Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Opnieuw een narcist in je leven vermijden hoe doe je dat? Deel 3b

Voorbeeld 4

Hij heeft te maken met een narcistische ex-vrouw.

Ze hebben 6 kinderen. Hun jongste kind heeft een non-verbale leerstoornis. Zijn ex-vrouw neemt niet alleen zijn invaliditeitsgeld om het  uit te geven aan drugs en alcohol. Zij ontzegt dit kind elke therapie, opleiding, medisch en tandheelkundig. Bovendien weigert ze de kinderen te vaccineren.

Ze doet haar best om te voorkomen dat hij hem hulp biedt, maar doet geen moeite om zelf iets voor hem te doen. Tijdens een recent bezoek aan de kinderarts werd ze uitgescholden.

Uiteindelijk zei de arts haar dat ze moest vertrekken en een andere arts moest zoeken, omdat ze de aanbevelingen van de arts over de gezondheid en het welzijn van dat kind niet had opgevolgd en weigerde te vaccineren.

Dan laat mijn ex haar een formulier achter om in te vullen zodat ze zijn invaliditeitsgeld kan blijven ontvangen.

Ik raad hem NARP aan om te bekijken om te zien hoe hij zijn kracht terug kan nemen en enig effect kan hebben in deze situatie.

Ik hoop dat dit kan helpen.

opnieuw een narcist in je leven
De juiste groeitaken voor stimulering zelfgenezendvermogen bij trauma!

Er is iets wat een slachtoffer van narcisme niet begrijpt.

Als we een zielencontract hebben met de narcist, wat, als die persoon het goed begrijpt, echt een geschenk is in de zin dat ze verschijnen in ons leven om ons te laten zien wat we moeten oplossen, waarom zouden ze dan in de toekomst met negatieve karma-gevolgen worden geconfronteerd, zoals beschreven in een van mijn artikelen.

Zou het gevolg van hun gedrag, hoe slecht het ook is, niet meer worden beloond dan gestraft als ze hier in ons leven waren om ons te ‘helpen’ wakker te worden voor de stukjes van onszelf die genezing nodig hebben?

Kunt je deze schijnbare tegenstrijdigheid uitleggen? Ik hoop dat je deze vraag logisch vindt.

Dit is een groot gesprek en er is enige uitleg voor nodig.

Dat is mijn hoogste aanbeveling om je dit te helpen begrijpen namelijk het Engelstalige NARP programma, hier is de link. Meer over traumaherstel kun je ook leren uit het Nederlandstalige boek “Hoe doe je het werk” van Dr. Nicole Lepera link vind je hier.

Voorbeeld 5

Zij gebruikt de methode en visie van NARP al een tijdje, maar vandaag met hernieuwd enthousiasme!

Het was moeilijk om de ruimte te krijgen die zij nodig had, omdat er contact met kinderen was om mee om te gaan en haar familie die dacht dat zij “overdreef” met wat hij haar aandeed toen zij hem verliet.

Nu is zij niet meer op zoek naar “narcisten” om haar te valideren.

Dankzij de methode en visie vertrouwt zij erop dat zij volledig zal genezen zonder hun erkenning.

Het is moeilijk voor haar kind. Dat kind is pas 7 en heeft veel te maken (door contact en doordat zij nog niet genezen is). Ze voelen zich allebei geïsoleerd om eerlijk te zijn, omdat ze niemand hebben die hen begrijpen of ondersteunen.

Maar zij heeft  wel hernieuwde kracht en zij heeft echt geprofiteerd van Melanie’s programma.

Ik ben zo blij dat dit werk van “narcisme.blog” haar helpt om hoop en kracht te geven.

Heb je gekeken naar deze  innerlijke genezende bronnen van ons die voor jou en je dochter zo krachtig zullen zijn met wat je doormaakt?

Zo ja, kom dan naar ons supportforum  waar ze u hierbij kunnen helpen.

Wat zijn de innerlijke genezende bronnen die ik hier noem?

Zij gebruikt Narp momenteel niet, hoewel het iets is dat zij zou overwegen als zij klaar is met het doen van enkele terugbetalingen die zij de komende maanden moet doen.

Zij heeft het boek van Narp gekocht en leest al de artikelen die we op narcisme.blog online hebben gezet, vooral deze over innerlijke genezing, maar is dit niet waar je naar verwijst om je te helpen het proces op gang te brengen om je in je lichaam te brengen om je kracht terug te nemen – ook bekend als ‘innerlijke helende bronnen. ” 

Uiteindelijk is de NARP methode en visie de krachtigste bron van innerlijke genezing.

Deze methode en visie stelt je in staat om alle trauma’s en pijnlijke programma’s die je door misbruik hebt overgenomen, direct te laden, vrij te geven en te vervangen in je Innerlijke Wezen.

Ik dank God dat hij me heeft gewekt voor de realiteit van de situatie en mijn gebeden verhoort. Iedereen is hier welkom als het serieus de bedoeling is te genezen en te bloeien. Ik ben dan zo blij dat ik kan helpen.

Bipolaire mensen

Helaas zijn er veel geesteszieke mensen, vooral degenen die bipolair zijn, zijn geneigd om iedereen om hen heen te manipuleren. Altijd proberen ze hun vrienden ervan te overtuigen dat zij degenen zijn die worden aangevallen door ‘narcisten’, omdat ze niet kunnen accepteren dat ZIJ het probleem zijn.

Ze moeten hulp zoeken voor hun geestelijke gezondheidsproblemen bij een therapeut.

Voorbeeld 6

Zij is  op een zelfherstellende reis geweest die werd aangespoord door haar tienerdochter, die niet wil dat haar vader ‘haar afbreekt. Bovendien blijft zijaangeven wat er ontbreekt en wat er aan de hand is’.

Hij heeft geen gehoor gegeven aan haar wens om ‘haar halverwege te ontmoeten’ bij beslissingen die haar leven beïnvloeden.

Ze was onvermurwbaar over het loslaten van ouderlijk toezicht in haar gedrag / houding.

Dit had iets in haar wakker gemaakt dat er inderdaad iets echt mis is dat verontrustende symptomen veroorzaakt, evenals haar rebellerende gevoelens ten opzichte van gezaghebbende figuren.

Dat gebeurde meer dan een jaar geleden en zij heeft onderzoek gedaan naar narcistisch misbruik en werd lid van NARP.

Ze is depressief, angstig, heeft paniekaanvallen en voelt zich opgesloten. Ook is ze gestopt met school. Bovendien voelt ze zich teleurstellend en onwaardig in de ogen van haar vader.

Dit voelt ze ondanks zijn liefdevolle taal / gedragingen jegens haar dat ze getalenteerd, zorgzaam en een geweldige ziel is op zoveel manieren.

Vorig jaar viel zij op haar beurt diep in de donkere put van wanhoop.

Toen kwamen veel trauma’s naar boven en ze overweldigden haar.

Zij had haarzelf de schuld gegeven omdat zij de ernst van de ziekte niet goed genoeg had geïdentificeerd en ook niet wist hoe zij zijn slechte behandeling jegens ons beiden kon voorkomen.

Zij ontwikkelde chronische hyperwaakzaamheid en slapeloosheid, wat leidde tot een burn-out tot het punt waarop zij afgelopen herfst tijdelijk moest stoppen met werken.

Ontoereikende moeder

Hij heeft haar geconditioneerd om te geloven dat zij vol gebreken zit en dat zij een ‘ontoereikende moeder’ is.

Hij is thuis, noemt het ‘zijn domein’ en beheert alle financiën, enz., Terwijl zij de enige verdiener is die fulltime werkt en het gezin probeert te jongleren.

Zij voelde haar schuldig en schaamde haar dat zij haar dochter niet kon ‘redden’ door na 30 jaar huwelijk te vertrekken. Immers zij voelde haar niet sterk genoeg om haar alleen op te voeden, vooral omdat zij bang was dat zij zijn reacties niet kon verwerken in de nasleep van een scheiding.

Zij probeerde te vertrekken na een vreselijke boze uitbarsting, maar hij slaagde erin ons terug te houden. Hij zei: ‘Beter om samen te zijn dan nu apart’ om onze dochter.

Zij blijft op voorwaarde dat hij zelfbewuster wordt en zijn gedrag verbetert.

Hij staat open voor het bijwonen van familiebegeleiding, waar zij hoopt dat er wat licht zal schijnen op de geheime giftige dynamiek.

Desalniettemin geeft hij haar 95% van de problemen / symptomen van haar dochter de schuld en zegt dat zij zwak is in het stellen van ouderlijke grenzen.

Hij lijkt meer open te staan ​​voor het verminderen van zijn hardheid / intensiteit van woede / stille behandelingen. Zij staat meer op haar grenzen. Ze hercommuniceert haar eigen grenzen.

Ook verdraagt ze niet meer dat ze gekleineerd wordt, gescholden wordt en ze oefent meer positieve discipline uit voor onze dochter.

Hoewel subtieler en net onder de radar, lijken dezelfde oude devaluerende patronen het dagelijkse leven binnen te sluipen.

Terwijl zij de vertrouwde hartkramp blijft voelen en ineenkrimpt als reactie, vooral wanneer het gedaan is in het bijzijn van haar dochter, laat zij het gevoel even rusten en dan passeren.

Zij laat haar ‘s nachts niet meer wakker houden, dus zij slaapt beter. Daardoor heeft zij meer energie en helderheid waarvan zij denkt dat haar dochter het begint te herkennen.

Zij heeft steeds meer het gevoel dat de mist opklaart.

Ook denkt zij aan de toekomst. Zij krijgt elke dag meer kracht, maar is nog niet klaar om een ​​fysieke beweging te maken.

Wat is jouw advies om volwassen kinderen te helpen die de mishandeling van hun ouders uitroepen?

Wat kan zij doen om haar te ondersteunen en haar te helpen begrijpen waaraan ze is blootgesteld?

Ze heeft wat begeleiding gehad, maar voelt dat het haar tot nu toe niet heeft geholpen. De Narp methode en visie zal hun daar in alle geval bij helpen, in het bijzonder module één.

Om de trauma’s in je lichaam te richten met betrekking tot je bezorgdheid om haar wat hij doet, en dan kun je ook proxy-genezingen op haar doen om haar situatie direct te helpen.

IN het supportforum kunnen we je helpen hoe je dit moet doen, aangezien ikzelf en zoveel andere Thrivers ongelooflijke resultaten hebben behaald met betrekking tot onze kinderen (van elke leeftijd).

Houd er rekening mee dat dit de krachtigste manier is waarop u haar en uzelf in deze situatie kunt helpen.

Voorbeeld 7

Opgevoed door narcistische ouders

Zij is onlangs 40 geworden en het heeft haar ongeveer 12-18 maanden gekost om eindelijk te bevestigen dat zij is opgevoed door een narcistische moeder en een passieve, agressieve, narcistische vader.

Zij vindt onze artikels erg nuttig maar zij wilt graag meer informatie over hoe je vorderingen kunt maken in haar situatie als beide ouders narcistisch zijn.

Haar enige broer heeft zich 10 jaar geleden losgemaakt van de familie en sinds zijn afwezigheid heeft zij gemerkt dat het giftige, vreselijke, kwetsende gedrag op haar is gericht.

Zij kan haar de afleveringen of toxiciteit niet herinneren die op haar van invloed waren voordat haar broer of zus wegging.
Zij heeft een jong gezin en een geweldig eigen huwelijk en haar man is geen narcist!

Stijl van ouderschap

Zij is haar constant bewust van haar eigen beslissingen en stijl over ouderschap. Bovendien is zij is er zo voorzichtig van bewust dat zij de keuzes van haar ouders niet herhaalt. Zij vraagt om hierover advies te krijgen. 

Ik zal ook hier het NARP-programma altijd aanbevelen, om te kunnen genezen van het impactvolle trauma dat we in onze kindertijd hebben opgelopen.

Narp methode en visie is er ook om authentiek naar voren te komen als je Ware Zelf die gezonde grenzen legt voor jezelf en de mensen die je lief hebt, het maakt niet uit wat andere mensen doen.

Innerlijke genezing is basis van alles.

Zonder de essentiële innerlijke genezing is het erg moeilijk om te verankeren in strategieën die je kunt vasthouden en actualiseren, en die echt zullen werken.

Zoveel mensen hebben kunnen genezen van trauma’s uit hun kindertijd. Bovendien hebben de weg kunnen wijzen voor hun toekomstige generaties als gevolg van het werken met NARP.

Waar ik dan over schrijf in mijn bronnen, met betrekking tot familie-narcisme, evenals oudere narcistische leden en narcistische ouders, is zoveel gemakkelijker te implementeren wanneer je de essentiële heelheid, soliditeit en empowerment stevig in jezelf hebt.

Je kunt deze bronnen vinden met de zoekfunctie bovenaan deze pagina.

Dat is precies wat NARP produceert.

Weet alsjeblieft ook dat velen van ons zich alleen voelden, aanvankelijk in onze ervaring met het herstel van narcistisch misbruik.

Om te beginnen raakten we geïsoleerd door narcistisch misbruik en ook kunnen zoveel mensen niet eens beginnen te begrijpen wat we hebben meegemaakt.

Ik kan niet genoeg aanbevelen om verbinding te maken met het supportforum wanneer je wilt herstellen waar er zoveel steun en hulp is voor je genezing, wat uiteindelijk zal leiden tot het kunnen verbinden met andere mensen op ongelooflijk gezonde manieren.

De fundamentele relatie met onszelf

Uiteindelijk is de ware reis naar onze bevrijding, vrijheid en gezonde interpersoonlijke relaties, het helen van de fundamentele relatie met onszelf.

Ons eigen innerlijke wezen. Maar het helpt ook om verbonden te zijn met mensen die absoluut weten wat je doormaakt. Dat is waar uw supportfamilie u zoveel mee kan helpen. 

Je kunt uw cyclus van pijn en misbruik zo snel mogelijk doorbreken
Hoe zouden chronische pijnen kunnen verdwijnen?

Kan een persoon genezen terwijl hij een levende relatie onderhoudt met een narcistische partner?

Je kunt  zeker een enorm ontwaken hebben met de Narp methode en visie. Ook als je nog steeds van de narcist houdt en vindt dat jouw familie bij elkaar moet blijven en als eenheid aan genezing moet werken. Maar is dit zelfs mogelijk om samen met de narcist aan genezing te werken?

Houd er rekening mee dat dit een enorm controversieel onderwerp is.

Mijn persoonlijke overtuiging is dat een narcist niet verandert, omdat wij veranderen.

Ik kan volledig begrijpen waarom je een gezin bij elkaar zou willen houden, en dat betekent dan dat je echt de beperkingen accepteert die narcisme met zich meebrengt.

En in al mijn ervaringen met mijn eigen leven, maar ook in de ervaring met zoveel anderen, heb ik zoveel meer zegeningen en geschenken gezien voor degenen die vertrekken. Ook voor hun kinderen waren er meer zegeningen toen ze vertrokken.

Ik weet echt niet wat ik u hier anders over moet zeggen.

Voorbeeld 8

Zij is zo in de war. Zij is 34 jaar getrouwd en heeft pas onlangs geleerd wat een narcist was. Toen haar narcistische broers en zussen en haar beste vriend service kregen had ze haar aha-moment.

Hoe dan ook, zij is al jaren getrouwd met woorden als op eierschalen lopen! Het is zo vaak gebeurd dat zij tegen hem op moest staan ​​en dat ziet ze nu.

Is hij een narcist die zij gewoon niet kent?

Hij is een geweldige provider waar zij nooit zonder is geweest. Hij heeft haar nooit geslagen en zou dat niet doen. Maar hij is absoluut emotioneel beledigend en financieel beledigend.

Zijn egoïstisch leven draait om zijn belangen, niet om die van haar. Zijn belangen komen voor deze van haar, wat zij hem heeft verteld.

Hij zegt dat ze niet zo dom is, maar zij gelooft echt dat ze dat is. Zij kan niet met hem in discussie gaan, omdat hij te machtig is. Dus zij sluit haar af, maar als hij geen antwoord heeft, zegt hij dat hij stil is enz.

Zij dacht dat het huwelijk ging over goede maatjes zijn en samen dingen willen doen. Maar als zij zegt dat hij geen dingen met haar wil doen, zegt hij dat zij met hem zijn hobby’s moet gaan doen!

Hij zou het geweldig vinden als zij op deze momenten bij hem was.

Op een dag uit het niets had hij iemand anders.

Zij weet gewoon niet waar zij vandaan kwam en nog steeds niet. Hij bleef steken in het helpen van ouderen en hen bezoeken, zoals ik. Hij zei dat zij raar was. Ook dat hij niet de enige was die dit dacht!

Het brak haar toen hij zei dat zij uit het niets kwam. Daarna liep zij weg in een puinhoop.

Sindsdien is hij nooit meer zo gemeen geweest. Zij weet zeker dat hij van haar houdt, maar toch? Hij kan zo zorgzaam en ondersteunend zijn, maar is het nep?

Zijn ze echt zo goed in faken?

Hij zei vaak dat hij het zo of zo met haar eens was als zij weet dat het een leugen is!

Nochtans is hij goed voor haar kinderen en helpt hij echt met zoveel. Maar ze heeft het gevoel dat ze hem ervoor veel schuldig is. Maar is dat niet wat normale vaders doen! ?

Hier of daar heeft hij recht op enig respect voor sommige dingen die hij doet, dat kan zij hem niet afnemen.

De kinderen zeggen dat ze niet bij hem konden wonen en niet weten hoe zij het doet en dat ze het ergste niet weten. Zij weet wat een narcist is en wanneer iemand ermee te maken heeft, maar heeft zij de hare over het hoofd gezien?

Zij weet het gewoon niet.

Doch weet ze het gewoon niet.

Zij heeft geleerd om met haar gevoel mee te gaan en haar gevoel zegt dat zij niet blij is dat zij van hem houdt. Maar hij houdt niet van haar. Zij is liever alleen. Dus kan ze net zo goed single zijn maar zij kon gewoon niet een hele familie vernietigen en weggaan. Het is geen optie.

Het is niet alsof zij slecht word behandeld als je begrijpt wat zij bedoelt. Zij zou kunnen doorgaan met wat kwetsende gedachten en herinneringen, maar er zijn niet genoeg uren op de dag.

Het zou zo nuttig zijn mocht iemand hier enig licht op kunnen werpen. Zij lijdt aan een depressie die zich tegen haar keert, omdat zij een GEESTELIJKE ZIEKTE heeft.

De echte waarheid is dat deze dame niet gelukkig is.

En ze heeft het absolute recht om zowel emotioneel en mentaal als financieel goed te worden behandeld.

Om een ​​verandering in je leven teweeg te brengen, gaat het er echt om dat je verankert in wat de waarheid is van wat je wel en niet zult ontvangen, en dan daarvoor een standpunt inneemt.

Gezonde relatie

Ik weet dat het zo moeilijk kan zijn, maar we kunnen mensen alleen leren hoe ze ons moeten behandelen door zulke grenzen op te leggen. Als iemand dan weigert je op die plek te ontmoeten en samen te werken, dan heb je geen echte of gezonde relatie.

Dit alles is van toepassing, of hij of zij nu een narcist is of niet. Het is kortom de vraag of hij wel of niet gezond voor zijn partner kan zijn.

Ik zou graag willen dat je verbinding maakt met  het narp programma die je hier meer over zal uitleggen. Dit zal je helpen om in je macht te verkrijgen om te zien of hij kan opstaan ​​om je te ontmoeten op een niveau van gezond respect of niet.

En de NARP methode en visie zal je ook helpen om naar een plek te gaan waar je, als je het moet loslaten, dat kunt.

Voorbeeld 9

Hij komt uit een 2-jarige relatie met iemand die precies is zoals reeds beschreven !!! Deze partner deed hem zichzelf in twijfel trekken en vervreemde hem van zijn vrienden en zijn familie.

Ze begon hem al vroeg in hun relatie de narcist te noemen.

Ook beschuldigde ze hem van dingen die hij niet doet en nooit heeft gedaan. Bovendien draaide ze dingen om om haar eigen agenda te bevredigen en liet hem echt geloven dat hij gek was. Hoe hard hij ook probeerde, het was altijd iets. Als hij precies deed wat ze vroeg, zei ze dat hij het niet deed. Verder dat hij zielig en was een loser volgens haar.

Godzijdank voor goede vrienden.

Hij vertelde een paar oude vrienden over haar misbruik. Ze konden het niet geloven. Het kostte hem een tijdje om uit deze relatie te komen, maar uiteindelijk deed hij het.  

Hij heeft nog steeds te maken met de nawerkingen omdat het uiteenvallen vrij recent was.

Vrienden en familie helpen, maar onze site heeft hem echt geholpen te begrijpen wie ze is en dat hij niet gek is.

https://videos.files.wordpress.com/1PNfW0AB/meditatieverschuiving_weg_met_trauma.mp4

Wat jouw verhaal ook mag zijn, laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Ik ben ook benieuwd naar je antwoorden op de verschillende vragen in het artikel.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken
online programma's van Melanie Tonia Evans

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees