Nooit 21 jaar – volwassen in de ogen van de narcistische ouder.

Nergens is normaliteit krachtiger dan in de mijlpalen van elke cultuur: wanneer je volwassen wordt.

Je rijbewijs ophalen. Uitgaan op je eerste date. Alleen wonen. Volwassen in de ogen van de narcistische ouder, hoe word je dat?

Hoe meer een narcistische ouder zijn eigen leven heeft geflikt, des te terughoudender ze zijn om je normale, voor de leeftijd passende vrijheden toe te staan.

Alleen, omdat de narcistische vader spijt had dat hij met zijn tienerfanaat was uitgekleed nadat ze de middelbare school hadden afgerond, was geen excuus om haar te sletten, haar te schamen en haar niet te laten gijzelen.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie.
Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/375104

Hoe zit dat als kind volwassen in de ogen van de narcistische ouder worden?

Natuurlijk, haar huwelijk eindigde in een scheiding. Veel startershuwelijken van kinderen van narcistische ouders.

Grote God! Het was niet hun schuld!

Ik denk dat hij zijn eigen ouders de schuld heeft gegeven voor het hele eerste fiasco van het huwelijk.

En hij zou verdoemd zijn als jij levensfouten zou maken die hem misschien niet zo goed zouden kunnen uitkomen.

Je falen is hun falen. Jouw succes is hun succes. En falen, voor een narcist, is geen optie. De levensfouten die ze zelf maken zijn vanzelfsprekend de fout van een ander.

Uitstekende rationalisatie om elk moment een molecuul van jouw bestaan ​​te beheersen en dus nooit volwassen in de ogen van de narcistische ouder te zijn. 

Ken de kenmerken van volwassen kinderen van narcisten om te veranderen.

Wat vinden de buren en familieleden tenslotte!?

En ten tweede, zij zijn de volwassene denken ze. Jij niet. Niet nu. Ook niet over vijf jaar. Zelfs niet in vijf decennia. Nooit!

Helaas zet het over van generatie tot generatie als je er niets aan doet. Je kunt het stoppen. Als je die kracht hebt? Heb je daaraan ooit gedacht?

Ik kijk uit naar de lezing van uw opmerkingen en vragen in de commentaren. Meer bewustzijn over narcisme bevorderen betekent dat je nu dit artikel gaat delen, zoals ander al gedaan hebben. Dank u wel.
Delen is zorgzaam

Bekijk het nieuwe programma van Melanie Tonia Evans.

Breken met je ouders. Marloes Hospes

De immateriële erfenis van een narcist.

Het erfgoed van een liefdeloze opvoeding.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing

De verhalen van het ego en het werken aan het ego.

Estimated reading time: 4 minutes Annemie hier, De video/artikel van vandaag gaat over het ego en in het bijzonder over… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing

6 Stappen om het ego te verzachten met egowerk (groeitaak)

Estimated reading time: 11 minutes Ik leer veel over egowerk. Ik heb ontdekt dat het een van de krachtigste hulpmiddelen is… Read More

 • complex trauma
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • trauma

Hoe narcistische moeders CPTSS veroorzaken

De link tussen narcistische moeders en CPTSD Complexe posttraumatische stressstoornis en narcistisch emotioneel misbruik. Als we denken aan posttraumatische stressstoornis… Read More

%%footer%%