Inspirerende bronnen van gezonde zelfliefde. deel 1

Inspirerende bronnen van gezonde zelfliefde. deel 1

Degenen die de achtergrond van deze narcistische nachtmerrie overleven, moeten de tijd nemen om uit te zoeken wie ze in werkelijkheid zijn en inspiratie voor zelfliefde vinden.

inspirerende bronnen van gezonde zelfliefde
Transforming Family of Origin Wounds

Het is zeker niet wat hun narcistische moeder op hen projecteerde. Dat kwam uit haar donkere onbewuste. Sommigen van hen vinden dat hoogwaardige psychotherapie hen helpt hun pijn te erkennen. Ze ervaren genezing als ze een sterke therapeutische alliantie kunnen bewerkstelligen.

Andere vormen van genezing zijn het leren om de geest tot rust te brengen, zachte yoga en natuurlijk het gebruik van je vele creatieve gaven.

Zelfzorg is het begin van dit proces – de slaap krijgen die je nodig hebt en verdient, tijd nemen voor jezelf om je creativiteit te gebruiken op elke manier die je plezier en vrede geeft. Je herontdekt je ware aard.

Dit proces gaat je hele leven door. Vandaar dat het belangrijk is dat je veel leest, mediteert en je eigen mening vormt. Onderneem daarom nu actie. En zoek inspiratie voor zelfliefde.

foto cover boek a new model

A New Model What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like Paperback.

Een van de meest uitgesproken stemmen van de vrouwen van vandaag siert de cover van tijdschriften.   Erken hun persoonlijke schoonheid want ze bereiken  hun hoogste dromen op een warm, en inspirerende manier.

Voluptueuze schoonheid Ashley Graham is professioneel model sinds de leeftijd van dertien.

Ontdekt bij een winkelcentrum in Nebraska door de Cosmopolitan en de Britse Vogue, en de eerste maat ter wereld. Het gezicht van merken zoals H & M Studio, zij is ook een jurylid voor America’s Next Topmodel.

En dat is alleen het begin van dit buitengewone talent. Ashley leidt een nieuwe generatie vrouwen en baanbrekende sloopstereotypen, transformeert onze idealen over lichaamsbeeld en wat modieus en mooi is.

Een vrouw die weet hoe een vrouw te zijn, zij is de stem voor de positiviteitsbeweging van het lichaam en een rolmodel voor alle vrouwen, ongeacht hun individuele lichaamstype, vorm of gewicht.

In deze verzameling van verhelderende, provocerende essays geïllustreerd met een dozijn foto’s, deelt Ashley haar perspectief op hoe te evolueren rond het lichaam, hoe het imago evolueert.

Inmiddels hebben we nog steeds werk te doen; de fun-en-stress van een carrière in de wereld van de  mode; haar leven voor modellering; en haar pad om de omvang van de wereld te accepteren.

Terwijl ze over haar successen en tegenslagen praat, biedt Ashley ondersteuning, zelfvertrouwen en motiverende vaardigheden, vanuit het gezondste en mooiste van haarzelf.

foto cover boek Salvador Dali

Salvador Dali opkomst en ondergang van een geniale gek Paperback

Is Dalí gek? Geniaal? Of goddelijk? Als hij acht jaar is, kleedt hij zich als een meisje en schildert ‘rotte mensen’ op deksels van hoedendozen. De paus vraagt hem de Bijbel te illustreren.

Dalí smeert een streep verf over de blote kont van Dildode- Stijve en zet er zijn handtekening onder.

De paus is zo onder de indruk dat hij het ‘kunstwerk’ zegent met heilig water. Dalí wordt beroemder dan Dalí zelf. Hij verzamelt wc-brillen en houdt seksfeestjes met de groten der aarde, terwijl hij harde winden laat.

on life fashion cover book

On life Anna over fashion, beauty, reizen, vriendschap, zelfvertrouwen en de liefde. Paperback. Ebook.

Persoonlijke verhalen over fashion, beauty, reizen, vriendschap, zelfvertrouwen en de liefde.

Na haar succesvolle eerste boek On Top, lanceert Anna Nooshin nu On Life. In dit prachtig vormgegeven boek geeft Anna een inkijkje in haar waanzinnige leven.

En gunt ze haar lezers een blik in haar polaroid-boeken, een archief dat ze de afgelopen tien jaar heeft opgebouwd. In On Life gaat Anna Nooshin in gesprek met de mensen die het dichtst bij haar staan.

Op deze manier maak je op een heel persoonlijke manier kennis met haar inspiratiebronnen.

Eerlijk en authentiek als altijd laat Anna zien hoe ook jij je dromen waar kunt maken. Je wordt daarbij uitgedaagd om voor jezelf op te schrijven welke doelen je wilt bereiken en wat er op jouw bucketlist moet staan.

Hoe je fysieke pijn te genezen en terwijl je leven heropbouwen na narcistisch misbruik?

Hoe zorg jij voor jezelf?

En dan hebben we het niet over heerlijke schoonheidsbehandelingen of nieuwe kleren. Ook hier op de redactie merken we dat we soms meer focus leggen op ‘externe vormen van zelfliefde’. Ook wij hebben onze nodige uurtjes (lees: dááágen) nodig gehad om echt naar binnen te keren en onze schaduwkant onder ogen durven komen. Het vergt een hoop lef, zelfkennis en verantwoordelijkheid.

cover  boek
Klik op de foto voor meer info

Dit is allemaal onderdeel van een veel duurzamere vorm van zelfliefde.Merel Teunis vertelt in Self Love Talk hoe jij langdurig een liefdevolle levensstijl voor jezelf kunt creëren. Self Love Talk is een boek boordevol mooie inzichten, prachtige quotes, simpele praktische tips en openhartige anekdotes over hoe jij meer liefde in jouw leven kunt brengen.

Ben jij klaar voor de meest pure vorm van liefde?Je kunt het boek of het e-boek bestellen via bol.com op volgende links boek: 

paperback :https://bit.ly/35qkLh7

e-boek: https://bit.ly/36u7q73

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikels over zelfzorg