Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Schrijf in, abonneer en volg ons gratis.

Aanmelden en volgen met een abonnement op deze website.

Sinds december 2018 wordt een groeiend aantal lezers van “narcisme.blog” op onze website vrijwillig gevraagd hun e-mailadres en naam in te schrijven. Dit is het nemen van een abonnement en de mogelijkheid vind je aan de onder van elk artikel. Daardoor krijg je telkens als er een nieuw artikel gepubliceerd wordt een email om je hiervan te verwittigen.

Dan krijg je de melding: Gelukt! Er is zojuist een e-mail naar je verzonden om je abonnement te bevestigen. Bekijk de e-mail en klik op “Volgen bevestigen’ of verzenden om je in te schrijven.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Hier vind je dus geen pop-ups die je leeservaring onderbreken om je in te schrijven.

Wanneer je je inschrijft kunnen we meer weten hoe lezers de site gebruiken. Dit soort gegevens kunnen ons helpen terug meer lezers te genereren ter ondersteuning van de kwaliteit en onafhankelijkheid van onze blogs.

Het staat gebruikers nog steeds vrij om alles gratis wat we publiceren te lezen: dit is geen betaalmuur, noch een stap om er een te maken. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot eerlijke en feitelijke blogs. Aan de andere kant vinden we het een ondemocratische trend dat om specifieke informatie te kunnen lezen lezers moeten betalen.

Waarom ons gratis volgen, inschrijven of een abonnement nemen?

Door te abonneren krijgen lezers een betere ervaring van onze website. Geabonneerde gebruikers laten meer opmerkingen achter en krijgen meer een totaalbeeld over deze site.

Ingeschreven volgers ontvangen dan ook een email als er gereageerd wordt op hun commentaar.

Als je “narcisme.blog” steunt, hetzij via een abonnement of een aankoop via bol.com, of een aankoop van een product van MTE of een recente donatie hebt geleverd, betekent dit dat je de kwetsbaarsten helpt om zich te kunnen herstellen van misbruik, of mensen helpt die op een zeer kwetsbaar punt staan in hun leven.

Deze mensen kunnen “narcisme.blog” lezen zonder dat dit leidt tot email verkeer, want misschien worden ze getraceerd door een narcist in hun leven. Uw veiligheid is immers een prioriteit. We raden dan ook aan uw devices regelmatig te controleren op tracering en regelmatig goede wachtwoorden te kiezen voor uw verschillende devices en app’s.

meer info over NARP

Waarom inschrijven op zelfzorgHelp belangrijk is

We willen dat “narcisme.blog” zoveel mogelijk lezers bereikt om effect te hebben op de samenleving. Dit betekent dat we geen betaalmuur hebben op “narcisme.blog” en dat lezers altijd een “narcisme.blog” verhaal kunnen vinden zonder dat ze hoeven te betalen om het te lezen. Maar onafhankelijk en kwalitatief publiceren is duur om te produceren en zeer arbeidsintensief. We publiceren tenslotte niet om geld te verdienen, maar om een verschil te kunnen maken voor mensen. Ook als een soort terugbetaling aan de samenleving uit dank voor onze persoonlijke groei. En om af te dalen uit onze eigen denkwereld en blijvend open te staan voor de kwetsbaarsten.

Wie anders dan diegenen die trauma en complex trauma meemaken of hebben meegemaakt zijn de kwetsbare mensen op dit moment?

Hoe anders kan generationeel misbruik stoppen? Hoe anders kunnen we een samenleving bewust maken van de problematieken die dit generationeel misbruik in standhouden? Met jou anders kunnen we partnergeweld, kindermisbruik, ouderverstoting en wantoestanden in bijzondere jeugdzorg stoppen? Met zijn allen kunnen we kinderarmoede stoppen als we onze ervaringen niet met elkaar delen en elkaar op kritieke momenten in ons leven steunen? Hoe anders kunnen we bekomen dat ons uitgemergeld gerechtsapparaat functioneert in het belang van onze kinderen?

We zijn afhankelijk van een verschillende bronnen van inkomsten en in toenemende mate, van het inkomen dat we ontvangen van lezers die ervoor kiezen narcisme.blog te steunen door een vrijwillig bij te dragen. We hebben ook het aantal advertenties tot het minimum beperkt om de leeservaring te verbeteren.

Door eenvoudig in te schrijven via WordPress kunnen we ook onze kosten beperken en hebben we zekerheid dat uw e-mailadres niet voor andere doeleinden wordt gebruikt.

Ons concentreren op inhoud en lezerservaring!

Doordat WordPress je dan een automatische verwittiging stuurt van een nieuwe publicatie kunnen we ons concentreren op de inhoud en ranking van onze website en niet op het promoten via email van onze website.

Daarmee krijgen we een vast lezerspubliek die artikels helemaal lezen en hopelijk onze ervaringen gebruiken om tot zelfgenezing te komen. Ze kunnen dan kleine stappen zetten in die richting van herstel. Maar het laat ons ook meer weten over hoe vast lezers onze artikels gebruiken, zodat we ze kunnen verbeteren.

Dit heeft niet alleen er voor gezorgd dat ons vast lezerspubliek blijft groeien, maar ook gedurende hun herstelperiode regelmatig naar onze website terugkeren. Bovendien merken we ook dat de duur van het verblijf op onze website is gestegen. In het bijzonder stellen we vast dat onze lezers meestal 2 artikels volledig lezen! Daardoor hebben we ook een invloed en bereiken we onze doelstelling dat onze lezers werken aan hun herstel.

Een groeiend vast lezerspubliek gedurende een jaar ontwikkelen is immers onze doelstelling.

We doen dit door regelmatig nieuwe artikels te plaatsen. Bovendien doen we dit ook door oude artikels up te daten en door onze Privé-Groep zelfgenezing voor Volwassen kinderen van een narcist op Facebook. Wanneer je kiest voor de optie zelfgenezing mag je rekenen op een herstelperiode van 1 jaar.

Wanneer je ervoor gekozen hebt om je (gratis) te abonneren, beheren we alle persoonlijke gegevens die van u zijn verzameld in overeenstemming met ons privacybeleid.

We streven er altijd naar om zoveel mogelijk met onze “zelfgenezers” lezers samen te werken. Daarom zullen we lezers verder gratis op de hoogte blijven houden. We verwelkomen nieuwe gedachten op persynjohan@gmail.com en op mie.declercq@gmail.com.

Het zijn immers die “zelfgenezers” lezers die de beweging verder zetten voor zelfgenezing van traumaherstel.

Het zijn vooral diegenen in de zelfgenezersbeweging die het bewustzijn in de samenleving door hun voorbeeldfunctie een cultuuromslag kunnen bevorderen in alle domeinen die trauma en complex trauma veroorzaken.

Bedankt en blijf alsjeblieft verder lezen van “narcisme. blog” en ons volgen op sociale media.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Ik herinner je er aan om je te abonneren op mijn YouTubekanaal hieronder als je dat nog niet hebt gedaan, en mijn video’s ook te delen met andere mensen waarvan je denkt dat ze door hen kunnen worden geholpen. Ik zou dat erg op prijs stellen omdat het helpt om deze missie te verspreiden – dat we echt kunnen genezen van narcistisch misbruik op ongelooflijk krachtige manieren en in bij veel mensen door het gebruik van zelfgenezingstools.


door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees