cover boek De herontdekking van het ware zelf

Paperback   Ebook

Paperback

EBOOK

Paperback

Paperback

Paperback  EBOOK

Paperback

Paperback  EBOOK

Paperback  EBOOK

Paperback  EBOOK

Paperback

Paperback  EBOOK

Paperback  EBOOK

Paperback

Paperback  EBOOK

Paperback  EBOOK

Paperback  EBOOK

Paperback

Paperback

Paperback 

Paperback  EBOOK

EBOOK

Paperback  EBOOK

Paperback

Paperback

Paperback  EBOOK

Paperback  EBOOK

Paperback

Paperback  EBOOK

Bekijk ook deze:

Respectvol van mening verschillen

Terwijl ik dit artikel schrijf weet ik dat niet iedereen die dit leest het met mij eens is. Ik respecteer dat. Maar de laatste paar jaar van mijn leven is zeer gericht om ervoor te zorgen dat mensen die kwetsbaar zijn daadwerkelijk de informatie die ze nodig hebben krijgen om hen te helpen een deel van hun macht terug te nemen en om kwetsbare mensen te beschermen.

Dus nogmaals ik respecteer dat velen van jullie misschien een verschil van mening hebben en dat is absoluut prima. Zij kunnen hun ideeën daarover uitwisselen als dat met respect wordt gedaan want dat is de enige manier waarop we gaan samenleven in dit land, in deze wereld.

Ik zie een gemeenschappelijke menselijkheid en ik zie in ieder mens gedeelde strijd en gedeelde pijn, maar we moeten de systemen ontmantelen die mensen systemisch onderdrukken en mensen bevoorrechten ten opzichte van anderen.

Ik ben bereid om dit uit te houden want ik denk dat iedereen en overal, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen een beter uitzicht op een meer vreedzame en rechtvaardige wereld verdienen.

You may also like...

3 Comments

  1. Ik las, als “slachtoffer”, Ratgevallen. Toen ik de boekenreeks (Ratgevallen en Ratgevallen 2.0) las, kon ik de naam van m’n partner invullen waar het woordje “rat” stond en het was 1 en al herkenning. Het boek ging over “mijn” narcist… 2 jaar, na het lezen ervan, zette ik de stap om weg te gaan…

  2. Goed gedaan minkatje. Erg moedig!

  3. Dankjewel Johan, maar het is een strijd. Dagelijks. Minuut, uur, dag, week, maand, alles staat even “on hold”. Het is bikkelhard, los te laten waar je van droomde. Waar je hebt voor gewerkt, waar je hebt naar gestreefd. Waar je hebt in geïnvesteerd. Waar ik me heb voor ingezet. Bikkelhard is het

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!