Verbind je genezing alsjeblieft niet met de hoop dat iemand ooit zal spijt tonen, en betreuren wat ze je hebben aangedaan.

Hoe triest het ook mag lijken, sommige mensen zullen nooit beseffen of accepteren dat ze je verkeerd hebben gedaan of spijt hebben van wat ze hebben gedaan.

Wat kun je dan wel doen?


Kun je je voorstellen hoe krachtig het is als je weet hoe je met een narcist moet omgaan en hun schandelijke gedrag uit je leven moet weren?

Kun je je voorstellen hoe het zou zijn om je kracht terug te nemen? Ik hoop dat je dat doet. Ik hoop dat dit je hoop geeft. Het is mogelijk.

Dit is het werk waar ik graag mensen mee help, zodat je vrij kunt zijn om een ​​gelukkig en gezond leven te leiden zonder afgeleid en gestoord te worden door de tactieken van deze giftige mensen.

Daarom ben ik zo enthousiast over Melanie’s aanstaande 10-weekse Engelstalige Thrive Course, want daarin gaan ze dieper in op wat je vasthoudt, waardoor je onbewust getriggerd wordt en je kracht weggeeft – om je los te maken en transformeer je in een grensbeest dat boven al deze spelletjes en afval kan uitstijgen.

Als je je bij deze gemeenschap wilt voegen om je ziel, gezond verstand en je leven terug te nemen, wat je ervaringen en trauma’s ook zijn geweest, of als je weet dat je niet bent losgebroken en dat je niet echt bent gedijen, sluit je dan aan bij Thrive, wat een healing bootcamp zal zijn, prachtig ondersteunend en liefdevol, maar het zal je echt helpen om verantwoordelijk te zijn en op het goede spoor te blijven om massa’s genezing gedaan te krijgen in 10 weken. Ik raad je echt aan om er eens naar te kijken.

Ik hoop zo dat dit artikel vandaag je heeft geholpen te begrijpen dat je niet machteloos en hulpeloos bent, en dat er werkelijk ongelooflijke manieren zijn om dit te weerstaan, los te komen en echt te genezen.

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw vragen en opmerkingen hieronder te beantwoorden. Laat me weten of dit helpt. Laat het me weten als je al met deze dingen bent begonnen. Ik zou graag de resultaten willen weten.

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!