Meest gelezen boeken over narcisme

cover boek De herontdekking van het ware zelf

Paperback   Ebook

 

cover boek het helen van je innerlijke kind

 

Paperback

 

 

EBOOK

 

BIFF Snelle reacties op mensen met een hoog conflict, hun persoonlijke aanvallen, vijandige e-mail en uitroeiing van sociale media

 

Paperback

 

 

cover foto boek het miskende kind in onszelf

 

Paperback

Boek voorbij het narcisme van Mjon van Oers

 

Paperback  EBOOK

''Waarom gaat het altijd over jou?'' Omgaan met narcisme en egocentrisme bij anderen

Paperback

Will I Ever Be Good Enough? EBOOK Tooltip Healing the Daughters of Narcissistic Mothers

 

Paperback  EBOOK

foto cover book You can trive after narcissistic abuse

Paperback  EBOOK

High-Conflict Custody Battle Protect Yourself and Your Kids from a Toxic Divorce, False Accusations, and Parental Alienation

 

Paperback  EBOOK

De immateriele erfenis van een narcist

Paperback

foto cover van boek De verborgen dynamiek van familiebanden met familieopstellingen oude patronen blootleggen en oplossen

 

Paperback  EBOOK

 

Human Magnet Syndrome Why We Love People Who Hurt Us

 

Paperback  EBOOK

Hij/zij was de liefste...maar ook de ergste...

Paperback

 

De draad weer oppakken trauma- en rouwverwerking

 

Paperback  EBOOK

 

cover boek emdr toolbox

 

Paperback  EBOOK

 

 

Paperback  EBOOK

 

 

 

Handboek EMDR een geprotocolleerde behandelmethode voor de gevolgen van psychotr

 

Paperback

 

Vraagbaak EMDR oplossingen en tips voor emdr-behandelingen

 

Paperback

Praktijkboek EMDR casusconceptualisatie en specifieke doelgroepen

 

Paperback 

EMDR EBOOK Tooltip de meest effectieve traumatherapie

 

Paperback  EBOOK

 

cover boek Casusboek EMDR

EBOOK

 

Het gaslighteffect Verborgen narcisme

 

Paperback  EBOOK

 

cover boek psychopathie te lijf

 

Paperback

 

trauma voor het leven

 

Paperback

 

cover boek Destructieve relaties op de schop EBOOK Tooltip psychopathie herkennen en hanteren

Paperback  EBOOK

 

 

Paperback  EBOOK

 

emotional blackmail

Paperback

 

stop met aardig zijn

Paperback  EBOOK

Bekijk ook deze:

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Bekijk nu de Engelstalige ontwikkelingsprogramma’s van  Melanie het nieuwe herstelprogramma, het Quantum Healing Starter Pack,  The Empowered Self Course   en het Transforming Family of Origin Wounds-programma.

Respectvol van mening verschillen

Terwijl ik dit artikel schrijf weet ik dat niet iedereen die dit leest het met mij eens is. Ik respecteer dat. Maar de laatste paar jaar van mijn leven is zeer gericht om ervoor te zorgen dat mensen die kwetsbaar zijn daadwerkelijk de informatie die ze nodig hebben krijgen om hen te helpen een deel van hun macht terug te nemen en om kwetsbare mensen te beschermen.

Dus nogmaals ik respecteer dat velen van jullie misschien een verschil van mening hebben en dat is absoluut prima. Zij kunnen hun ideeën daarover uitwisselen als dat met respect wordt gedaan want dat is de enige manier waarop we gaan samenleven in dit land, in deze wereld.

Ik zie een gemeenschappelijke menselijkheid en ik zie in ieder mens gedeelde strijd en gedeelde pijn, maar we moeten de systemen ontmantelen die mensen systemisch onderdrukken en mensen bevoorrechten ten opzichte van anderen.

Ik ben bereid om dit uit te houden want ik denk dat iedereen en overal, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen een beter uitzicht op een meer vreedzame en rechtvaardige wereld verdienen.

3 Feedbacks on “Meest gelezen boeken over narcisme”

  1. Ik las, als “slachtoffer”, Ratgevallen. Toen ik de boekenreeks (Ratgevallen en Ratgevallen 2.0) las, kon ik de naam van m’n partner invullen waar het woordje “rat” stond en het was 1 en al herkenning. Het boek ging over “mijn” narcist… 2 jaar, na het lezen ervan, zette ik de stap om weg te gaan…

  2. Dankjewel Johan, maar het is een strijd. Dagelijks. Minuut, uur, dag, week, maand, alles staat even “on hold”. Het is bikkelhard, los te laten waar je van droomde. Waar je hebt voor gewerkt, waar je hebt naar gestreefd. Waar je hebt in geïnvesteerd. Waar ik me heb voor ingezet. Bikkelhard is het 😔

Geef een reactie, vraag of antwoord.