Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Beste manier om pijn van mishandeling te stoppen. +video

Wat we nodig hebben is een bewuste verschuiving van de geprogrammeerde waanzin die ons verteld wordt door wie zegt dat niet ieder van ons, ook de kwetsbaarste in Gods genade is. Dat is de beste manier om pijn van narcistische mishandeling te stoppen.

In jouw onperfectie ben je perfect. Je dient niet te geloven dat je gebrekkig bent, bevuild en dat je aanvaarding moet verdienen.

Het was je geboorterecht onvoorwaardelijke liefde te ontvangen.

Verraderlijke innerlijke schaamte en gebrekkige eigenliefde en geloof in jezelf is het gevolg van het niet ontvangen van onvoorwaardelijke liefde. Zo’n geprogrammeerde conditionering gekoppeld aan een wereld doordrenkt van toxisch trauma heeft ertoe geleid dat de giftige omgeving van narcisten tot bloei is gekomen.

Daarop is  één remedie. Niet de leider, maar de innerlijke god zoeken.

Wees je eigen goeroe.

Pak je eigen trauma aan door naar binnen te gaan en met onvoorwaardelijke liefde, dat licht is, dat je ware zelf is, te vullen. Telkens wanneer je een trauma weet op te lossen zal je evolueren naar een kracht van liefde, waarheid en wijsheid die alles overschrijdt.

Je zult niet langer onbewust aangetrokken worden tot giftige relaties van symbiose, afhankelijkheid en narcistisch misbruik.

Je zult anderen inspireren om ook vrij, authentiek en gevuld met Bron te zijn. Iets wat ik op mijn reis van ontzettende zelfverloochening enorm heb ontdekt en niet naar binnen ging, is dat ik altijd buiten mijzelf naar deskundigen, helers en therapeuten zocht.

Ik weet nog niet heel lang dat deze mensen mijn “supplementen” waren en dat ze me nooit echt konden genezen.

Ze streven de voortdurende afhankelijkheid van het beheer van mijn kwetsuren na, in plaats van ze echt te genezen.

Ze kunnen ook  spirituele mishandeling ondersteunen die je bijna verwoest.

Het enige resultaat is dat je weer naar jezelf geduwd wordt, maar ondertussen ben je veel tijd en geld kwijt.

Als je jezelf, je Innerlijke Wezen en je superbewustzijn (God) leert opnieuw te integreren wat ze van nature waren, wanneer we zonder ons innerlijke trauma zijn dan word je heel.

Beste manier om pijn van narcistische mishandeling te stoppen

Niemand kan daar beter voor zorgen dan jijzelf.

Meer geheel waarvan ik ooit dacht dat het mogelijk was. Oké, als dit een diep inzicht geeft in alle onzin die ons is verteld, en als je meer wilt weten over hoe je je Innerlijke Wezen kunt ontmoeten, zodat je  je Ware Zelf en Waar Leven kunt integreren, hou ik ervan je de weg naar huis te wijzen.

En als je dit goed vond – geef dan een duim.

Deel ook met je kennissen zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden. En zoals altijd, zou ik graag jouw opmerkingen en vragen hieronder beantwoorden.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Lees meer


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees