Het proces van loslaten van codependentie doen? Deel 2b +video

Quanta Freedom Healing

Ik ga je verder door het innerlijk proces van loslaten leiden, hoe je liefdevol en effectief zelfpartner kunt zijn, je innerlijke trauma’s kunt lokaliseren en ze kunt vrijlaten met een mini-Quanta Freedom Healingssessie.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Als je informatie wilt, vraag dan je innerlijke wezen wat de oorsprong is van deze wond, waar komt deze vandaan?

Doe dit met gevoelens van diepe liefde en verbinding. Wees dan gewoon bij je dagboek. Je kunt een scène krijgen van toen je een kind was, of vorige levens, of een herinnering van een voorouder die een wond is die je epigenetisch hebt geërfd.

Je kunt veel verschillende gevoelens, visioenen en woorden krijgen.

Beoordeel deze niet, probeer deze niet te veranderen of maak hier geen ruzie over. Walg hiervan niet.

Je laat die nieuwe ruimte in je innerlijke zelf vol stromen met jouw onvoorwaardelijke liefde. Het innerlijke proces van loslaten.
Jezelf onvoorwaardelijk graag zien om te genezen van narcistisch misbruik.

Sta hen gewoon onvoorwaardelijk en liefdevol toe.

Blijf open van geest en ademend en schrijf ze op. Als je het voorgaande begrijpt weet je dat je het nu kunt doen. Als je geen verbinding wilt maken met informatie, hoef je alleen maar de wond in je te voelen en er een beeld van te maken zoals je denkt dat het is. Wil je er een paar beschrijvende woorden over schrijven, zoals zwaar, dik, dicht of iets wat gaten heeft? Wat er ook komt, is goed.

We zullen dit binnenkort doen, wacht even. Ok, je vraagt ​​je af ​​waarom we ons verbinden met de innerlijke wond wanneer alles en iedereen ons eerder heeft gezegd dat niet te doen.

Het antwoord is eenvoudig — het is omdat als we niet bereid zijn om volledig bij onszelf te zijn, we onze wonden niet kunnen genezen.

We kunnen niet genezen wat we niet bereid zijn te voelen. Wat we weerstaan, blijft bestaan. Wat we negeren gaat door.

En in schril contrast, waarvan we houden heelt. Ook dat deel van onszelf dat werd verwaarloosd.

Ok dus als ik het zeg, verbind je je met de wond die je hebt geïdentificeerd met liefde en fascinatie, terwijl je je lichaam open houdt, ademt en niet samentrekken! En ja, het kan pijnlijk aanvoelen, maar we gaan het binnenkort vrijgeven, vrijheid is nabij.

En wanneer je contact maakt met je wond ga niet in op het vreselijke hoofdverhaal waar ons ego, de interne narcist, ons graag mee in elkaar slaat.

Als je je lichaam open hebt en ademt en je bedoeling liefde voor je innerlijke wezen is, zul je dat niet doen.

Met onze emotionele wonden zijn en volledig aanwezig zijn zonder angst en met liefde en fascinatie doodt ons niet, ook al kan het echt lichamelijk pijn doen – zoals het voelen van een snee in ons been. Rennen van onze innerlijke wonden en ze steeds luider moeten krijgen om te proberen ons naar binnen te draaien om ze te genezen, doet dat.

 

Lees nu voor de volgende stap:

Ok. Dus maak contact met de wond in je lichaam en vraag je innerlijke wezen liefdevol om informatie over waar het over gaat of laat je zien hoe de wond eruit ziet. Wees gefascineerd, wetende dat door dit te zijn, met liefde en aanvaarding, je heel snel het vermogen zult hebben om het los te laten. Noteer de details. Geef jezelf tussen een en twee minuten en het maakt niet uit of je een beetje of veel krijgt. Pauzeer en doe dit nu.

Volgende stap om te lezen over het innerlijk proces van loslaten:

Dus nu je terug bent en verbinding hebt gemaakt met en informatie hebt vastgelegd over deze wond, wil ik dat je dit voelt en de intensiteit van deze wond beoordeelt.

Hoe krachtig voel je deze pijnlijke dichte energie in je lichaam als een somatisch of emotioneel gevoel? Een 10/10 zou zijn: ‘Dit trauma is enorm, ik voel het ZO veel!’ en 1/10 zou zijn: ‘Ik voel het nauwelijks in mijn lichaam’. Schrijf op wat je lading is. Pauzeer nu om verbinding te maken en op te nemen.

Volgende stap om te lezen:

Stel je nu het trauma in je voor.

Zie het letterlijk als iets als zwarte klodders of wat je maar wilt – er is geen goed of fout. Stel je dan voor dat je die rommel, dat soort dingen, boven en buiten door je hoofd laat gaan. Laat het echt los.

Het is tijd om het te laten gaan.

Je kunt je voorstellen dat een enorme kosmische stofzuiger hem eruit zuigt. Gebruik elke methode of visualisatie die goed voor je aanvoelt.

Zie je hogere wezens het voor je verwijderen?

Kijk wanneer het je hoofd verlaat dat het allemaal oplost in het oorspronkelijke niets – terug naar Liefde en God voor recycling. Pauzeer totdat je dit zoveel mogelijk hebt gedaan.

Volgende stap om te lezen:

Voel dan de ruimte die zich in je heeft geopend waar dat trauma ooit was. Stel je nu boven je hoofd een bal van licht voor.

Dit Licht is je Hogere Zelf, God, Bewustzijn, Levenskracht, wat je ook van deze Hogere Macht wilt denken.

Dit is je Superbewuste – je hoogste potentieel. Stel je een pijpleiding voor van je hoofd naar de bal van Licht. Breng dit Licht nu langs de pijpleiding en vul jezelf met dit Licht. Zie alle duisternis en schaduwen wegvagen, terwijl je vult met dit Licht dat geneest wat je logisch niet kunt genezen.

Je hoeft niet te weten hoe het je geneest – denk daar zelfs niet aan, vul gewoon met Licht.

Pauzeer om zoveel mogelijk te vullen. Nu dat je terug bent gekomen, schud je armen en adem.

Volgende stap om te lezen:

Oké, ga terug naar wat je hebt vastgelegd over dit trauma, maak er opnieuw verbinding mee en beoordeel nu de emotionele intensiteit van de 10.

Let op als het is gedaald hoeveel je bent verschoven.

Ok, ja dus dat was een belangrijk onderdeel van je onderbewustzijn dat je hebt gebruikt en waarmee je hebt gewerkt. Nu ga ik wat meer van je onderbewustzijn benaderen en verschuiven, andere compartimenten die Quanta Freedom Healing verschuift.

Volgende stap om te lezen over het innerlijk proces van loslaten

Blijf gewoon open en ademend. Voer de verschuiving stilletjes uit. Haal een paar keer diep adem. Maak nu weer verbinding met de wond en beoordeel hem opnieuw. Let op als het weer is verminderd.

Dus daar heb je het – dit werkt bij het genezen van je onderbewustzijn in je lichaam direct op het niveau van de oorzaak, in plaats van alleen proberen de symptomen logisch te beheren.

Dat is wond nummer 1.

We werken eraan geen stem te hebben.

Nu is het zaak, wanneer we wonden verschuiven, veranderen we, maar om dit echt en duurzaam te doen, moeten we dingen goed opruimen.

Als we kanker zouden verwijderen, zouden we ervoor willen zorgen dat we alles krijgen, en dat we er niets van overlaten om te herstellen, en we zouden ook de omgeving in het lichaam willen opruimen waardoor kanker in de eerste plaats. Het is hetzelfde met onze innerlijke identiteit 100%.

Dus laten we inchecken en kijken waar we zijn met deze wond.

Heb je dagboek bij je. En ik wil met je een doel formuleren om jouw stem te hebben.

Ik geloof dat het zoiets zou zijn: ‘Ik kan me volledig uitspreken en vrij zijn om mezelf te zijn, wat er ook gebeurt.’

Laten we dit herhalen, zodat je het in je dagboek kunt opschrijven.

‘Ik kan me volledig uitspreken en vrij zijn om mezelf te zijn, wat er ook gebeurt.’

Ik wil dat je je een eerdere ervaring voorstelt, waarvan je weet dat je doodsbang was om te spreken of op gruwelijke manier werd afgesloten.

Voel hoe het zou zijn om nu te spreken.

Het is schoon en krachtig en helder, of is er nog weerstand en angst in je?

Beoordeel hoe schoon dit voelt in je lichaam.

Pauzeer even en doe dit nu.

Een 10/10 zou zijn –  Ik ben daar! Ik kan volledig spreken!

Een 1/10 zou zijn dat ik me nog steeds gevangen voel in mijn lichaam en dat kan ik nog helemaal niet.

Voel in je en beoordeel jezelf eerlijk.

Nogmaals, het antwoord is eenvoudig omdat het gevoel altijd aan de gebeurtenis voorafgaat.

Je bent de Quantum-Schepper, en als je iets niet zo echt en mogelijk in het Universum in jezelf kunt voelen, dan kan het niet in het Universum buiten je verschijnen – dus zo binnen zo buiten.

Is er nog reserve? Zo ja ….

Dan kun je de procedure opnieuw doen. Soms 3 x daags, zeker elke dag gedurende 21 dagen. Of je kunt ons contacteren. Is er nog angst?

Heb je het gevoel dat je het nog steeds niet verdient? Voelt het schandelijk om iets te zeggen? Het is OK wat je voelt. Je denkt dat je het niet meer aankan al die pijn. Het verandert niet of te weinig. Het verandert niet snel genoeg, of dan heb je een terugval. Wat is er nog, zeg het maar?

Je kunt niet meer, je kunt de pijn niet meer verdragen. Je moet daarvan af van zoveel pijn. Ik weet dat het heel moeilijk is en ik weet dat je heel veel pijn hebt. Dat je die pijn wilt, kwijt geraken.

Zullen we er samen eens over praten?

Je kunt ons gerust bellen als je dat wilt. Je denkt dat het allemaal verknoeid is. Dat het nooit meer goed komt. Het voelt nu zo aan, omdat je zoveel hebt meegemaakt. Het voelt nu zo aan, omdat je zoveel pijn hebt.

We kunnen het eens rustig bespreken als je dat wilt. Is dat goed? Ik weet dat je geprobeerd hebt om rustig te blijven en op te komen voor je privacy. Maar denk je dat dat niet op lange termijn gaat helpen? Of gaat het niet meer om op te komen?

Kunnen we er toch nog eens over praten als dat past voor je? Nu ik ben afgestudeerd hebben we ook meer tijd om er echt te zijn voor je.

Je gaat het daar toch niet bij laten?

We zijn er voor je. Zelfs al kan je de pijn niet meer verdragen, zelfs al wordt het harder en erger en heb je het gevoel dat die hulp van vrienden niet zoveel uithaalt want het stop niet tot nu toe.

We zijn er voor je. Je gaat waarschijnlijk kapot van binnen. Het is normaal dat je boos bent en triest van binnen, je hebt ook heel veel meegemaakt.

Het is goed te begrijpen dat je radeloos bent en dat mag ook.

Je hebt het recht om verdrietig te zijn. Je hebt het recht om het niet meer te weten. Maar weet je, je kunt je het waarschijnlijk niet voorstellen, maar het gaat zo niet blijven, echt niet. Het zal ooit anders worden.

Dragelijker, zullen we samen eens zoeken wat zou kunnen helpen?

Want dat zie je nu ook niet en dat is ook normaal.

Er zijn wel degelijk manieren om hier beetje bij beetje uit te komen en uit te geraken. Door deze procedure drie keer per dag te doen, gedurende 21 dagen.

Zullen we die samen proberen te vinden?

Als je nog geen 10/10 bent, is het beste wat je voor jezelf kunt doen, blijf helen, blijf het innerlijke werk doen. Blijf deze oefening herhalen om deze specifieke wond, voor je aan een andere wond begint. Blijf zoeken naar de trauma’s in je lichaam. Ga op precies dezelfde manier te werk met het innerlijk proces van loslaten en laat los en vervang.

En je kunt een 10/10 bereiken en dan zullen diepere lagen in een later stadium verschijnen waar je het moeilijk vindt om weer iets te zeggen.

Je kunt dieper en dieper herstellen/ genezen.

Dit betekent gewoon dat diepere wonden in je onderbewustzijn nu de kans hebben gekregen naar boven te komen om te worden vrijgegeven, en dus gaat het eeuwige proces door en als we blijven verschuiven, worden we gewoon gelukkiger, vrijer en vollediger en completer.

Wat ik vooral zou willen aanbevelen, is om niet verder te gaan met dit zelfde proces voor de andere vier wonden totdat je alle trauma’s volledig hebt weggenomen die met deze eerste wond te maken hebben tot op heden en dat aanvoelt als een 10/10.

Dan kun je doorgaan met de trauma’s van Wond Nummer 2: Mijn dromen zijn verloren.

Nogmaals, je zult je lichaam vragen om je de trauma’s te tonen die verband houden met dit gevoel. Voel het identiek, maak er verbinding mee, schrijf erover, laat het los, breng Bron in om het te vervangen en beoordeel nu hoe het voor je voelt. En ga door totdat je het doel voelt van ‘Ik ben vrij en opgewonden om mijn dromen te genereren’ als een 10/10.

Dan nummer 3: de overtuiging defect te zijn.

Dit gaat over vreselijke schaamte. Maak daar verbinding mee en ruim alles op, totdat je een 10/10 wordt met als doel:

‘Ik ben heel en lief en volkomen acceptabel zoals ik ben.’

Dan nummer 4: het gevoel dat het spreekwoordelijke kleed onder je uitgetrokken wordt. Je voelt je leeg.

De narcisten veelbelovend en vervolgens wreed afziend.

Schakel al die trauma’s uit totdat je een 10/10 bereikt met het doel van

‘Andere mensen hebben geen macht over mij, ik ben vrij om mijn eigen dromen en wensen te genereren met gezonde componenten en mensen.’

En nummer 5: Het overhandigen van al onze kracht aan een ander.

Schakel al dat trauma uit, totdat je een 10/10 bereikt over het doel

‘Ik ben mijn eigen levenskracht verbonden met de onbeperkte voorraden van Levenskracht en Schepping zelf’.

Amen … dan zo binnen (innerlijk) dus zo buiten. (uiterlijk)

Als we het op een innerlijk niveau zijn, dan zijn deze dingen organisch gewoon en komen ze.

De innerlijke staat gaat door met de gebeurtenis. Je leven ontvouwt zich van binnenuit. En weet alsjeblieft alles waar je naar vroeg – wat je wilt verschuiven kan verschoven worden.

Zelfs alle blokkades en weerstanden die je hebt om te verschuiven en te helen – alles – en dat is precies waar dit artikel over gaat – je leren hoe je elk trauma dat een barrière is om je Ware Zelf te zijn en je Ware Leven te leven te transformeren.

Zo. Ik hoop dat je je voordeel blijft doen met deze werkwijze, en naar mijn mening is het zo dat als we buitengewoon trauma hebben het echt werkt.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen om te laten zien waarom dat zo is en hoe het werkt.

Hoe in contact komen met je innerlijke zelf?

Zo vaak praat ik met mensen over het verschil tussen informatieprocessen en transformationele processen.

Tegenwoordig hebben we niet alleen informatie doorgenomen, maar hebben we innerlijke transformatiewerk gedaan, dat is het echte werk om te genezen. Stuur ons je terugkoppeling over deze genezingswerkwijze.

Ik zou graag willen weten wat er met je is gebeurd en hoe je je nu voelt, evenals alle vragen die je hebt beantwoorden.

Als je nog meer van je context wil duidelijk maken stuur een e-mail naar mie.declercq@gmail.com. Voeg me toe op facebook als dat mogelijk is en veilig.

Word lid van onze gesloten ondersteuningsgroep Supportgroep Volwassen kinderen van narcisten op Facebook. Link in het menu.

Ik hoop zo dat deze video of artikel heeft geholpen. Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en wordt krachtig. Ik ben hier om je te helpen.

Laten we dit samen laten gebeuren.

En als je dit artikel of video goed vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’. Deel het ook met je contacten en groepen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Klikt deze informatie over narcisten of toxische personen met jou? Ben je enthousiast over het persoonlijk groeien en deze nieuwe kracht aan te nemen om een ​​narcist te bestrijden die je pest of onderuithaalt?

Ik hoor dit graag in opmerkingen en vragen hieronder.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees