Narcist toont nooit spijt – wat ze je hebben aangedaan.

Narcist toont nooit spijt – wat ze je hebben aangedaan.

audio van deze blog op narcisme.blog

Verbind je genezing alsjeblieft niet met de hoop dat iemand zoals een narcist ooit zal spijt tonen. Nooit zal iemand betreuren wat ze je hebben aangedaan. Een narcist toont nooit spijt. Narcistische spijt bestaat niet!

Hoe triest het ook mag lijken, sommige mensen zullen nooit beseffen of accepteren dat ze je verkeerd hebben gedaan. Ze hebben geen spijt van wat ze hebben gedaan.

narcist toont nooit spijt
Hier ga je geen spijt van krijgen.

Wat kun je dan wel doen i.p.v. narcistische spijt verwachten?

Kun je je voorstellen hoe krachtig het is als je weet hoe je met een narcist moet omgaan? Het is krachtig als je weet hoe hun schandelijke gedrag uit je leven te weren.

Kun je je voorstellen hoe het zou zijn om je kracht terug te nemen? Ik hoop dat je dat doet. Ik hoop dat dit je hoop geeft. Het is mogelijk.

Dit is het werk waar ik graag mensen mee help! Alleen met dit innerlijk zelfgenezingswerk kun je vrij zijn om een ​​gelukkig en gezond leven te leiden. In dit gezonde leven heb je geen afleiding en stoort niemand je door de tactieken van giftige mensen die nooit spijt tonen, zoals narcisten.

Daarom ben ik zo enthousiast over de groeitaken.

Ze gaan dieper in op wat je vasthoudt. Zoals de verwachting op narcistische spijt! Waardoor kan men je onbewust triggeren? Waardoor geef jij je kracht weg? Daar leer je snel om je los te maken. Je transformeert in een grensbeest dat boven al deze spelletjes van een narcist die nooit spijt toont en afval kan uitstijgen. En je leert hoe je zelf dit blijft onderhouden.

Als je je bij deze gemeenschap wilt voegen om je ziel, gezond verstand en je leven terug te nemen, wat je ervaringen en trauma’s ook zijn geweest, of als je weet dat je niet bent losgebroken en dat je niet echt kunt gedijen, sluit je dan aan bij VKoN. (link in het menu)

VKoN zal een prachtig liefdevol ondersteunend zijn. Het zal je echt helpen om verantwoordelijk te zijn en op het goede spoor te blijven om massa’s genezing gedaan te krijgen. Ik raad je echt aan om er eens naar te kijken.

Ik hoop zo dat dit artikel vandaag je heeft geholpen te begrijpen dat je niet machteloos en hulpeloos bent zelf, al toont de narcist nooit spijt en dat je geen narcistische spijt moet verwachten. Er zijn middelen die je kunnen helpen als je ze toepast zoals je vindt in het menu. Er zijn werkelijk ongelooflijke manieren om dit te weerstaan, los te komen en echt te genezen.

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw vragen en opmerkingen hieronder te beantwoorden. Laat me weten of dit helpt. Laat het me weten als je al met deze dingen bent begonnen. Ik zou graag de resultaten willen weten.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

over kenmerken toxisch persoon