Wat narcisten zeggen over jou.

Wat narcisten zeggen over hun slachtoffer : drama queen, over analytisch, geen begrip, overgevoelig, gek, bipolair, jaloers, bitter

Psychopaten zijn in de eerste plaats sociale roofdieren.

Wanneer u het woord “psychopaat” hoort,  kan je denken van Hannibal Lecter of Ted Bundy, maar de meeste psychopaten zijn eigenlijk niet-gewelddadige en niet-gedetineerde leden van de samenleving.

In feite is er een goede kans dat ze bijzonder altruïstisch en onschuldig lijken voor de gemiddelde toeschouwer.

Met geen geweten, zijn ze in staat om charme en manipulatie te gebruiken om te krijgen wat ze willen van anderen of het nu families, vriendschappen, relaties, sekten, de werkplek, of zelfs de politiek is. Maar zijn het alleen goede verkopers?

De bottom line is, ze passen hun persoonlijkheid aan precies aan de persoon die ze denken dat je wilt dat ze zijn geworden. En ze zijn er goed in. Dat gaat dus verder dan in gaan op de behoeften van een klant en uw aanbod aan de wensen van de klant aanpassen. Ze passen hun persona aan.

Maar als ze niet langer iets van je nodig hebben dat is wanneer het gekmakende gedrag begint. Wat je van een verkoper niet verwacht.

Ook een groot deel van hun werkelijk leven blijkt verborgen en is totaal in tegenstelling met wat ze je voorhouden wie ze zijn.

Hier zijn enkele gemeenschappelijke zinnen die je hoort van een psychopaat die probeert om je aan  je eigen gezond verstand te doen twijfelen:

1. “Ik haat drama.”

En toch, zult u spoedig komen te ontdekken dat er meer drama rondom hen is dan bij wie ook die je ooit hebt gekend.

Psychopaten zullen je  eerst idealiseren en je boven iedereen plaatsen.

In het begin prijzen je voor uw perfecte easy-going gemakkelijke natuur.

Maar omdat de narcist zich voortdurend verveelt, duurt het nooit lang of ze zoeken zelf om drama.

Ze zijn pathologische leugenaars, seriële bedriegers, en eeuwige slachtoffers. Het duurt niet lang of deze kwaliteiten beginnen onvermijdelijk aan de oppervlakte te komen en leiden ertoe dat u overweldigd wordt met verwarring.

Elke keer dat je spreekt over je zorgen of frustratie zullen ze hun “ik haat drama” opvoeren en maken dat je je slecht voelt om te reageren op hun afschuwelijke gedrag, in plaats van het aanpakken van het gedrag zelf. Dat “ik haat drama” is dan een afleiding.

2. “Je overanalyseert alles.”

Natuurlijk zijn er mensen die te veel denken en theoretiseren in situaties.

Het verschil met een psychopaat is dat je altijd zult ontdekken dat je  juist was  achteraf.

Ze doen opzettelijk dingen om ervoor te zorgen dat u zich op de rand van paranoïde voelt, zoals flirten met een opgezegde ex via sociale media dat voor de hele wereld te zien is.

Wanneer u hen daarover vragen stelt  beschuldigen ze u van over-analyse van de situatie.

Maar dan een maand later, ontdek je dat ze eigenlijk vreemd gegaan zijn met die persoon.

Psychopaten willen dat u aan uw intuïtie twijfelt door het maken dat je je voelt als een gekke detective.

Omdat te bereiken planten ze voortdurend suggestieve hints om je angstig te doen voelen  en dan geven ze jou de schuld voor de angst die je hebt.

3. “U hebt mij verkeerd begrepen.”

Natuurlijk hebben ook gezonde paren dikwijls misverstanden en miscommunicatie. Maar met psychopaten, zullen ze opzettelijk dingen zeggen. Ze weten dat ze daardoor conflict met je uitlokken.

Wanneer je dan reageert, zullen zij het omdraaien en je de schuld geven voor het misverstand.

Vaak zullen ze zelfs ontkennen dat ze ooit dat gezegd hebben.

Dit is de zogenaamde schaamteloze gaslighting.

De narcist geeft, jou de schuld voor een verkeerde interpretatie of ze ontkennen dat het zelfs heeft plaatsgehad.

Het feit is dat je eerst perfect begrepen had wat de narcist had gezegd.

Ze willen gewoon proberen om er voor te zorgen dat u aan uw gezond verstand twijfelt.

4. “Je bent zo gevoelig.”

Psychopaten produceren emoties bij anderen dat is wat ze doen.

Nadat ze je hebben overspoelt  met 24/7 lof en vleierij, zullen ze je dagenlang negeren en wachten om te reageren op uw vragen.

Als ze je uiteindelijk antwoorden, zullen ze je beschuldigen van overgevoelig of wanhopig.

Ze zullen je beledigen, kleineren en bekritiseren meestal al plagend en lachend.

Ze zullen proberen je grenzen te verleggen op alle vlak.

Dan gebruiken zij uw reactie om je gek te doen lijken.

In enkele weken tijd kunnen psychopaten van een uitzonderlijk easy-going persoon veranderen in een onherkenbaar puinhoop van onzekerheden en twijfel.

5. “Je bent gek / bipolaire / jaloers / bitter / verliefd op mij.”

Het verwijten begint meestal wanneer de dingen snel bergafwaarts gaan.

Volgens een psychopaat zijn al hun ex-geliefden, collega’s en vrienden gek, bipolair, jaloers, bitter, of verliefd op hen.

Dit wordt erg verwarrend wanneer ze beginnen met diezelfde mensen die ze ooit aan de kaak gesteld hebben aan u, terug gebruiken om een driehoeksverhouding  (met haat) op te zetten.

De psychopaat wil laten uitschijnen dat er altijd een grote vraag naar hem is.

Velen staan te wachten om een relatie te hebben met zo’n superieure man.

Daardoor veroorzaken chaos.

Ze gaan dan door met wat eerst werd gedevalueerd tegenover u met een nieuwe cyclus aan idealiseren. Iedereen daar buiten die hun pad kruist, wordt dan gedevalueerd.

De enige uitweg is om “Geen Contact” te gaan.

Dit betekent dat er geen teksten, gesprekken, e-mails, of zelfs Facebook vriendschappen onderhouden worden met de narcist en zijn vliegende apen.

Anders kan ik u garanderen  dat ze alles en alles zullen doen wat in hun vermogen ligt om je gek te maken.

Het goede nieuws is, wanneer een psychopaat probeert te zorgen dat u aan uw intuïtie gaat twijfelen, betekent dit dat uw intuïtie bij hen problemen veroorzaakt.

Psychopaten proberen bij iedereen die hun illusie van normaliteit in gevaar kan brengen om hun wereld psychologisch te vernietigen.

Dus als ze beginnen met het spelen van macht spelletjes met u, dan is het eigenlijk een vreemd indirect eerbetoon aan uw vermogen om op te merken dat er iets was dat niet klopte bij hen.

Heb je vragen of wens je advies in te winnen of gewoon een gesprek laten we dan een connectie maken op Facebook

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Aanverwante teksten.

De psychopaat in mij De persoonlijke reis van een neurowetenschapper door de donkere kant van het brein.

klik op de foto

Het gewelddadige brein de biologische wortels van crimineel gedrag.

klik op de foto
klik op de foto

Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness geluk, veerkracht & intuïtie.

Veerkracht bij kindertrauma Handboek voor hulpverleners.

klik op de foto
klik op de foto

Omarm je emoties vrij van angst voor je gevoelens.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%