Hypnose gebruikt door een narcist is geen liefde. Dl 2

Hypnose gebruikt door een narcist is geen liefde. Dl 2

De meester manipulator zal hypnose met je proberen.

Hij kan u zelfs vertellen dat hij zich zeer bewust is van de werking van de menselijke geest. Je kunt hem vertellen dat dat een zeer gevaarlijke uitspraak is. Immers de hypnose gebruikt door een narcist wordt gebruikt op een slechte manier. Dan zijn de resultaten uiterst schadelijk voor iemand.

Maar die persoon waarover ik nu spreek, wist niet dat haar meester manipulator hypnose op haar toepaste.

Toen ze hem toonde  dat ze hem voor was door het bewijs te leveren van zijn leugens was het zoals omgaan met een demon.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Zijn persoonlijkheid werd anders.

Het was als helemaal omgaan met een andere persoon. Hij was zo vol van schaamte dat hij zijn gezicht met zijn handen moest bedekken, zodat hij zelfs haar gezicht niet kon zien.

Het was donker buiten, en de lichten waren aan in huis. Hij was zelfs niet in staat om in het licht te kijken. Hij vroeg me om de lichten uit te schakelen. Zijn woorden, “je bent een slimme vrouw! Oh mijn God, je bent een slimme vrouw. “

Einde met een hypnotiserende narcist(e).

Ze denkt dat hij had vermoed dat ze de relatie met hem ging sluiten, en dat ze klaar was om hem te negeren. Jongen, hij vond haar klaar! Ze vertelde hem zeer beleefd “vandaag is de laatste dag dat we elkaar zien. Het is niet in mijn belang u te blijven zien.” Zo diepgaand, ze dumpte hem voordat hij haar zou weggooien.

Twee dagen later belde hij haar, en vertelde haar dat hij zijn telefoon had hersteld. Hij zei dat zij hem zijn demonen had laten zien. Hij had hallucinaties. Wat het meeste pijnlijke was voor hem was dat ze gewoon naast hem ging zitten. Ook dat ze sprak als was zij zijn zuster in plaats van zijn slaaf.

“Het zou beter zijn geweest als u me net sloeg in plaats van aardig voor me te zijn. Ik wenste dat u mij sloeg of zoiets.” zei hij.

Drie weken later was er een sociaal evenement voor haar gemeenschap. Hij vermoedde dat ze daar zou zijn. Hij belde haar terug en vroeg haar als ze naar dat evenement ging. Ze zei: “Absoluut.” krachtig met één woord. Dat was alles wat ze zei.

Het feit dat ze dat zei dat ze daar naar toe zou gaan maakte dat hij besliste om niet te gaan. Ze zorgde ervoor dat hij besefte dat hij haar niet kon breken.  Ze deed het goed  ondanks de poging tot hypnose.

Hij kon een beetje haar focus verschuiven, maar ze was gelukkig te zijn ontsnapt langs een zeer smalle uitgang. Nu bewaakt ze zelfs haar grenzen sterker.

De NLP-narcist(e).

Ze was alleen met hem vier maanden, en het veranderde volledig haar hersenen. Vóór hem had ze het al meegemaakt om gehypnotiseerd te zijn. Intuïtief wist ze dat iets dergelijks aan de hand was, maar ze kon niet bedenken hoe hij dat deed.

Haar narcistische partner is opgeleid in NLP als onderdeel van zijn baan als geheimofficier.

In haar zoektocht om uit te vinden als hij een narcist(e) was of alleen met NLP-technieken met haar een relatie wou beginnen, vertelde ze hem dat ze een presentatie op het werk deed over tijdvervorming, een ander hulpmiddel waarvan hypnose gebruikt maakt.

Toen gaf hij als reactie daarop een uitleg over patroon verstoring en onderbreking.

Patroon verstoring is hypnose gebruikt door een narcist(e).

Hij leerde me hoe patroon verstoring te gebruiken wanneer ik bedrijfsleiders moest als onderdeel van haar werk interviewen.

Als ze ziet dat de “doelpersoon ” aan iets anders denkt kan zij wijzen op een schilderij aan de muur. Je kunt iets zeggen als: Waarom denk je dat sommige rozen een knop blijven en waarom anderen volledig openbloeien?

Hij zei dat het “doel” de rozen zou betrekken op zichzelf en dan kon ze iets meer suggestief zeggen.

Een versiertruc is NLP gebruikt door een narcist(e).

Daarna herinnert ze zich één van hun gesprekken. Gedurende de tijd dat hij haar probeerde te versieren als ze hem vertelde dat sinds ze brak met de vader van haar kind tien jaar geleden, ze nooit nog in een andere romantische relatie was geweest.

Hij deed toen eveneens een verstoring van een patroon op haar. Ze kan haar niet meer herinneren wat het was en zei: “Zodra je de juiste man ontmoet, zul je opnieuw verliefd worden, en wanneer die tijd komt, de eerste persoon  waaraan je zult denken dat zal ik zijn.” Dat was zeer glad natuurlijk.

Ze maakt nu haar excuses tegen mij om te kunnen zeggen dat ze nog steeds samen zijn.

Vermoedt ze dat haar partner een hypnotiserende narcist(e) is?

Ze is nog steeds bezig om erachter te komen of ze NLP of Hypnoses op haar gebruiken alleen om haar te winnen – of dat hij gewoon getraind is daarop en besloot om het te gebruiken voor romantische relaties.

Hij kan wel of niet een narcist(e) zijn, maar zij hadden een gesprek waarin hij nogal akkoord ging dat hij denkt dat hij een narcist(e) is, maar dat hij er zal voor zorgen dat zij zal profiteren van hem en hij van haar waarvan hij verschrikkelijk houdt.

Een grote leugen zei ze. Als je een narcist(e) bent dan hou je alleen van jezelf.

Toen zei hij dat Jezus een narcist(e) was. En ze zei nee u hebt het volledig verkeerd. Eerst hield Jezus van ons en het is daarom dat hij ook liefde van ons wil. Narcisten willen alleen één iets wat iedereen hen liefde heeft en aanbidt.

Ze kon niet vermijden dat hij een ander patroon interruptie gebruikte. Hij ging naar het toilet, stak een sigaret op en begon over iets anders te spreken, iets wat zij haar weer niet meer kan herinneren

Ik denk dat het een verschrikkelijke beslissing zal zijn als ze besluit om bij hem te blijven. Zij zal het voor de rest van haar leven betreuren.

Grooming.

Sommige mensen worden aangetrokken door NLP, omdat ze graag mensen manipuleren om hen te gebruiken en te controleren voor hun macht.

Deze getuigenis die volgt is een perfect voorbeeld van grooming.

Hypnose gebruikt door de narcist(e) is de langzame consumptie van je hele wezen.

Ze trekken druppelsgewijs al uw levenskracht uit u, terwijl ze een masker opzetten van een genereuze zeer sympathieke persoonlijkheid.

Hij had tien weken gratis kwelling door te leven met haar, maar de triggers zijn nu nog steeds zeer aanwezig.

Hij kan een paar dagen zich optimistisch voelen over zijn toekomst en vervolgens afdalen in een wanhopige angst voor drie dagen en dan de cyclus opnieuw herhalen.

Sommige dingen in zijn leven zijn nu al beter. Hij gaat nog een lange weg afleggen in de wederopbouw van zijn persoonlijkheid.

Het is een eenzame reis, maar hij weigert om te worden overwonnen door lagere levensvormen want zo ziet hij haar nu. Herinner je maar voor altijd dat narcisten parasieten zijn.

Zij gebruiken woorden van liefde om hun kunsten op jou te bezweren.

Ze begrijpen echter niets over echte liefde. Ze weten dat jij daar wel iets van weet en dat is waarom je een aantrekkelijk doelwit voor hen bent.

Wanneer de narcist(e) niet langer op een  gemakkelijke manier “ondersteuning” van u kan krijgen, dan zal de narcist(e) je terzijde schuiven. Dit doet hij op een manier en tijdstip dat bij jou het meeste trauma bezorgt.

Conclusie: Ze is niet gek. Ze had een sluipende verdenking dat iemand waarvan ze zielsveel houdt een narcist(e) is.

Ze heeft geleerd om niet te reageren.

Wees sterk en zoek hulp. Als u geen bondgenoten hebt kun je zich wenden tot mij op Facebook.

Ik hoop dat de stijl van uitleg hier met voorbeelden u zullen helpen.

Mompelen is hypnose gebruikt door een narcist(e).

Narcisten zijn als heksen die uw verstandig denkproces stoppen.

Ze kon niet meer koken of iets wat denken vereist doen.

Haar gedachtepatronen waren anders geworden als gevolg van de verschillende lagen van cognitieve dissonantie die zich hadden opgestapeld door te proberen om deze sluwe vuiligheid buiten te krijgen.

Jaren na elkaar doorstond zij het dat hij ging mompelen wanneer ze sprak.

Ze is er door geraakt. En zolang die narcist(e) uit haar buurt blijft is ze vrij. Ze reageert niet op de telefoon of op de deurbel. Maar deze ‘Asshole’ liet haar niet alleen, zoals hij wel deed als ze samen waren.

Het is frustrerend. Ze hoeft niet veel, dus hij probeerde om de situatie te controleren.

Ze zal niet meer gekwetst en vernederd worden.

Zoals u weet, is ze niet alleen met deze demonen.

Je moet blijven de goede strijd vechten en uw grenzen streng bewaken.  Het kan eenzaam zijn als je niet contact maakt met goede mensen. Dat is echt iets wat je moet doen: contact maken met gelijkgestemden.

Eindelijk verlost van de narcist(e). Denk je?

Hij zette een zak aan haar deur op Kerstdagavond.  Ze had geen antwoord gegeven aan de deur toen hij belde. Tot de ochtend  wachtte ze om te kijken wat het was, zodat hij zeker weg was. Hij wilde haar bellen, maar zij had zijn telefoonnummer geblokkeerd.

Dus alles wat hij kon doen was een boodschap achterlaten. Ze wilde daarnaar niet luisteren. In plaats daarvan heeft ze die boodschap gewist. Misschien kan deze vrouw overwegen om te verhuizen.

De gehele tijd zitten te staren.

Liefde is een actieve kracht.

Geen jaloezie, afgunst, vreemdheid, dwang, manipulatie of geen boos oog dat staart!

God damn, de hele dag door!

LIEFDE is een bewuste keuze om iemand goed te behandelen, te respecteren en te aanbidden als een persoon, zolang ze hetzelfde naar u doen. Dat kan zelfs met de intentie voor eeuwig.

Hypnose is al een spel dat enigszins met uw verdraagzaamheid en persoonlijkheid speelt.

Zul je je je laten doen? Zult u het toestaan?

Voor mij, het is allemaal wie, wat, wanneer, waar, waarom en hoe je met iemand een relatie of liefde opbouwt.

De eerste vraag die je rond je grote liefde stelt is de belangrijkste.  Het is de vraag die het verschil maakt. Is het de bloem of de bladeren die je lief hebt. Wie is diegenen die ik lief heb?

Dat is waarom compatibiliteit zo’n heilige woord voor mij is. Hou “het echte” binnen het script wanneer u iemand graag ziet.

Als u uw aandeel van narcisten in je leven hebt doorgemaakt, kunt u gemakkelijk met mij akkoord gaan en zal de boodschap resoneren.

Ja als je moeder een narcist(e)was en een ex obsessief is, kunnen ze veel meer schade aanbrengen dan dat ik hieronder woorden kan brengen. Dat kan een heel grote invloed hebben op iemands leven.

Er zijn veel blogs over dit onderwerp van de NPD – narcistische persoonlijkheidsstoornis en hoe ze hun slachtoffers selecteren.

Hypnose kan een middel zijn dat de narcist(e) gebruikt om aan zijn slachtoffers te komen en binnen te rijven.

Ik bedoel niet de theater hypnose, maar de conversatie patronen die in hypnose gebruikt worden om het onbewuste te beïnvloeden.

Verkracht door een spirituele en natuurgenezer.

Ze waardeert de verwijzing naar het Stockholm syndroom dat u hier vindt. Het is waar, als het verkrachtingsslachtoffer van iemand met NPD, werd ze echt verstrikt in die nachtmerrie van het hamsterwiel  via hypnose technieken.

Hij had haar ervan overtuigd dat het geen verkrachting was, dan had hij haar gevraagd of het echt gebeurd was. Ze had geen onafhankelijke gedachten meer.

Altijd moest ze in de ‘voorste rij van zijn publiek zitten. Ze was consequent verteld wat haar ervaringen moesten zijn. Hoe ze haar moest voelen, etc. Ze was er zeker van dat dat met hypnose had te maken!

De ontrouw van de hypnotiserende narcist(e).

Maar wanneer hij zich begon te vervelen met een dergelijke goede marionet zoals zij, begon hij schuin te rijden en af te dwalen naar andere vrouwen. Dit gaf haar meer en meer de tijd om inzicht te krijgen in de feiten vergeleken met zijn fictie die ze meemaakte.

Ze begon minder en minder deel uit te maken van zijn bewonderende publiek. Zij stapte in therapie. Hij was zeker dat de therapie zou aantonen dat zij het was die zich van alles verbeeldde. En dat ze zou ontdekken dat ze een slecht mens was met al haar ongegronde uitspraken over zijn gedrag.

EMDR, sensomotorische therapie, DBT en aan haar geestelijke schaduw werken met behoud van “geen contact” hielp haar te breken met de ban van zijn hypnose.

Hij verkoopt zichzelf in de gemeenschap als een alternatieve gezondheids- en spirituele beoefenaar.

Dingen die mensen deze dagen zoeken.

Hij heeft een fotografisch geheugen, zodat hij gemakkelijk overtuigen kan dat hij alles weet.

Hij doet mee met elke beweging in haar stad. Daardoor breidt zijn lijst van verwijzingen verder uit.

Hij charmeert zichzelf in de mooie slipjes van de vrouwen die hem dan nog betalen ook.

Misschien zal ze overwegen juridische actie te ondernemen. Is dit een soort verkrachting? Ze diende een klacht in en zijn kantoor en telefoon worden voortaan afgetapt. De Justitie officier zei dat alles wat ze nodig heeft, is dat hij verklaart dat hij ‘in’ haar was.

Zelfs de gedachte van het voeren van dat soort gesprek, na jaren van geen contact, triggert haar  tot PTSS.

Hij zal gewoon blijven zeggen dat het nooit gebeurd is.

Dat hij niet eens daar was. Dat zal het einde van het gesprek zijn.

De officier die het verslag opnam, nam het wel heel serieus.

De justitie officier toonde haar de vervolgingsstatistieken en zei dat het niet is dat hij er kan mee wegkomen dat het ook kan gebeuren dat hij er niet mee weg kan komen, omdat het gebeurd is.

De justitieofficier zei ook: ik geloof u en de procureur gelooft u ook. “

De narcist(e) weet dat ze weet dat ze met een demon was.

Je bent stom, omdat je met mij bent.

Een menselijke demon. De narcist(e) was enkele jaren jonger en dat was spannend en anders, gewoon luisteren naar de stem van de narcist(e) was al bedwelmend. Hij noemde haar altijd stom.

Ze geloofde dat hij haar zo noemde, omdat hij voelde dat ze dom was gezien ze met hem was, omdat hij zo een nep kerel was. Hij wist dat ze dat wist.

Het is niet dat de narcisten zo intelligent zijn. Dat is allemaal ondergronds, in het geheim en bedekt!

Niemand anders ziet dat, dus het is moeilijk om het publiek er op aan te spreken.

Het volgende is hoe ikzelf en zo veel mensen de verslaving aan de narcist verslaan, in een recordtijd zonder dat er een terugval is zoals bij een chemische drugservaring.

De NARP methode.

We kunnen cellulair in ons lichaam zijn, het trauma opladen en het loslaten en vervangen met ons Hogere Superbewuste Zelf dat de kracht heeft om te helen wat we zelf niet kunnen.

Dit verplettert letterlijk de dodelijke lus van het peptide. De cellen houden niet meer vast aan het trauma waaraan ze eerder verslaafd waren geraakt. De hersenen die nu een synaps hebben hervormd op verschillende paden (de hersenen volgen het lichaam altijd), zijn niet langer verbonden aan het nadenken over het trauma.

Daarom dat wanneer we het innerlijke werk doen, om de bloeien manier, de triggers na verloop van tijd oplossen en er geen negatieve peptidewerking meer is.

Krachtig zijn de goede gedachten, gevoelens en gedachten van gezondheid, welzijn, volheid, liefde, empowerment, veiligheid, vertrouwen en dergelijke die de dodelijke lussen zullen vervangen.

We hebben ons letterlijk ingeprent buiten het oude zelf in het ware zelf.

Is dit zinvol?

Ik beloof je dat dit proces werkt voor elke verslaving die je hebt aan een persoon, substantie of tijdverdrijf. De genezing, zoals ik eerder zei, is identiek.

Als je begint verbinding te maken met jouw innerlijke transformerende bronnen, zul je dit niveau van vrijheid ervaren zonder de terugval angst. Dat is de bloeien manier.  Zoveel mensen weten niet alleen de narcist te overwinnen. Ze hebben deze genezingsmethoden toegepast op allerlei verslavingen.

En het werkt!

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen over dit zeer belangrijke en fascinerende onderwerp te beantwoorden.

Tachtig jaar psychoanalyse. GIJ ZULT NIET MERKEN.

Hypnose gebruikt door de narcist(e) zonder liefde. Dl 1

Zou Hypnose kunnen helpen?

Hypnose voor weerstand en transformatie na misbruik. VKoN

Een trancestaat induceren voor diep psychospiritueel werk hoe doe je dat?

De hypnotiserende narcist(e) heeft helemaal geen liefde. Deel 3

Glossary in English: Diagnostic terms, narcissistic behavior terms, abuse tactics, roles of people, mindcontrol terms, effects of abuse, terms for healing

3 methodes zodat de narcist je met rust laat.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees