Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Hoe cognitieve dissonantie verminderen? Deel 2 +video

Conclusie

Deel zoveel mogelijk details over jouw ervaring met narcisme en vooral over jouw inspanningen voor herstel als je kunt in de commentaren.

Per dag komen hier meer dan 1000 mooie zielen langs voor inzicht en inspiratie om o.a.. aan hun kinderen de opvoeding te geven die ze nodig hebben ondanks de narcist. Je verhaal is misschien precies wat iemand nodig heeft om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën rechtstreeks in de reacties. Links naar andere berichten, video’s, enz. kunnen worden verwijderd. Heel erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken, delen en aanmoedigen van deze gemeenschap met je eigen unieke stem.

cognitieve dissonantie verminderen
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Blijf je droom najagen, want de wereld heeft echt dat speciale geschenk nodig dat alleen jij hebt.

Als deze status bij je resoneert en je weet dat het tijd is om de chaos te stoppen, de mentale marteling te beëindigen en je leven te helen, dan zou ik graag willen dat je je naar onze gesloten Facebookgroep VKoN gaat waar je met gelijkgezinden elkaar kunt ondersteunen door de werkwijze te volgen die je op onze website vindt om te herstellen van narcistisch misbruik. Alle links vind je in het menu.

Als je klaar bent om dieper te gaan en je leven nu te veranderen, bied NARP (Engelstalig) een breed scala aan effectieve middelen en technieken om te beschermen tegen giftige mensen.

Je hebt ook de mogelijkheid voor online therapie (Engelstalig)

Ik ben enthousiast om met u de psychologische hulpmiddelen te delen die ik en anderen hebben gebruikt om te genezen van narcistisch misbruik. Deze vind je door de zoekfunctie te gebruiken op onze site, of in het menu. Ze zijn compleet gratis.

Het genezen van je leven gebeurt stap per stap.

zie Disclaimers op “narcisme.blog” 

Deze informatie is geen vervanging of behandeling voor mentale, psychologische of emotionele counseling bij een gelicentieerde zorgaanbieder en ook geen diagnose. We raadplegen onze arts voordat wij een oefenprogramma uitvoeren.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

probeer deze techniek
narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees