Zou Hypnose kunnen helpen?

 

Hypnose — Echt waar?

 

Volgens Medscape  een website voor permanente educatie voor artsen en geregistreerde verpleegkundigen, ziet hypnotherapie voor IBS, GERD en inflammatoire darmaandoening er veelbelovend uit. Er is dus een vermoeden dat tegen een groot deel symptomen van narcistisch misbruik zou hypnose kunnen helpen.

stockholm syndroom zelfhypnose narcisme blog, Zou hypnose kunnen helpen tegen narcisme. Tegen een groot deel symptomen van narcistisch misbruik zou hypnose kunnen helpen
De hypnotiserende narcist heeft helemaal geen liefde. Deel 1

Dacht ik ooit dat conventionele medicijnen er zo zouden uitzien dat ze nu ook hypnose aanbevelen?

Ja, maar toen het boek geschreven werd over integratieve therapieën voor fibromyalgie, ME / CVS en chronische myofasciale pijn, werd de robuuste acceptatie of de verandering die plaatsvindt in traditionele medische paradigma’s niet voorspeld.

Hypnotherapie, zoals velen bevestigen, geeft ons een gevoel van controle en zoals mijn ervaring met creatieve visualisatie, stelt het onze interne dialoog om te veranderen bloot.

Zou hypnose kunnen helpen tegen narcisme. Tegen een groot deel symptomen van narcistisch misbruik zou hypnose kunnen helpen
Wat wel werkt met narcisten?

Naarmate een gekwalificeerde hypnotherapeut (Nederland) suggesties doet, krijgen we meer macht over autonome lichaamsdisfunctie, zoals IBS en GERD.

Biologische veranderingen, d.w.z. temperatuur, puls en bloeddruk, treden op in reactie op onze gedachten zoals bewezen door biofeedback.

Er is een goed gedocumenteerd bidirectioneel pad tussen de hersenen en het darmkanaal en ik geloof dat integratieve therapieën, zoals creatieve visualisatie, hypnose en biofeedback een positief effect hebben op fibromyalgie, IBS en GERD, op  hersenlichaamverbinding, centralisatie en het autonome zenuwstelsel vandaar dat tegen een groot deel symptomen van narcistisch misbruik hypnose zou kunnen helpen.

Laat me weten welke ervaring je hebt met hypnose, biofeedback of creatieve visualisatie in de commentaren hieronder of op mijn Facebook.

Vragen of suggesties? Ik antwoord graag.

Sharing is caring.

Liefs xx

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

 

Hypnotische beeld meditatie voor omzetten van trauma naar veerkracht.

 

De hypnotiserende narcist(e) heeft helemaal geen liefde. Deel 2

cover boek codependentie eenzaamheid hoeft niet

 

cover book persoon op een trap

e-book

 

Hypnose de sleutel tot eigen kracht uitleg, toepassing en wetenschappelijke aanwijzingen voor volwassenen en kinderenInclusief een beschrijving vanuit de kwantumfysica

 

e-book

In dit Engelstalig e-book  luisterboek paperback vind je de methode van Melanie om te herstellen die we heel sterk aanbevelen.

Immers die bloeien methode hebben wijzelf op ons toegepast. Om die reden zijn veel persoonlijke ervaringen het gevolg van het dagelijks gebruik van Melanie’s methode die we in onze teksten beschrijven.

Geef een reactie, vraag of antwoord.