Hoe jezelf niet laten verleiden door narcisten?

 

Ik hoop dat de informatie in deze video je heeft geholpen, en als je meer wilt weten over hoe je echt kunt genezen van giftige relaties en narcistisch misbruik, kun je je aanmelden. Hoe komt het dat je je kunt laten verleiden door narcisten?

Enkele van onze tools:

Is het mogelijk om me toe te voegen op Facebook, als je naar hulp zoekt?
Kun je wat meer context geven over jouw situatie?

Bekijk ook de hypnotische beeld meditaties (en pas het toe) die je vindt via de zoekfunctie.
Welke teksten heb je al gelezen en over nagedacht die je vindt bij ‘werkwijze’?


Ben je al lid van de ondersteuningsgroep op Facebook?
Hier is de titel van nog een sterke video “Waarom sommige zelf-genezingsmethodes niet helpen?”


Misschien moet je nog eens op zoek naar de specifieke methode hoe je de pijn uit je lichaam kunt krijgen. Als je die methode die wij gebruiken wilt toepassen stuur ons dat meer over uw situatie naar mijn email mie.declercq@gmail.com

Online herstelprogramma als je je hebt laten verleiden door narcisten.


Als je de Engelse taal goed begrijpt overweeg dan ook het programma van Melanie aan te schaffen, voor ons is dit de snelste manier om vooruitgang te maken.


Gezien haar programma downloadabel is kun je gelijk wanneer onafhankelijk van wat je doet dat toepassen zonder verplaatsing gewoon door er naar te luisteren maar niet terwijl je aan het rijden bent.


Ik sluit niet uit om je persoonlijk te spreken, maar ik ben ervan overtuigd dat die 4 dingen die ik hierboven suggereer meer invloed in je genezingsproces zullen hebben.


Als je echt diep zit is 2 uur per dag werken aan je herstel een echte noodzaak, zonder een goed begrip van wat je moet doen kom je echter niet vooruit.

Daarom het belang van die teksten en video’s verbonden aan onze werkwijze en te leren tot een volledige lichaamsontspanning te komen.

Het kan enkele maanden duren voor je complete innerlijke vrede hebt want je zult versteld zijn wat er allemaal naar boven komt dat je ontkent had. Immers het trauma zorgt onder andere voor een gedeeltelijk geheugenverlies over de relatie.

Het is als het pellen van een ajuin, onder elke laag zit er een nieuwe laag, tot je bij de kern kunt komen.

Zonder online programma is het heel moeilijk te realiseren om een snelle transformatie te hebben.

Maar niet als je begrip hebt van de werkwijze, die vind je in de gelinkte teksten als je zoekt op werkwijze en heel veel werkt aan je zelf-liefde tekort.

Zeker in de beginperiode om je stabiliteit te herverzekeren.
Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelf-liefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren.

Het splitsen van de narcist zorgt voor geen totaal beeld.", verleiden door een narcist
klik voor meer info


Ik ben gemachtigd om coaching te geven als armoede consulente en als professionele orthopedagoge, maar daarbij werkt ik ook nog fulltime.
Het is dus niet van zelfsprekend om elkaar te kunnen spreken, maar ik denk dat het effectiever is als je contact opneemt, nadat je aandachtig hebt bekeken wat je nu kunt doen en me meer context van je situatie hebt gegeven.


Ik wens je ondertussen veel sterkte.
Heb je commentaren, suggesties of vragen?

Ik antwoord graag. Blijf echter werken aan jezelf, zodat je snel een bloeiend leven hebt, want hier is niets anders te doen.
De links vind je onderaan de pagina.

Mocht je somatische klachten hebben of ontwikkelen raadpleeg dan uw huisarts.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.