Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wanneer je geneest door het gebruik van de zelfgenezingstools van de geconditioneerde overtuigingen die je over jezelf hebt aangeleerd, realiseer je je je grenzeloze potentieel.

gebruik de zelfgenezingstools

Wanneer je de normen verlaat door het gebruik van de zelfgenezingstools die je jezelf hebt opgelegd en in je eigen dimensies uitnodigt om het spel van het leven te spelen, leer je dat het eigenlijk zo leuk is.

Wanneer je leert van jezelf te houden, verschuift je hele energie om alleen die dingen en mensen uit te nodigen die je dienen.

Indien je je waarde realiseert, nodig je uit in de mogelijkheid om anderen te dienen en prijzen te vragen die deze waarde weerspiegelen.

Indien je leert hoe je je zenuwstelsel kunt reguleren en kalmeren, creëer je een duurzame verandering op lange termijn voor hoe je je leven leidt.

Wanneer je leert vertrouwen op het spirituele en jezelf overgeeft aan het onzichtbare, betreed je de meest krachtige plaats van diep weten en vrede.

Deze veranderingen zijn levensveranderingen die op hun beurt generatiewisselingen veroorzaken.

De verschuivingen kunnen binnen enkele weken beginnen met het gebruik van de zelfgenezingstools.

Door weken van leren en het gebruiken van de krachtige tools om je kracht opnieuw te vinden. Door je ermee te verbinden krijg je een grote verschuiving. Dat worden weken van containen en loslaten. Dat worden weken van belichaming van licht. Weken van gemeenschap en liefdevolle steun. Alle links vind je in het menu.

Tags

#emotionelewonden #emotionelegenezing #helendereis #helendegemeenschap #spirituelegemeenschap #trauma #generatietrauma #schaduwwerk #lichtwerk #spiritueletransformatie #verlichting #heilig #bevrijding #spirituelegroei #soevereiniteit #autoriteit #persoonlijkekracht #bewusteactie #afstemming