Hoe kun je emotionele pijn verminderen? +video

Hoe kun je emotionele pijn verminderen? +video

Het hebben van een laag zelfbeeld kan zeker het gevolg zijn van enkele van de bedreigingen voor je emotionele gezondheid door een narcist.

Zodra je gevoel van eigenwaarde echter begint te dalen na de lovebombing fase, kan het een zichzelf in stand houdend proces worden. Dat zal dus zeker niet de emotionele pijn verminderen.

Je begint jezelf en je waarde in vraag te stellen. Al snel maak je die fouten en misstappen waarvan je dacht dat het zou gebeuren.

Integendeel, om je zelfrespect te verhogen dien je medeleven te hebben met jezelf en ook je zwakheden.

Je kunt jezelf ook toestaan ​​om complimenten te horen voor de goedbedoelde opmerkingen die in het algemeen zo bedoeld zijn, in plaats van hun oprechtheid in twijfel te trekken.

In plaats van verstrikt te raken in emotionele zelftwijfel, zorgen en verdriet, kun je acties ondernemen die je zullen helpen de wereld, en jezelf, in een positiever daglicht te zien.

Wanneer deze acties niet werken, is het misschien tijd om een ​​professional in de geestelijke gezondheidszorg te raadplegen. 

Melanie Tonia Evans heeft een Engelstalig programma waardoor je gemakkelijk en snel kunt emotionele pijn verminderen als gevolg van narcistisch misbruik. Het werkt als je het nodige werk doet.

Zodra je erachter bent welke module en werkwijze moet worden toegepast, kunnen de resultaten jouw psychische gezondheid nog vele jaren opbouwen.

Bij de aanpak om emotionele pijn te verminderen kun je advies inwinnen bij degenen die het dichtst bij je in de buurt zijn. Ze kunnen helpen om inzicht te krijgen in de situatie. Ze kunnen je ook helpen kennis te krijgen van co-dependentie, liefdesverslaving of narcisme.

Hun advies kan helpen om ‘echt te worden’. Ze kunnen je stimuleren om te erkennen dat, hoewel je misschien gefaald hebt in dit ene deel van je leven, dit niet betekent dat je een complete en totale mislukking bent in alle gebieden van het leven.

Door met een expert of ervaringsdeskundige te praten, die je helpt om te groeien en helpt om perspectief te krijgen kun je misschien vatten dat de ervaring met narcistisch misbruik een grote kans biedt om al je kwetsuren te genezen.  

Emotionele pijn verminderen met zelfgenezing of therapeut?

Tezelfdertijd helpt het de wereld realistisch te zien en niet zo veilig als je oorspronkelijk dacht.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees