Categorieën
Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist

Hoelang duurt het om te bekomen van een narcist?

Hoelang duurt het om te bekomen van een narcist? Bang zijn om lange herstelperiode. Grenzen en zelfrespect. De pijn van triangulatie

Ik heb een vriend die 10 of 15 jaar geleden op het internet haar narcist vond.

Ze zegt dat ze nog steeds soms verlangt om te bellen naar hem en naar zijn begroeting te luisteren op zijn gsm, alleen maar om zijn stem te horen. Kortom, na 10 jaar moet ze nog altijd volledig bekomen van de narcist. ‘t is niet zeker hoeveel tijd jij nodig hebt om te bekomen van een narcist. Maar het gaat veel sneller dan wanneer je de werktuigen hebt die we hier aanbieden en gebruikt.

https://videos.files.wordpress.com/D70le6rV/hoelang-duurt-het-om-te-bekomen-van-een-narcist.mp4

Relaties met psychopaten nemen een ongewoon lange tijd om van te herstellen.

Overlevenden voelen zich vaak gefrustreerd, omdat ze niet zo snel als ze willen genezen, het duurt volgens hen te lang om te bekomen van de narcist.

Ze beëindigen ook het omgaan met vrienden en therapeuten die hen veroordelend advies geven zoals dat het tijd is om verder te gaan. Of u nu in een lange termijn huwelijk of een snelle zomer flirt was, het herstelproces zal hetzelfde zijn als het gaat om een psychopathische ontmoeting, natuurlijk hoe langer de psychopathische binding heeft geduurd hoe moeilijker het is om te bekomen van de narcist.

Het duurt 12-24 maanden de tijd om je hart weer op een goede plek te krijgen.

Zelfs na die periode zal je nog zware dagen hebben. Het belangrijkste hier is om te stoppen met de schuld te geven aan jezelf. Stop om te willen dat het sneller zou gaan. Stop met denken dat de psychopaat op één of andere manier “wint” als je nog steeds pijn hebt.

De narcist is volledig uit het beeld nu. Dus is het tijd om het innerlijke werk te doen om volledig te bekomen van de narcist. Deze reis gaat over jou. Misschien voel je de noodzaak om te verhuizen, nieuwe vrienden te maken en wordt het herstel aangenamer.

naar deel 2

Hoelang duurt het om te bekomen van een narcist? Deel 2

Herstellen narcistisch trauma: Hoe doe je dat? (groeitaak)

Mijn innerlijke kind helen.

Zelfvergeving na een gewelddadige relatie duurt lang.

Narcistische zus of gouden kindje verraad je altijd.

Één reactie op “Hoelang duurt het om te bekomen van een narcist?”

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren