Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Diepe angst om goed genoeg te zijn. Laat je licht schijnen. +video

Onze grootste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn.

De wereld verandert. Je verandert. Nu is er onrust en rusteloosheid tegelijk met een verhoogd bewustzijn en een verschuiving in bewustzijn, daarom dat er diepe angst is om goed genoeg te zijn.

Beide stijgen tegelijkertijd. Er zijn mensen die angstiger worden. Er zijn er ook die zekerder en zekerder worden van het licht dat ze zijn en de liefde die ze kunnen uitdrukken. Een prachtig citaat van Marianne Williamson is perfect voor deze tijd. “Onze diepste angst is niet dat we tekortschieten. Onze diepste angst is dat we krachtig zijn.

Het is ons licht, niet onze duisternis die ons het meest beangstigt.

We vragen ons af: wie ben ik om briljant, schitterend, talent, fabelachtig te zijn? Wie moet je eigenlijk niet zijn? Je bent een kind van God. Je kleine spel verandert de wereld niet. Er is geen waarde in het verminderen van je licht zodat andere mensen zich niet onveilig om je heen voelen.

We zijn allemaal bedoeld om te schitteren, zoals kinderen doen. We waren geboren om manifest de glorie van God te maken die in ons is. Het is niet alleen in sommigen van ons. Bij iedereen. En als we ons eigen licht schijnen, bieden we onzeker aan andere mensen toestemming om hetzelfde te doen.

Omdat we worden bevrijd van onze eigen angst, onze aanwezigheid automatisch de anderen bevrijdt. Op dit moment NU wordt ons gevraagd om het onbekende en om te keren in het nieuwe.

diepe angst om je licht te laten schijnen
@zelfzorgHelp

Om dit te doen, moeten we ons vertrouwen vergroten door te vertrouwen in iets wat groter is dan ieder van ons.

Vertrouwen in de ‘persoon’ die we zijn, die verder is dan onze individuele persoonlijkheid dat is voorbij ons ik, voorbij onze geest. Als we vertrouwen in de connectie hebben, hebben we onvoorwaardelijke liefde en als we dat toestaan, zal het ons vervullen en naar de wereld stromen. Veel wetenschappers hebben gesproken over hoe we energie vibreren en dat meer dan 90% van wat we zijn ongezien is.

We vragen u om die 90% die ongezien is aan te boren en te laten zijn.

VOEL in die expansie van energie waar je uit bestaat. Zet je volledige aandacht op dit gebied van wie je echt bent. Het draait nooit uit. Het gaat nooit om te bestaan. Het is een samenhangend deel van de eenheid van jou en iedereen.

Het is constant verbonden met de bron van alles wat is. Jij bent liefde en het goddelijke drukt zichzelf uit. Je bent altijd verbonden, je bent altijd gehouden, je bent volledig aanvaard en zonder oordeel, zonder vooroordeel, zonder tijd.

U bent waardevol, erkend en herkend.

Wat je bent, die massaliteit van energie die trilt dat je voorbij bent aan wat je kunt zien met je huidige visie is liefde. Je kunt die liefde door je veld sturen zodat het door iedereen kan worden gevoeld. Doe het nu, sluit je ogen en zie een impuls van pure liefde die uit je hart glijdt en je veld verlaat. Laat het uitsteken zodat het de volledige planeet aanraakt en iedereen en alles erin.

Laat uw licht schitteren, wees de liefde die u in de wereld wilt zien, ook al is er die angst om goed genoeg te zijn.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen. We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen

Tot slot

Het is mijn diepste wens dat je kunt voelen wat ik vandaag met je deel. Ik weet dat er velen van jullie in onze privégroep zijn die deze diepgaande verschuivingen in je leven hebben ervaren. Ik weet ook dat er velen van jullie zijn die diep in de strijd zijn met narcisten of de wonden en trauma’s die voortvloeien uit narcistische relaties.

Weet alsjeblieft dat er hoop voor je is – meer dan hoop. Je ziel kent zijn bestemming van liefde, goedkeuring, veiligheid en overleving. Dit spoort je aan om naar binnen te keren en jezelf te bevrijden zodat het deze ware bestemming kan ontvouwen, de ware essentie van wie je bent geboren om te zijn.

Ik weet in elke cel van mijn Wezen dat het niet de bedoeling is dat we lijden, vast blijven zitten en gewoon proberen te “overleven” wat ons is overkomen. Daarom ben ik zo enthousiast dat ik echte middelen en oplossingen kan en zal bieden om je te helpen jezelf vrij te maken om echt te gedijen.

Ik zou je graag willen uitnodigen, als je nog geen toegang hebt tot mijn innerlijke transformatiebronnen, om te kijken in ons menu zodat dit proces voor je start.

Wat je zult ervaren in deze volledig gratis bronnen (er is absoluut geen verplichting om iets te kopen!) zal duidelijkheid, antwoorden en opluchting zijn. Als je klaar bent om het diepe innerlijke WERKELIJK krachtige werk te doen van het loslaten van trauma en het herprogrammeren van je innerlijke leven en liefdescodes, dan kan ik het Engelstalige NARP niet genoeg voor je aanbevelen. Je snelle, krachtige genezingsreis kan vandaag beginnen!

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te lezen en te beantwoorden.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Lees meer

alle artikels over stressvermindering

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees