Categorieën
Nederland België Nederlandstalig persoonlijke ontwikkeling Recent zelfzorg

Welke doelen stel je voor je emotionele groei?

De enige dingen die tussen jou en je persoonlijke groei staan, zijn de leugens die je gelooft waarom je je doel niet kunt bereiken, zoals minimaal of geen contact met de narcist.

Illusies worden met een reden * ziek * gebruik genoemd. De eerste drie letters zeggen het allemaal. Illusies zijn ontkenningen, het zijn leugens en verkeerde overtuigingen die geconditioneerd zijn, en een zichzelf vervullende profetie is vaak het eindresultaat.

Als iemand niet wordt geleerd hoe ze hun waarde kunnen herkennen, kunnen ze een leven lang zichzelf in de voet schieten met zelfsabotage gedrag, * gelovend * dat is alles wat ze verdienen of zichzelf ervan overtuigen dat anderen hen alleen maar pijn zullen doen.

Deze dynamiek vormt de basis voor jagen op en aangetrokken worden door relaties en ongezonde keuzes maken.

Uw persoonlijke groeidoelstellingen moeten beginnen waar u nu bent en waar u wilt zijn. Groei is niet lineair, maar het creëren van doelen die je kunt testen en observeren terwijl je ze bereikt, is het ticket voor langdurig en permanent succes in * Zelf * meesterschap.

“Je geluk, je groei en zelfmeesterschap zijn maar zo beperkt als de leugens die je gelooft en de passiviteit die je kiest.”

Dank je wel voor je commentaar!

Door johanpersyn

Het is niet genoeg om klinische beschrijvingen en wetenschappelijke proefschriften te vinden over aandoeningen en hun symptomen. Ook is het niet nuttig om alleen over het verdriet van de slachtoffers te schrijven. Soms hebben we voorbeelden nodig - voorbeelden van het leven - van het gedrag dat deze mensen vertonen en een vertaling van wat echt is, echt aan de hand, voordat we het kunnen internaliseren en de informatie toepassen in ons eigen leven. Maar dikwijls hebben we ook iemand nodig om te luisteren naar onze reactie op die verhalen en gebeurtenissen in ons leven. Daar wil ik mijn ervaring met u delen om samen te groeien in kwalitatievere opvoeding en beleving.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren