meditatie verschuiving

Meditatie verschuiving: De verschuiving in je geest. +video +audio

Net wanneer je het meest behoefte hebt aan ondersteuning, voel je je door iedereen om je heen dat je bekeken wordt als gebrekkig, fout en zelfs gek. Waarom is dit? En wat kun je doen om die pijn met verschuiving in je geest weg te krijgen. Er bestaat een meditatie verschuiving die ik in dit artikel beschrijf en te zien is in de video hieronder.

Omdat zonder dat je het weet de narcist hun sporen uitwist. Ze hebben je belasterd en beschuldigd van doen wat ze de hele tijd zelf hebben gedaan. Dus voor mensen die naar binnen kijken, is de verkeerde persoon eigenlijk de juiste persoon. De juiste persoon is de verkeerde persoon. Alles wordt op zijn kop gezet.

Narcisten maken je graag afhankelijk.

Ze houden ervan om je te omcirkelen en je te omsluiten. En hoe dat gebeurt, is doordat ze je ondersteuningsstructuur ontmantelen. Ik ben nauwelijks levend uit deze schadelijke situatie gekomen.

Toen ik het aan het ontrafelen was om hier een weg doorheen te vinden, was er echt geen manier om van deze situatie te genezen. Maar die is er nu wel met meditatie verschuiving. “Narcismeblog” gaat er altijd over je kracht terug te nemen. Jezelf in staat te stellen te genezen is ons doel. Te leren om hieruit te komen en jezelf er nooit meer in te vinden.

Daarom is het belangrijk om je ondersteuningsstructuren te begrijpen. Als je nieuw bent met het doen van innerlijk-werk met meditatieverschuiving, gebruik dan de zoekfunctie op “narcisme.blog” en tik in herstel, werkwijze, innerlijk, pad, geleide meditatie enz. of doe de groeitaken. De link vind je in het menu. Zorg goed voor jezelf. Doe iets extra’s met muziek of met licht. Je vindt alle groeitaken in de categorie groeitaken! Alle links in het menu.

Hoe genees je echt met verschuiving in je geest?

Om te genezen, moet je begrijpen dat je je niet uit een belangrijk trauma kunt denken. Heeft het leven je dat niet laten zien? Dat hebben we zo vaak geprobeerd. Het werkte gewoon niet. 

Om de manier waarop je denkt te veranderen, moet je de manier waarop je je voelt veranderen.

Dat doe je met verschuiving in je geest.  Om de manier waarop je je voelt te veranderen, moet je je trauma veranderen. Je moet je trauma loslaten en je trauma herprogrammeren met iets wat zoveel gezonder is. Dat doe je door meditatie verschuiving.

Je denkt: “Heeft dat niet alles te maken met mijn denken?” 

Dat is de lange, moeilijke, langzame weg die je veel werk zal kosten met affirmaties of allerlei methodes, wat we allemaal ook doen: affirmaties opzeggen, dagboek bijhouden, bevestigingen neerschrijven, geleide meditaties enz. als je dit doet samen met een veel snellere manier om herstel te doen zul je pas verrast worden.

Ik ga je door een kleine oefening meditatie verschuiving leiden die je echt zal helpen het verschil te begrijpen. 

Nu wil ik dat je je gaat concentreren op hoe je lichaam aanvoelt als je bepaalde uitspraken doet. Ik wil dat je zegt: “Ik denk dat ik gelukkig ben.” Ga daar maar eens voor zitten en voel het in je lichaam. Dan wil ik dat je zegt: “Ik voel me gelukkig.” Let daar maar eens op in je lichaam.

Voel het in je lichaam

Dan wil ik dat je zegt: “Ik denk dat ik verwoest ben.” Voel het in je lichaam. Ik wil dat je zegt: “Ik voel me kapot.” Voel dat in je lichaam. Ik hoop dat je het grote verschil voelt. Als je denkt dat is dan met het cognitieve deel van je hersenen.

Dit deel is niet eens verbonden met je viscerale somatische zelf. Het is niet hetzelfde deel van je bewustzijn. Het is niet hetzelfde deel van je verbinding met jezelf.

Het denken is hier, het gevoel is ergens anders. Dit is de verschuiving die we maken in het denken over ons trauma. Onthoud dat de hersenen het lichaam volgen, wat betekent dat je alleen kunt denken in het bereik van het trauma.

Hoe we denken over trauma en dat steeds herhalen is zelfsabotage!

Over het algemeen is ons denken over ons trauma: “Hoe vreselijk het is. Bovendien, hoe schokkend het is en hoe machteloos we ons voelen. Dat we ons daarbij gebrekkig voelen en ons afvragen hoe het kan dat iemand anders ons dit heeft aangedaan”.

Door die denkwijzen zijn we niet in staat om onze macht terug te nemen. We kunnen daardoor nu niet veranderen. Onze denkwijze verandert niet en ook onze hersenen niet.

Ik ga je helpen toegang te krijgen om tot bij het gevoel te komen.

Je kunt er iets anders doen dan “denken” om te kunnen helen. Je kunt al de pijn en blokkades met verschuiving in je geest uit je lichaam krijgen. Wat ik wil dat je allereerst doet, is om je uit je hoofd te houden. Weet je waarom? Over trauma in je hoofd denken is ‘stinkend denken of zelfsabotage!’

We willen daar niet zijn. Bovendien willen we hier zelfpartner zijn en dat kan met meditatie verschuiving.

Vooreerst wil ik dat je je lichaam opent en diep ademt vanuit de buik. Dat je uitademt alsof je dat traag doet door een rietje. Open gewoon je lichaam volledig en adem diep in vanuit je buik tot in je keel. Neem dan een korte pauze en tel van 6 tot 0. Adem dan uit alsof je dat doet door een rietje.

Daarna, wil ik dat je de bedoeling zet dat je je gaat verbinden met iets wat je pijn doet, en je voelt op dit moment in je lichaam. 

Ik wil dat je de bedoeling zet (bedoeling: ik doe deze verschuiving met liefde voor mezelf)dat je dit met liefde gaat doen. Je gaat dit doen met super aanwezigheid. Dat betekent dat je voor je gaat verschijnen zoals je zou doen bij een kind dat je aanbidt. 

Laten we gewoon de bedoeling stellen tijdens deze meditatie verschuiving dat je je gaat verbinden met iets wat op dit moment ongemakkelijk of pijnlijk voor je voelt. Je verbindt je met iets wat je zou willen helen en in jezelf zou willen helpen. Adem gewoon en open je lichaam.

Je gaat het ergens in je lichaam voelen. Dit is de wijsheid van je bewustzijn. 

Er is hier een kans om het echt te laten gebeuren. Niet weglopen met een “stinkende gedachte” aan het trauma en je nog meer verwonden. Laten we naar ons lichaam gaan, het openen en ademhalen, en je zult het fysiek voelen.

Is het een zwaar of een angstig gevoel in je hart. Misschien voel je het in je solar plexus of in je onderbuik? Is het als een machteloos gevoel door je armen of in je keel? Ik wil gewoon dat je ademt. Dat je je lichaam opent. Blijf weg van het vertellen van een verhaal aan jezelf. Stop met de informatie omdat het alleen maar “stinkend denken” is, voel het gewoon in je lichaam.

Dan wil ik dat je tegen jezelf zegt tijdens deze meditatieverschuiving: “Ik zegen en accepteer dit gevoel. Ik zegen en accepteer dit gevoel.” Adem gewoon en laat je lichaam openstaan. 

Dan wil ik dat je tegen jezelf zegt: “Lieverd, ik hou van je.” Je spreekt je Innerlijke Wezen aan. “Lieverd, ik hou van je. Ik stuur je mijn liefde en mijn genezing.”

Adem gewoon en blijf dit deel van jezelf liefde en genezing sturen. Ik wil dat je tegen dit deel van je zegt: “Ik kom naar je toe, voor je opdagen. We gaan dit uitwerken. Ik weet dat als ik met mijn liefde en toewijding naar je toe keer en ik naar je toe kom met het verlangen om je te helpen genezen, alles nog kan. Weet dat ik je aanbid en ik zal je nooit meer verlaten.”

Doe nu gewoon dat je ademt met je lichaam open. Ik wil dat je weet dat het bange, onzekere, getraumatiseerde, mishandelde deel van je op je wacht. Dat deel wacht op je liefde, je toewijding en je genezing. Dit deel wilt dat je komt opdagen en aanwezig bent. Bovendien verzeker ik je met heel mijn hart dat het ook voor je mogelijk is omdat ik het heb meegemaakt.

Weet je, ik had vroeger een complexe posttraumatische stressstoornis.  

Bovendien had ik problemen met mijn nieren. Ik had een volledige inzinking, ik verloor mijn stem en haar. Er werd me verteld dat ik traag zou genezen, maar niet als ik antipsychotica nam. Zou ik nooit meer normaal functioneren? Dat waren de diagnoses die ik had.

Ik ontdekte dat mijn Innerlijk Wezen en mijn trauma zulke verschrikkelijke omstandigheden hadden gemaakt door het misbruik, absoluut. Maar ik kon niet genezen omdat ik niet verbonden was met mezelf.

Mijn Innerlijk Wezen schreeuwde het uit.

Ik deed nog niet aan zelfpartnerschap wat een vorm van heropvoeding van jezelf is. Ook keerde ik nog niet naar binnen en genas nog niet. 

Toen ik dat deed, met liefde en toewijding en met de Quantum-tools van NARP stelden die me niet alleen in staat om deze aandoeningen te genezen, maar om daadwerkelijk uit te komen in een veel groter vertrouwen en heelheid.

Ik kwam tot een stevigheid in mijn persoonlijkheid die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Daarna ben ik begonnen met de groeitaken te schrijven om mijn ervaringen met je te delen zodat je kunt zien hoever je kunt komen met zelfgenezing!

Toen ik dat deed, waren er niet alleen geen voorwaarden meer. Er was meer gezondheid, welzijn en heelheid dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. 

Dus ik wil dat je weet dat het kan. Het begint ermee dat je naar binnen keert met vriendelijkheid en tederheid. Je hoeft het niet eens allemaal uit te werken. Je kunt stoppen met proberen het logisch uit te werken. Ik verzeker je, dat is niet de manier om het te doen. Je kunt je gevoelens ontmoeten en ermee werken door je lichaam. Dat is wat ik je graag wil laten zien, hoe je echt kunt helen, stap voor stap.

Het leert je naar binnen te keren.

Je leert je trauma’s te voelen. Ze vast te houden en op te laden. Daarna cellulair los te laten. Je kunt de bron binnen brengen, dat is je hogere zelf dat de kracht heeft om te genezen wat we logischerwijs niet kunnen. 

Je doet dat door dik wit licht binnen te laten nadat je de pijn tot uit je lichaam hebt verschuiven tot boven je hoofd. Dan dat dik wit licht via je voeten in je gehele lichaam te laten stromen tot diep in de plaats waar daar net de pijn was.

Die pijn laad je allemaal in een container die als alle pijn weg is, je in een racket (ingebeelde) duwt. Deze racket stuur je naar de wijde ruimte tot diep in het heelal. Je doet dat allemaal in je verbeelding! Terwijl je verder diep adem zoals afgesproken.

Dit is wat je de meditatie verschuiving in je somatische, viscerale lichaam geeft!

Dat betekent dat als je die verschuiving eenmaal hebt gedaan, dat je je peptide-verslavingen oplost voor meer trauma. Daardoor krijgt je hersensynapsisbedrading ook een onmiddellijke verschuiving.

Je hebt die momenten in je leven gehad waarin je een openbaring hebt gehad. Het is niet alsof je een illusie hebt. Je bent helemaal anders geworden. Wanneer we genezen op het kwantumniveau, is dat precies wat er gebeurt. Je weet niet alleen hoe je beter kunt worden, je bent beter geworden. 

Ik kan niet wachten om je dat te laten zien. En je kunt dat doen met elke blokkade die je voelt. Ook met elke pijn, ook chronische pijn. Elke dag verander je een beetje. Elke dag ga je dieper in je onderbewustzijn om al de traumapijn die zich heeft opgestapeld en verspreid te verschuiven in je geest met meditatieverschuiving.

Gevolgtrekking

Als u meer wenst te weten, aarzel dan niet enkele groeitaken te doen waarin u de diepgaande sleutels leert die nodig zijn voor uw ware genezing en emotionele groei. U vindt nog meer gratis materiaal voor uw zelfherstel in het menu, de bio of beschrijving op @zelfzorgHelp.

Doe zeker en vast de groeitaken! Dus, zoals altijd, kijk ik uit naar je opmerkingen en je vragen, en ik hoop dat dit je heeft geholpen om jezelf te helpen en te genezen.

Lees meer

knop meer info
alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
audio van deze blog op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees