Inspirerende bronnen van gezonde zelfliefde. deel 2

 

cover boek babe, you got this

Babe, you got this. Van meisje met dromen naar vrouw met succes. Advies van 23 girlbosses. Paperback. Ebook.

Steeds meer vrouwen zijn op jonge leeftijd al heel succesvol en zijn een inspiratie voor zelfliefde. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven.

Al die successen worden continu met de hele wereld gedeeld via sociale media. Je vraagt je vaak genoeg af: wanneer ga ík al die successen bereiken: die dijk van een carrière en een fantastisch privéleven?

“In Babe, you got this.” begrijpen Emilie Sobels (29 jaar, oprichter van Hashtag Workmode) en Martje Haverkamp (23 jaar, aan het begin van haar carrière) je vragen.

Zij hebben voor dit boek meer dan twintig inspirerende, succesvolle, vrouwelijke ondernemers en zakenwonders om advies gevraagd.

 

Enkele pertinente vragen:

 

Hoe wisten zij waar hun kracht lag en hoe hebben zij hun doelen bereikt?

Welke misstappen maakten ze en hoe blijven ze trouw aan zichzelf en hun idealen?

Hoe verkoop je jezelf of jouw ideeën aan anderen?

Hoe bouw je een ultiem netwerk op?

En bovenal: hoe combineer je al je ambities met je sociale leven zonder knettergek te worden?

 

Vanuit de verschillende adviezen van deze vrouwen bouwden Emilie en Martje dit boek op.

 

Een boek met handvatten die kunnen helpen met het verwezenlijken van je dromen. Want succesvolle vrouwen helpen elkaar: “Babe, you got this.’

Emilie Sobels begon in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt aan vrouwelijke creatieven en online influencers.

Haar doel: mensen samenbrengen, zodat netwerken worden vergroot en krachten worden gebundeld. Inmiddels telt Amsterdam twee plaatsen en is er recent in Rotterdam een vestiging geopend.

Martje Haverkamp is een girlboss pur sang. Zo jong als ze is, heeft ze al gewerkt voor bladen als Fashionista en Glamour. Ze is ambitieus, succesvol, maar zag ook de keerzijdes van deze tomeloze ambitie: waarom ging het niet nog sneller? In Babe, you got this. neemt ze de lezer mee in haar zoektocht naar de levenslessen van vrouwen die een succesvol en gelukkig leven leiden.

#Girlboss Sophia Amoruso paperback EBOOK Hardcover een inspiratie voor zelfliefde.

 

“#GIRLBOSS heeft de leiding over haar eigen leven. Ze krijgt wat ze wil, omdat ze ervoor werkt. ‘

Het eerste dat Sophia Amoruso online verkocht, was geen mode – het was een gestolen boek. Ze bracht haar tienerjaren liften door, met het plegen van diefstal, en dumpster diving. Net tweeëntwintig, nam ze haar ontslag. Bovendien had ze nog steeds geen doel . Ook was ze nog richtingloos, en werkte aan een middelmatige dag werk voor de zorgverzekering.

Het was daar dat Sophia besloot om vintage kleding op eBay te gaan verkopen. Acht jaar later, is ze de oprichter, CEO en creatieve director van Nasty Gal. Ze heeft meer dan $ 100 miljoen online fashion retailer met meer dan 350 medewerkers.

Sophia’s is nooit een typisch CEO geweest.

 

Girlboss is geschreven voor buitenstaanders (en insiders) op zoek naar een weg naar succes, zelfs wanneer dat pad bochtig is als de hel en bekleed met nee-zeggers.

Het boek omvat Sophia’s verhaal, maar is oneindig veel groter dan Sophia. Het is diep persoonlijk, maar algemeen. Gevuld met “wake-up calls”  “U bent geen speciale sneeuwvlok”, sluw en openhartige waarnemingen. “Falen is uw uitvinding”.

zelfliefde Je hoeft geen hulpverlener voor anderen te zijn tenzij je die bent narcisme.blog

Je leest ook achter de schermen verhalen van snelle opkomst Nasty Gal’s, #GIRLBOSS bestrijkt veel achtergrond. Het is succesvol als je op de middelbare school zit of als je naar de universiteit gaat. Nee, hoe vertrouw je je instincten en volg je je gevoel?

Een #GIRLBOSS neemt haar leven serieus. Ze neemt kansen en neemt verantwoordelijkheid op haar eigen voorwaarde. Ze is een inspiratie voor zelfliefde . Ze weet wanneer ze stoten moet gooien en wanneer ze ermee moet rollen. Wanneer te stoppen en te vliegen.

Zoals Sophia schrijft: “Ik heb drie stukken van advies dat ik wil dat je onthoudt: Groei nooit op. Wordt geen vervelende trut. Laat de man niet bij je komen. OK? Cool. Laten we dit dan doen. “

Orthopedagoge

Je kunt je leven helen werkboek

Je kunt je leven helen werkboek

 

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Klik voor meer info

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze workshop is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan dit hele dag “healing event”.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

Wanneer je nu inschrijft krijg je bovendien de “50 Traits of a Narcissist Checklist” zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.