Ken de kenmerken van volwassen kinderen van narcisten om te veranderen.

Volwassen Kinderen van narcisten zullen meestal weten dat er iets mis was met hun jeugd of dat hun ouders op de een of andere manier anders waren. Door dit soort opvoeding dat ze gehad hebben ze kenmerken van volwassen kinderen van narcisten.

Ze herkennen hun ouders misschien niet echt zoals ze waren of zijn. Dit brengt hen in het nadeel omdat, totdat ze narcisme en manipulatie van de geest begrijpen, in aanzienlijke moeilijkheden in hun leven zullen meemaken  zonder te weten waarom.

Als je op de hoogte bent van de kenmerken van volwassen kinderen van narcisten dan ga je meer over je situatie begrijpen.

Kenmerken van volwassen Kinderen en niet-gekozenen in een relatie met een narcistische ouder.

Een volwassen kind is een term die vaak gebruikt om een ​​volwassen volwassene die werd blootgesteld aan emotioneel, fysiek of seksueel misbruik als kind te beschrijven.

De term “Adult Children” “Volwassen kinderen” werd voor het eerst door zelfhulpgroepen die  de volwassen kinderen van alcoholische ouders ondersteunen gebruikt.

Echter, door de jaren heen, wordt de term  algemeen gebruikt voor alle volwassen kinderen die opgroeiden in gewelddadige huizen of disfunctionele families.

Daarom kan de termen “volwassen kind” of “volwassen kinderen” gaan over degenen die opgroeiden in een huis met een narcistische persoonlijkheid-gestoorde ouder.

 

We verwijzen vaak naar meerderjarige kinderen als de Unchosen’s – Niet-gekozenen.

 

Unchosen “niet-gekozenen” zijn mensen die een familieband hebben met een persoon die lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis.

Ze heten “unchosen” omdat ze geen andere keuze hebben dan een relatie aangaan met een ouder die een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft.

Unchosen of niet-gekozenen omvatten kinderen, ouders, broers en zussen of familieleden van een persoon die lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis.

 

Kenmerken van volwassen kinderen/ Niet-Gekozenen.

De volgende 13 kenmerken van volwassen kinderen werd gemaakt door Dr. Janet G. Woititz in haar 1983 boek “volwassen kinderen van alcoholisten”.

 

Kenmerken van Volwassen Kinderen van narcisten

 1. vragen voortdurend goedkeuring en bevestiging.
 2. hebben het gevoel dat ze anders zijn dan andere mensen.
 3. zijn ofwel super verantwoordelijk of super onverantwoordelijk.
 4. gissen naar wat normaal is.
 5. hebben moeite met het volgen van een project van het begin tot einde.
 6. liegen doen ze als het net zo makkelijk zou zijn om de waarheid te vertellen.
 7. oordelen zichzelf zonder genade.
 8. hebben moeite met plezier.
 9. neem zichzelf zeer serieus.
 10. hebben moeite met intieme relaties.
 11. overdreven reageren op veranderingen waarover ze geen controle hebben.
 12. hebben de neiging om zichzelf op te sluiten in een handelwijze zonder serieus rekening te houden met alternatief gedrag of mogelijke gevolgen.
 13. zijn uiterst loyaal, zelfs als er bewijs is dat loyaliteit onverdiend is.

Deze impulsiviteit leidt tot verwarring, zelfhaat en verlies van controle over hun omgeving. Als gevolg daarvan spenderen ze enorm veel tijd aan het opruimen van de rommel.

 

Als je een gesprek wenst, contacteer over de kenmerken van volwassen kinderen van narcisten met me zend me dan een persoonlijke boodschap. Voordat je dat doet als dat mogelijk en veilig is voor u, geef commentaar, like en share dit artikel.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

 

 

emotionele afhankelijkheid loslaten cover boek

e-book

 

Vergroot de veerkracht in jezelf en je team

e-book

 

een veer in verschillende kleuren voor vergroot je emotionele veerkracht cover boek

Wanneer je de Engelse taal goed begrijpt kun je verder werken door alle modules van Narp te gebruiken en coaching krijgen vanuit het Internationale forum.  Je kunt lid worden van het online NARP programma door hier op de link te klikken.

Quantum Healing Starter Pack

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik voor meer info

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”.

Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd, hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon, en zelfs als ze nog steeds in je leven zijn.

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten en hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik (dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!)

klik voor meer info

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar steeds een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Je krijgt ook een aantal spannende bonussen wanneer u nu inschrijft! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”, die een uitstekend startpunt biedt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Geef een reactie, vraag of antwoord.