Hoe kun je emotionele pijn verminderen?

Het hebben van een laag zelfbeeld kan zeker het gevolg zijn van enkele van de bedreigingen voor je emotionele gezondheid door een narcist.

Zodra je gevoel van eigenwaarde echter begint te dalen na de lovebombing fase, kan het een zichzelf in stand houdend proces worden en zal dus zeker niet de emotionele pijn verminderen.

Je begint jezelf en je waarde in vraag te stellen.

Al snel maak je die fouten en misstappen waarvan je dacht dat het zou gebeuren.

Met een laag zelfbeeld ben je gevoeliger voor kritieke opmerkingen van anderen (reëel of ingebeeld).

Zich verantwoordelijk voelen voor de slechte dingen in je leven is niet gelijk aan het steeds opnieuw je zwakheden innerlijk te herhalen.

Integendeel, om je zelfrespect te verhogen dien je medeleven te hebben met jezelf en ook je zwakheden.

Het kan helpen ook een mentale catalogus te maken van je sterke punten.

Je kunt jezelf ook toestaan ​​om complimenten te horen voor de goedbedoelde opmerkingen die ze in het algemeen bedoeld zijn, in plaats van hun oprechtheid in twijfel te trekken.

Je kunt ook het feit accepteren dat incidentele fouten en mislukkingen uw best bedoelde inspanningen kunnen verstoren, maar dat hoeft niet want uiteindelijk leren we meer uit negatieve ervaringen als we ze als terugkoppeling bekijken.

In plaats van verstrikt te raken in emotionele zelftwijfel, zorgen en verdriet, kun je acties ondernemen die je zullen helpen de wereld, en jezelf, in een positiever daglicht te zien.

Emotionele pijn verminderen met zelfgenezing of therapeut?

Wanneer deze acties niet werken, is het misschien tijd om een ​​professional in de geestelijke gezondheidszorg te raadplegen. 

Een groot deel van de emotionele dieptepunten die mensen ervaren als gevolg van narcisme of co-dependentie, kunnen worden behandeld met een of meer eenvoudige doe-het-zelfstrategieën.

Melanie Tonia Evans heeft een Engelstalig programma waardoor je gemakkelijk en snel kunt emotionele pijn verminderen als gevolg van narcistisch misbruik. Het werkt als je het nodige werk doet.

Zodra u erachter bent welke module en werkwijze moet worden toegepast, kunnen de resultaten uw psychische gezondheid nog vele jaren opbouwen.

Leren emotionele pijn verminderen van ervaringsdeskundigen.

Bij de aanpak om emotionele pijn te verminderen kun je advies inwinnen bij degenen die het dichtst bij u in de buurt zijn en u kunnen helpen om inzicht te krijgen in de situatie. Ze kunnen je ook helpen kennis te krijgen van co-dependentie, liefdesverslaving of narcisme.

Hun advies kan helpen om ‘echt te worden’ en je stimuleren om te erkennen dat, hoewel je misschien gefaald hebt in dit ene deel van je leven, dit niet betekent dat je een complete en totale mislukking bent in alle gebieden van het leven.

Door met een expert of ervaringsdeskundige te praten, die je helpt om te groeien en helpt om perspectief te krijgen kun je wellicht vatten dat de ervaring met narcistisch misbruik een grote kans biedt om al je kwetsuren te genezen.  

Terzelfdertijd helpt het de wereld realistisch te zien en niet zo veilig als je oorspronkelijk dacht.

e-book     luisterboek

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%