Meest gelezen boeken over narcisme

cover boek De herontdekking van het ware zelf

Paperback   Ebook

 

cover boek het helen van je innerlijke kind

 

Paperback

 

 

EBOOK

 

BIFF Snelle reacties op mensen met een hoog conflict, hun persoonlijke aanvallen, vijandige e-mail en uitroeiing van sociale media

 

Paperback

 

 

cover foto boek het miskende kind in onszelf

 

Paperback

Boek voorbij het narcisme van Mjon van Oers

 

Paperback  EBOOK

''Waarom gaat het altijd over jou?'' Omgaan met narcisme en egocentrisme bij anderen

Paperback

Will I Ever Be Good Enough? EBOOK Tooltip Healing the Daughters of Narcissistic Mothers

 

Paperback  EBOOK

foto cover book You can trive after narcissistic abuse

Paperback  EBOOK

High-Conflict Custody Battle Protect Yourself and Your Kids from a Toxic Divorce, False Accusations, and Parental Alienation

 

Paperback  EBOOK

De immateriele erfenis van een narcist

Paperback

foto cover van boek De verborgen dynamiek van familiebanden met familieopstellingen oude patronen blootleggen en oplossen

 

Paperback  EBOOK

 

Human Magnet Syndrome Why We Love People Who Hurt Us

 

Paperback  EBOOK

Hij/zij was de liefste...maar ook de ergste...

Paperback

 

De draad weer oppakken trauma- en rouwverwerking

 

Paperback  EBOOK

 

cover boek emdr toolbox

 

Paperback  EBOOK

 

 

Paperback  EBOOK

 

 

 

Handboek EMDR een geprotocolleerde behandelmethode voor de gevolgen van psychotr

 

Paperback

 

Vraagbaak EMDR oplossingen en tips voor emdr-behandelingen

 

Paperback

Praktijkboek EMDR casusconceptualisatie en specifieke doelgroepen

 

Paperback 

EMDR EBOOK Tooltip de meest effectieve traumatherapie

 

Paperback  EBOOK

 

cover boek Casusboek EMDR

EBOOK

 

Het gaslighteffect Verborgen narcisme

 

Paperback  EBOOK

 

cover boek psychopathie te lijf

 

Paperback

 

trauma voor het leven

 

Paperback

 

cover boek Destructieve relaties op de schop EBOOK Tooltip psychopathie herkennen en hanteren

Paperback  EBOOK

 

 

Paperback  EBOOK

 

emotional blackmail

Paperback

 

stop met aardig zijn

Paperback  EBOOK

Bekijk ook deze:

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Bekijk nu de Engelstalige ontwikkelingsprogramma’s van  Melanie het nieuwe herstelprogramma, het Quantum Healing Starter Pack,  The Empowered Self Course   en het Transforming Family of Origin Wounds-programma.

Respectvol van mening verschillen

Terwijl ik dit artikel schrijf weet ik dat niet iedereen die dit leest het met mij eens is. Ik respecteer dat. Maar de laatste paar jaar van mijn leven is zeer gericht om ervoor te zorgen dat mensen die kwetsbaar zijn daadwerkelijk de informatie die ze nodig hebben krijgen om hen te helpen een deel van hun macht terug te nemen en om kwetsbare mensen te beschermen.

Dus nogmaals ik respecteer dat velen van jullie misschien een verschil van mening hebben en dat is absoluut prima. Zij kunnen hun ideeën daarover uitwisselen als dat met respect wordt gedaan want dat is de enige manier waarop we gaan samenleven in dit land, in deze wereld.

Ik zie een gemeenschappelijke menselijkheid en ik zie in ieder mens gedeelde strijd en gedeelde pijn, maar we moeten de systemen ontmantelen die mensen systemisch onderdrukken en mensen bevoorrechten ten opzichte van anderen.

Ik ben bereid om dit uit te houden want ik denk dat iedereen en overal, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen een beter uitzicht op een meer vreedzame en rechtvaardige wereld verdienen.

3 Feedbacks on “Meest gelezen boeken over narcisme”

  1. Ik las, als “slachtoffer”, Ratgevallen. Toen ik de boekenreeks (Ratgevallen en Ratgevallen 2.0) las, kon ik de naam van m’n partner invullen waar het woordje “rat” stond en het was 1 en al herkenning. Het boek ging over “mijn” narcist… 2 jaar, na het lezen ervan, zette ik de stap om weg te gaan…

  2. Dankjewel Johan, maar het is een strijd. Dagelijks. Minuut, uur, dag, week, maand, alles staat even “on hold”. Het is bikkelhard, los te laten waar je van droomde. Waar je hebt voor gewerkt, waar je hebt naar gestreefd. Waar je hebt in geïnvesteerd. Waar ik me heb voor ingezet. Bikkelhard is het 😔

Geef een reactie, vraag of antwoord.