Gebruik de zelfgenezingstools om je kracht opnieuw te vinden.

Wanneer je geneest door het gebruik van de zelfgenezingstools van de geconditioneerde overtuigingen die je over jezelf hebt aangeleerd, realiseer je je je grenzeloze potentieel.

gebruik de zelfgenezingstools

Wanneer je de normen verlaat door het gebruik van de zelfgenezingstools die je jezelf hebt opgelegd en in je eigen dimensies uitnodigt om het spel van het leven te spelen, leer je dat het eigenlijk zo leuk is.

Wanneer je leert van jezelf te houden, verschuift je hele energie om alleen die dingen en mensen uit te nodigen die je dienen.

Indien je je waarde realiseert, nodig je uit in de mogelijkheid om anderen te dienen en prijzen te vragen die deze waarde weerspiegelen.

Indien je leert hoe je je zenuwstelsel kunt reguleren en kalmeren, creëer je een duurzame verandering op lange termijn voor hoe je je leven leidt.

Wanneer je leert vertrouwen op het spirituele en jezelf overgeeft aan het onzichtbare, betreed je de meest krachtige plaats van diep weten en vrede.

Deze veranderingen zijn levensveranderingen die op hun beurt generatiewisselingen veroorzaken.

De verschuivingen kunnen binnen enkele weken beginnen met het gebruik van de zelfgenezingstools.

Door weken van leren en het gebruiken van de krachtige tools om je kracht opnieuw te vinden. Door je ermee te verbinden krijg je een grote verschuiving. Dat worden weken van containen en loslaten. Dat worden weken van belichaming van licht. Weken van gemeenschap en liefdevolle steun. Alle links vind je in het menu.

Tags

#emotionelewonden #emotionelegenezing #helendereis #helendegemeenschap #spirituelegemeenschap #trauma #generatietrauma #schaduwwerk #lichtwerk #spiritueletransformatie #verlichting #heilig #bevrijding #spirituelegroei #soevereiniteit #autoriteit #persoonlijkekracht #bewusteactie #afstemming

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!