Valse neerbuigende bezorgdheid van de narcist na mishandeling.

Valse neerbuigende bezorgdheid van de narcist na mishandeling.

De narcist: terroriseert, pest, saboteert zijn slachtoffer. Slachtoffer: spreekt zich uit. Narcist: ik ben zo bezorgd over het welzijn van dit slachtoffer. Is hij of zij in orde? Met faux of een neerbuigende bezorgdheid ontdoet hij zich van zijn verantwoordelijkheid.

Met vals worden twee dingen bereikt:

1. Het is een gaslighting-techniek die de bron en oorsprong van de pesterijen verbergt.

2. Het stelt de narcist in staat empathie en deugden te vervalsen wanneer zij de daders zijn die de misdaad hebben gepleegd.

Tot slot: Naar de oorzaak gaan, in plaats van alleen naar de symptomen te kijken.

Ik hoop dat je uit dit alles begrijpt dat het echte probleem niet de cognitieve dissonantie is, de cognitieve dissonantie is een symptoom van iets wat zoveel dieper gaat. En, zoals alle symptomen, zal het symptoom niet verdwijnen totdat je het echt bij de wortel, op het niveau van de oorzaak, hebt genezen.

faux neerbuigende bezorgdheid
zelfzorgHelp

De oorzaak is het trauma bonding programma.

Ik verzeker je met heel mijn hart dat ik, net als elke andere persoon die werd misbruikt door een giftige persoon, verslaafd was aan een narcist die me stukje bij beetje uit elkaar scheurde, terwijl ik gevangen zat in massa’s cognitieve dissonantie.

Mijn excuses en rechtvaardigingen waren dingen als: “Ik weet dat hij de liefde van mijn leven is”, “Ik kan niet zonder hem leven”, “Ik heb het gevoel dat ik doodga zonder hem en daarom moet dit echte liefde zijn”, ” Ik moet hem repareren en hem van zichzelf redden; het is mijn plicht.”

Deze cognitieve dissonantie “redenen” brachten me bijna tot mijn dood – letterlijk.

Pas toen ik naar binnen keerde en mijn traumaprogramma’s ontmoette, laadde, losliet en verving door Quanta Freedom Healing, werd ik volledig en volkomen vrij.

De genezing gebeurde heel snel, en ik heb nu al zo lang geen obsessies meer over wat mij is overkomen, geen traumasymptomen, geen spijt, geen verlangen en absoluut geen connecties op welk niveau dan ook – inclusief psychisch of spiritueel – met hem dan ook.

En nog beter dan dit alles, de delen van mezelf die ik van binnen heb genezen, stelden me in staat om op elk gebied van mijn leven spectaculair te gedijen. Het onder ogen zien van deze traumabanden en mezelf ervan bevrijden is het grootste geschenk dat ik mezelf ooit heb gegeven.

Ik hoop dat dit intense artikel zinvol voor je is. En in plaats van de zaken ingewikkelder te maken, wil ik niet dat je nu in logische overbelasting gaat proberen uit te zoeken wat je traumabanden zijn. Dat staat ook gelijk aan verliezen. Een manier om bij je herstel te winnen, is door te stoppen met denken en in plaats daarvan het werk in je wezen te gaan doen, rechtstreeks op je traumabanden.

Daar gaat al mijn werk over.

Ik laat je zien hoe je dit moet DOEN, en wanneer je jezelf op deze manier gaat helen, zul je precies beseffen wat ik bedoel.

Nogmaals, ik wil je herinneren aan het Thrive 10-weekse healing-bootcamp die je precies laat zien hoe je deze traumabanden kunt doorgronden, ervan kunt worden verlost en vrijuit kunt gaan om een ​​generatieve bron van je eigen kracht te zijn, vreugde, liefde en voorspoed – tot een niveau waarop je nooit meer in giftige relaties hoeft rond te rollen! Hier vind je alle links naar programma’s en gratis bronnen.

Kun je je voorstellen hoe dat zou voelen? Ik wil dat je het je niet alleen voorstelt, maar het ook LEEFT, zoals ik, ELKE dag. Ik kan niet wachten om een ​​discussie over dit artikel te hebben in de opmerkingen en vragen hieronder.

En voel je vrij om alle vragen te stellen die je nodig hebt om het bovenstaande te verduidelijken!

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees