geen licht aan de narcist

Geen licht aan narcist weggeven! Jezelf licht geven!

Mijn hart gaat naar je uit als je ervaart dat een narcist alles tegen je keert. Ik weet dat het verschrikkelijk is. Ik weet dat je je machteloos kunt voelen als dit gebeurt. Er is geen licht voor de narcist waarmee je hem kan helpen.

Ik weet ook dat je wilt dat de narcist het snapt, dat hun gedrag afschuwelijk is, dat wat ze je aandoen niet oké is.

Het is gebruikelijk om een ​​narcist het licht te willen laten zien!

Dat is precies waar we het vandaag over gaan hebben, hoe je een narcist het licht kunt laten zien. Kun je hem overtuigen dat hij moet veranderen?

Het licht dat je leven geweldig zal maken, vrij van pijn en in staat om te genereren wat je wilt – ware liefde, veiligheid en eerlijkheid.

Voordat we beginnen, bedankt voor het steunen van onze missie en het helpen verspreiden van zelfgenezing en dat er een manier is om echt te genezen van narcistisch misbruik.

Je kunt je ook gratis abonneren. Als je je nog niet hebt geabonneerd, wil ik je er graag aan herinneren dit te doen.

Onze normale neiging als je wordt aangevallen!

Wanneer iemand ons met zo’n wreedheid behandelt en de projecties om alles als onze schuld te beschouwen, worden we boos. We proberen dat ze ons fatsoenlijk behandelen.

Maar bij narcistische mensen werkt dit voor 100% niet.

Het geeft de narcist in ieder geval meer kogels om ons mee neer te schieten. Hij of zij zal onze getraumatiseerde gevoelens tegen ons gebruiken en de schuld nog zwaarder afschuiven.

Het voelt verwoestend.

Als we getraumatiseerd zijn, kunnen we ons er niet van weerhouden om harder naar binnen te gaan om deze persoon ‘het licht te laten zien’ en te laten stoppen met wat hij doet. Ondanks dat het de zaak nog erger maakt.

Waarom geeft het ons niet de resultaten die we willen?

De echte reden waarom het niet werkt, is omdat we op dit moment “ons licht” niet gebruiken.

We worden zwaar getriggerd in onze wonden. Wonden uit ons leven die aan deze huidige ervaring voorafgaan. De wonden van het niet beminnelijk voelen, gehoord, gerespecteerd en met zorg behandeld worden.

Voor een narcist is dit  een narcistische levering van A-klasse. Door onze intense emotionele aandacht voor hen voelt hij of zij zich zo belangrijk. Het stelt de narcist bovendien in staat om de schuld af te schuiven. Ze beschuldigen ons dan van allerlei zaken zoals liefdeloosheid, onbetrouwbaarheid, egoïsme en smerigheid.

oprechte onverschilligheid, geen licht aan de narcist
Krijg licht met de werktuigen in @narcismeHelp

Dan gaan we nog harder all-in en proberen te rechtvaardigen hoe goed we zijn. 

Bovendien geven we dan nog meer van onze middelen, goedheid en energie over aan de narcist om te bewijzen dat we een fatsoenlijk en betrouwbaar persoon zijn. Dit maakt ons nog meer leeg.

Ik beloof je dit, hoe moeilijk het ook is om te accepteren, het volgende begrip zal veel voor je veranderen en je beginnen te bevrijden. Het kan niet om je kracht terug te nemen, wanneer je getriggerd bent en vast en getraumatiseerd in je wonden.

Laten we het hebben over de manier om hieruit te komen.

Onthechting om te genezen! Geen licht aan de narcist!

Er is een enorme verschuiving nodig om uit dit vreselijke en traumatiserende patroon te komen. Je dient los te komen van de haak aan de narcist die hem of haar probeert te dwingen het licht te zien en waardoor je alleen maar verpulverd en verscheurd wordt, elke keer dat je het probeert.

Er is maar één manier om op het pad te komen om je weer veilig en heel te voelen. Dat is door te stoppen met het aanraken van de kachel die je verbrandt. Stop met het innemen van het gif dat je zo ziek maakt.

Dit vereist loslaten, onthechten en terugtrekken. Het maakt niet uit met wat deze persoon dreigt of doet. Dan kun je naar binnen keren om zelf een partner te worden. Je kunt de delen van jezelf genezen die aanzienlijk worden aangevallen en getriggerd door de narcist. Let er op wat je precies triggert, noteer het zodat je het kunt gebruiken in je toekomst dagboeken.

In eerste instantie is dit natuurlijk het laatste wat we willen doen.

We zijn verslaafd aan het proberen om harder terug te gaan, proberen deze persoon te dwingen te stoppen met wat hij doet. Maar dit is een focus op het verkeerde punt die alleen maar leidt tot meer traumatisering. Je moet loslaten en wegtrekken. Er is geen andere weg.

De ware les zit hierin!

Ik wil echt dat je begrijpt dat iemand die het vermogen heeft om je zo wreed te behandelen, niet iemand is met wie je een gezonde relatie kunt hebben. Ze hebben simpelweg het vermogen niet.

Deze persoon was nooit in je leven om een ​​gezonde relatie mee te hebben. 

Integendeel, ze ontstoken genoeg innerlijke pijn zodat je je zou terugtrekken, onthechten en jezelf helen tot je innerlijke heelheid om nooit een mindere relatie te accepteren dan de liefde en heelheid die je in jezelf hebt bereikt.

Nadat je jezelf hebt hersteld tot heelheid, beloof ik je dat je geen gevoelens van verlies zult hebben, en ook niet opnieuw contact wilt maken. Je hebt dan zelf geen afsluiting nodig. Je wilt niet meer dat de narcist verandert of het licht ziet.

Integendeel, je zult het licht voor jezelf zijn geworden dat je Innerlijke Wezen altijd wilde dat je was. Er is zoveel om naar uit te kijken, dat verzeker ik je. Ik weet dat je dat moet horen, om je de hoop te geven om uit de pijn te komen die je nu voelt.

Wat gebeurt er als de narcist je licht ziet?

Mensen zeggen dat narcisten nooit zullen ophouden hen lastig te vallen en te misbruiken. Ik geloofde dit zelf ook en dacht dat hij nooit zou opgeven totdat ik volledig vernietigd was. Nu weet ik hoe dit niet waar is.

Zo velen van ons leven nu een volledig narcistisch vrij leven, zelfs degenen die  parallel ouderschap hebben  met narcisten.

Wat is het bepalende verschil?

Hoe word je niet alleen vrij van de traumasymptomen van narcistisch misbruik, maar volledig vrij van de capriolen, straffen en kwaadaardig gedrag van de narcist, het maakt niet uit wat hij of zij heeft geprobeerd te doen?

Het antwoord is simpel. Ik kan je dat verzekeren.

Het antwoord is om het werk aan je Innerlijk Wezen te doen om jezelf te ontgiften van elk trauma, pijnlijke overtuiging en eerdere ervaring die te maken heeft met misbruik.

Wanneer je dit bereikt, is er helemaal geen pijn, schuld, schaamte of spijt of negatieve gevoelens met betrekking tot de narcist meer. De obsessieve gedachten stoppen volledig en alle herinneringen vervagen alsof het iemand anders is die dit is overkomen.

Dat is wat bloeien echt betekent!

Wanneer je dit licht wordt, kan de narcist niet langer in jouw ervaring zijn, net zomin als een ijsblokje op een warm strand kan zijn.

Onthoud de waarheid over de mythe van vampiers. Ze kunnen het licht niet verdragen. Wat deze metafoor echt betekent, is dat als ze niet in de schaduw staan ​​en werken met de angst en pijn van mensen, en worden blootgesteld onder een grote schijnwerper van waarheid, ze krijsen en verschrompelen.

Ik verzeker je dat je grootste verdediging altijd gaat over jezelf genezen om te zijn wie je werkelijk bent. 

Zonder je interne trauma ben je al een heel individu die weet hoe je je leven moet laten werken. En dit is precies wat je gaat ervaren. Ik hoop dat deze suggestie je echt heeft geholpen om de waarheid te beseffen over hoe je een narcist het licht kunt laten zien. Uw licht.

Het licht van je Ware Zelf, wat betekent dat je nooit meer een doelwit bent voor een Vals Zelf. Als je dit begint te voelen en te begrijpen, wil ik dat je na me een verklaring herhaalt die we zeggen in al de genezingsprogramma’s. Je vindt ze in het menu.

“Geen licht meer aan de narcist. Ik ben het licht. Het licht dat ik ben. Het is zo.”

Pauzeer nu en laat me weten hoe dit in je lichaam voelt, door je antwoord hieronder te schrijven.

Ik ben enthousiast om je te laten zien hoe je dit echt in je leven kunt laten gebeuren. Je kunt de groeitaken doen om te leren hoe, en onze werktuigen gebruiken die je vindt in het menu. 

En als je deze tekst goed vond, zorg er dan voor dat je je gratis abonneert (Volgen) zodat je op de hoogte blijft van elke nieuwe release die ik doe. Deel onze groeitaken alsjeblieft met anderen die deze waarheid moeten weten.

En zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees