Welke doelen stel je voor je emotionele groei? +video

Welke doelen stel je voor je emotionele groei? +video

De enige dingen die tussen jou en je persoonlijke groei staan, zijn de leugens die je gelooft waarom je je doel niet kunt bereiken, zoals minimaal of geen contact met de narcist.

Illusies worden met een reden * ziek * gebruik genoemd. De eerste drie letters zeggen het allemaal. Illusies zijn ontkenningen, het zijn leugens en verkeerde overtuigingen die geconditioneerd zijn, en een zichzelf vervullende profetie is vaak het eindresultaat.

Als iemand niet wordt geleerd hoe ze hun waarde kunnen herkennen, kunnen ze een leven lang zichzelf in de voet schieten met zelfsabotage gedrag, * gelovend * dat is alles wat ze verdienen of zichzelf ervan overtuigen dat anderen hen alleen maar pijn zullen doen.

Deze dynamiek vormt de basis voor jagen op en aangetrokken worden door relaties en ongezonde keuzes maken.

Uw persoonlijke groeidoelstellingen moeten beginnen waar u nu bent en waar u wilt zijn. Groei is niet lineair, maar het creëren van doelen die je kunt testen en observeren terwijl je ze bereikt, is het ticket voor langdurig en permanent succes in * Zelf * meesterschap.

“Je geluk, je groei en zelfmeesterschap zijn maar zo beperkt als de leugens die je gelooft en de passiviteit die je kiest.”

Dank je wel voor je commentaar!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees