Hoe jezelf niet laten verleiden door narcisten?

  Ik hoop dat de informatie in deze video je heeft geholpen, en als je meer wilt weten over hoe…

Ik hoop dat de informatie in deze video je heeft geholpen, en als je meer wilt weten over hoe je echt kunt genezen van giftige relaties en narcistisch misbruik, kun je je aanmelden. Hoe komt het dat je je kunt laten verleiden door narcisten?

Enkele van onze tools:

Is het mogelijk om me toe te voegen op Facebook, als je naar hulp zoekt?
Kun je wat meer context geven over jouw situatie?

Bekijk ook de hypnotische beeld meditaties (en pas het toe) die je vindt via de zoekfunctie.
Welke teksten heb je al gelezen en over nagedacht die je vindt bij ‘werkwijze’?


Ben je al lid van de ondersteuningsgroep op Facebook?
Hier is de titel van nog een sterke video “Waarom sommige zelf-genezingsmethodes niet helpen?”


Misschien moet je nog eens op zoek naar de specifieke methode hoe je de pijn uit je lichaam kunt krijgen. Als je die methode die wij gebruiken wilt toepassen stuur ons dat meer over uw situatie naar mijn email mie.declercq@gmail.com

Online herstelprogramma als je je hebt laten verleiden door narcisten.


Als je de Engelse taal goed begrijpt overweeg dan ook het programma van Melanie aan te schaffen, voor ons is dit de snelste manier om vooruitgang te maken.


Gezien haar programma downloadabel is kun je gelijk wanneer onafhankelijk van wat je doet dat toepassen zonder verplaatsing gewoon door er naar te luisteren maar niet terwijl je aan het rijden bent.


Ik sluit niet uit om je persoonlijk te spreken, maar ik ben ervan overtuigd dat die 4 dingen die ik hierboven suggereer meer invloed in je genezingsproces zullen hebben.


Als je echt diep zit is 2 uur per dag werken aan je herstel een echte noodzaak, zonder een goed begrip van wat je moet doen kom je echter niet vooruit.

Daarom het belang van die teksten en video’s verbonden aan onze werkwijze en te leren tot een volledige lichaamsontspanning te komen.

Het kan enkele maanden duren voor je complete innerlijke vrede hebt want je zult versteld zijn wat er allemaal naar boven komt dat je ontkent had. Immers het trauma zorgt onder andere voor een gedeeltelijk geheugenverlies over de relatie.

Related Post

Het is als het pellen van een ajuin, onder elke laag zit er een nieuwe laag, tot je bij de kern kunt komen.

Zonder online programma is het heel moeilijk te realiseren om een snelle transformatie te hebben.

Maar niet als je begrip hebt van de werkwijze, die vind je in de gelinkte teksten als je zoekt op werkwijze en heel veel werkt aan je zelf-liefde tekort.

Zeker in de beginperiode om je stabiliteit te herverzekeren.
Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelf-liefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren.

klik voor meer info


Ik ben gemachtigd om coaching te geven als armoede consulente en als professionele orthopedagoge, maar daarbij werkt ik ook nog fulltime.
Het is dus niet van zelfsprekend om elkaar te kunnen spreken, maar ik denk dat het effectiever is als je contact opneemt, nadat je aandachtig hebt bekeken wat je nu kunt doen en me meer context van je situatie hebt gegeven.


Ik wens je ondertussen veel sterkte.
Heb je commentaren, suggesties of vragen?

Ik antwoord graag. Blijf echter werken aan jezelf, zodat je snel een bloeiend leven hebt, want hier is niets anders te doen.
De links vind je onderaan de pagina.

Mocht je somatische klachten hebben of ontwikkelen raadpleeg dan uw huisarts.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Bekijk nu de Engelstalige ontwikkelingsprogramma’s van  Melanie het nieuwe herstelprogramma, het Quantum Healing Starter Pack, The Empowered Self Course   en het Transforming Family of Origin Wounds-programma.

Ga naar de homepage: https://narcisme.blog

Share

Recent Posts

 • bijbels maar geen godsdienst
 • gemeenschapsvorming
 • mijn verhaal
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zingeving

Patrick een rots in de branding: getuigenis van Annemie

Patrick die zingt Terwijl de eerste woorden op mijn computerblad verschijnen, lees ik dat de Italianen, momenteel volledig in lock-down… Read More

 • afkicken van de narcist
 • Bestrijd de krachten van het kwaad
 • mijn verhaal
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Kracht van de geur van een Grasmachine gevonden en andere geheimen.

Verjaardag van mijn vader en zijn grasmachine De Noordstraat 29, Oostnieuwkerke waar het licht brandde op 23/9 op de verjaardag… Read More

 • afkicken van de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing

Een gezonde relatie ontwikkelen met een narcistisch iemand?

Deze persoon is misschien nog in uw leven als intieme partner. Of misschien zie je deze persoon momenteel niet, maar… Read More