Inspirerende bronnen van gezonde zelfliefde. deel 2

cover boek babe, you got this

Babe, you got this. Van meisje met dromen naar vrouw met succes. Advies van 23 girlbosses. Paperback. Ebook.

 

Steeds meer vrouwen zijn op jonge leeftijd al heel succesvol en zijn een inspiratie voor zelfliefde. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven.

Al die successen worden continu met de hele wereld gedeeld via sociale media. Je vraagt je vaak genoeg af: wanneer ga ík al die successen bereiken: die dijk van een carrière en een fantastisch privéleven?

“In Babe, you got this.” begrijpen Emilie Sobels (29 jaar, oprichter van Hashtag Workmode) en Martje Haverkamp (23 jaar, aan het begin van haar carrière) je vragen.

Zij hebben voor dit boek meer dan twintig inspirerende, succesvolle, vrouwelijke ondernemers en zakenwonders om advies gevraagd.

Enkele pertinente vragen:

Hoe wisten zij waar hun kracht lag en hoe hebben zij hun doelen bereikt?

Welke misstappen maakten ze en hoe blijven ze trouw aan zichzelf en hun idealen?

Hoe verkoop je jezelf of jouw ideeën aan anderen?

Hoe bouw je een ultiem netwerk op?

En bovenal: hoe combineer je al je ambities met je sociale leven zonder knettergek te worden?

Vanuit de verschillende adviezen van deze vrouwen bouwden Emilie en Martje dit boek op.

Een boek met handvatten die kunnen helpen met het verwezenlijken van je dromen. Want succesvolle vrouwen helpen elkaar: “Babe, you got this.’

Emilie Sobels begon in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt aan vrouwelijke creatieven en online influencers.

Haar doel: mensen samenbrengen, zodat netwerken worden vergroot en krachten worden gebundeld. Inmiddels telt Amsterdam twee plaatsen en is er recent in Rotterdam een vestiging geopend.

Martje Haverkamp is een girlboss pur sang. Zo jong als ze is, heeft ze al gewerkt voor bladen als Fashionista en Glamour. Ze is ambitieus, succesvol, maar zag ook de keerzijdes van deze tomeloze ambitie: waarom ging het niet nog sneller? In Babe, you got this. neemt ze de lezer mee in haar zoektocht naar de levenslessen van vrouwen die een succesvol en gelukkig leven leiden.

 

#Girlboss Sophia Amoruso paperback EBOOK Hardcover een inspiratie voor zelfliefde.

“#GIRLBOSS heeft de leiding over haar eigen leven. Ze krijgt wat ze wil, omdat ze ervoor werkt. ‘

Het eerste dat Sophia Amoruso online verkocht, was geen mode – het was een gestolen boek. Ze bracht haar tienerjaren liften door, met het plegen van diefstal, en dumpster diving. Net tweeëntwintig, nam ze haar ontslag. Bovendien had ze nog steeds geen doel . Ook was ze nog richtingloos, en werkte aan een middelmatige dag werk voor de zorgverzekering.

Het was daar dat Sophia besloot om vintage kleding op eBay te gaan verkopen. Acht jaar later, is ze de oprichter, CEO en creatieve director van Nasty Gal. Ze heeft meer dan $ 100 miljoen online fashion retailer met meer dan 350 medewerkers.

Sophia’s is nooit een typisch CEO geweest.

Girlboss is geschreven voor buitenstaanders (en insiders) op zoek naar een weg naar succes, zelfs wanneer dat pad bochtig is als de hel en bekleed met nee-zeggers.

Het boek omvat Sophia’s verhaal, maar is oneindig veel groter dan Sophia. Het is diep persoonlijk, maar algemeen. Gevuld met “wake-up calls”  “U bent geen speciale sneeuwvlok”, sluw en openhartige waarnemingen. “Falen is uw uitvinding”.

 

zelfliefde Je hoeft geen hulpverlener voor anderen te zijn tenzij je die bent narcisme.blog

Je leest ook achter de schermen verhalen van snelle opkomst Nasty Gal’s, #GIRLBOSS bestrijkt veel achtergrond. Het is succesvol als je op de middelbare school zit of als je naar de universiteit gaat. Nee, hoe vertrouw je je instincten en volg je je gevoel?

Een #GIRLBOSS neemt haar leven serieus. Ze neemt kansen en neemt verantwoordelijkheid op haar eigen voorwaarde. Ze is een inspiratie voor zelfliefde . Ze weet wanneer ze stoten moet gooien en wanneer ze ermee moet rollen. Wanneer te stoppen en te vliegen.

Zoals Sophia schrijft: “Ik heb drie stukken van advies dat ik wil dat je onthoudt: Groei nooit op. Wordt geen vervelende trut. Laat de man niet bij je komen. OK? Cool. Laten we dit dan doen. “

Liefs xx

 

Annemie Persyn Declercq.

Orthopedagoge

 

 

Je kunt je leven helen werkboek

Je kunt je leven helen werkboek

Wat kun je doen als je woont naast een toxische persoon?

Methoden om van liefdesverslaving af te komen.

Ik weet dat mensen worstelen in machteloosheid.

Inspirerende bronnen van gezonde zelfliefde. deel 1

Bruikbare suggesties om te lezen voor mensen die een einde wensen te maken aan afhankelijkheid.

Geef een reactie, vraag of antwoord.