Hoelang duurt het om te bekomen van een narcist? +video

Hoelang duurt het om te bekomen van een narcist? +video

Ik heb een vriend die 10 of 15 jaar geleden op het internet haar narcist vond.

Ze zegt dat ze nog steeds soms verlangt om te bellen naar hem en naar zijn begroeting te luisteren op zijn gsm, alleen maar om zijn stem te horen. Kortom, na 10 jaar moet ze nog altijd volledig bekomen van de narcist. ‘t is niet zeker hoeveel tijd jij nodig hebt om te bekomen van een narcist. Maar het gaat veel sneller dan wanneer je de werktuigen hebt die we hier aanbieden en gebruikt.

Relaties met psychopaten nemen een ongewoon lange tijd om van te herstellen.

Overlevenden voelen zich vaak gefrustreerd, omdat ze niet zo snel als ze willen genezen, het duurt volgens hen te lang om te bekomen van de narcist.

Ze beëindigen ook het omgaan met vrienden en therapeuten die hen veroordelend advies geven zoals dat het tijd is om verder te gaan. Of u nu in een lange termijn huwelijk of een snelle zomer flirt was, het herstelproces zal hetzelfde zijn als het gaat om een psychopathische ontmoeting, natuurlijk hoe langer de psychopathische binding heeft geduurd hoe moeilijker het is om te bekomen van de narcist.

bekomen van de narcist
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Het duurt 12-24 maanden de tijd om je hart weer op een goede plek te krijgen.

Zelfs na die periode zal je nog zware dagen hebben. Het belangrijkste hier is om te stoppen met de schuld te geven aan jezelf. Stop om te willen dat het sneller zou gaan. Stop met denken dat de psychopaat op één of andere manier “wint” als je nog steeds pijn hebt.

De narcist is volledig uit het beeld nu. Dus is het tijd om het innerlijke werk te doen om volledig te bekomen van de narcist. Deze reis gaat over jou. Misschien voel je de noodzaak om te verhuizen, nieuwe vrienden te maken en wordt het herstel aangenamer.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig advertentievrij en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer


Reacties

Eén reactie op “Hoelang duurt het om te bekomen van een narcist? +video”

  1. Dido avatar
    Dido

    Bedankt voor deze mooie blog.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees