met een narcistische ouder.

Een volwassen kind is een term die vaak gebruikt om een ​​volwassen volwassene die werd blootgesteld aan emotioneel, fysiek of seksueel misbruik als kind te beschrijven.

De term “Adult Children” “Volwassen kinderen” werd voor het eerst door zelfhulpgroepen die  de volwassen kinderen van alcoholische ouders ondersteunen gebruikt.

Echter, door de jaren heen, wordt de term  algemeen gebruikt voor alle volwassen kinderen die opgroeiden in gewelddadige huizen of disfunctionele families.

Daarom kan de termen “volwassen kind” of “volwassen kinderen” gaan over degenen die opgroeiden in een huis met een narcistische persoonlijkheid-gestoorde ouder.

We verwijzen vaak naar meerderjarige kinderen als de Unchosen’s – Niet-gekozenen.

Unchosen “niet-gekozenen” zijn mensen die een familieband hebben met een persoon die lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis.

Ze heten “unchosen” omdat ze geen andere keuze hebben dan een relatie aangaan met een ouder die een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft.

Unchosen of niet-gekozenen omvatten kinderen, ouders, broers en zussen of familieleden van een persoon die lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis.

Kenmerken van volwassen kinderen/ Niet-Gekozenen.

De volgende 13 kenmerken van volwassen kinderen werd gemaakt door Dr. Janet G. Woititz in haar 1983 boek “volwassen kinderen van alcoholisten”.

Kenmerken van Volwassen Kinderen van narcisten

 1. vragen voortdurend goedkeuring en bevestiging.
 2. hebben het gevoel dat ze anders zijn dan andere mensen.
 3. zijn ofwel super verantwoordelijk of super onverantwoordelijk.
 4. gissen naar wat normaal is.
 5. hebben moeite met het volgen van een project van het begin tot einde.
 6. liegen doen ze als het net zo makkelijk zou zijn om de waarheid te vertellen.
 7. oordelen zichzelf zonder genade.
 8. hebben moeite met plezier.
 9. neem zichzelf zeer serieus.
 10. hebben moeite met intieme relaties.
 11. overdreven reageren op veranderingen waarover ze geen controle hebben.
 12. hebben de neiging om zichzelf op te sluiten in een handelwijze zonder serieus rekening te houden met alternatief gedrag of mogelijke gevolgen.
 13. zijn uiterst loyaal, zelfs als er bewijs is dat loyaliteit onverdiend is

Deze impulsiviteit leidt tot verwarring, zelfhaat en verlies van controle over hun omgeving. Als gevolg daarvan spenderen ze enorm veel tijd aan het opruimen van de rommel.

Als je een gesprek wenst, contacteer over de kenmerken van volwassen kinderen van narcisten met me zend me dan een persoonlijke boodschap. Voordat je dat doet als dat mogelijk en veilig is voor u, geef commentaar, like en share dit artikel.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

e-book

e-book

Wanneer je de Engelse taal goed begrijpt kun je verder werken door alle modules van Narp te gebruiken en coaching krijgen vanuit het Internationale forum.  Je kunt lid worden van het online NARP programma door hier op de link te klikken.

Quantum Healing Starter Pack

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%